2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Battaniyeleri yazmayi unutmusum aynen 3 farkli kalinlikla koydum. Bi tanesi battaniye bile degil incecik bisey. Bi tane penye bi tanede pike koydum. Altina carsaf koydum.
Biberon her ihtimale karsi koyayim dedim canim. Oglumda ilk 40 gun falan arada vermem gerekmisti sariliktan dolayi o yuzden yanimda olsunda insallah gerek olmssin kullanmaya dedim canim

Etraftaki insanlar hersey diyor canim senin psikolojini dusunmeden sen onlari hic dusunme
Kac yasindaydi seninki? Benimki 2017 nisan dogumlu. İnsallah buyudukce daha kolaylasicak islerimiz. Korona falan olmasaydi kres cok iyi kurtarırdı bizi

Ah kuzum o sarılık zaten korkulu rüyam, oğlum da sarilikti canım ben meme arasından emerken siringayla mama da vermistim, 40 gün rahat sürmüştü bizimde.

Etraftaki insanlar hersey diyor canim senin psikolojini dusunmeden sen onlari hic dusunme
Kac yasindaydi seninki? Benimki 2017 nisan dogumlu. İnsallah buyudukce daha kolaylasicak islerimiz. Korona falan olmasaydi kres cok iyi kurtarırdı bizi
2016 haziran canım.
Anaokuluna tam başlamıştı korona çıktı, bıraktık şansına.
Ama bu sene de cesaret edip veremem, sanmıyorum.
Hem bebek geldi ben gittim diye hisseder o yüzden de pek istemiyorum.

Benimde oğlum ilkokula başlayacak bu sene ne yapacağım bilmiyorum nasıl gondericem salgın da çok kafama takıyorum bebekte olacak zaten normalde anaokulunda da sık hasta olan bir çocuktu bu kış bizim için zor geçecek gibi

2016 haziran canım.
Anaokuluna tam başlamıştı korona çıktı, bıraktık şansına.
Ama bu sene de cesaret edip veremem, sanmıyorum.
Hem bebek geldi ben gittim diye hisseder o yüzden de pek istemiyorum.
Aynen bu senede yalan oldu. Seneye insallah bu korona biterse ancak o zaman verebiliriz

Uyuyamama değil bariz uyuma problemim var ama çok geç yatıyorum gece 3 - 4 oluyor. Öğlene kadar da uyuyorum. Bebek olunca hiç uyuyamazsın yat yatabildiğin kadar diyorum
Kilo olarak da 10 kilo aldım. Son bir ay almadım böyle mi gider bebek büyüdükçe artar mı bilemiyorum ama sağlık sorunu olmadığı sürece kilo verilir ya. İsteyelim yeter ki.

hiç bilmiyorum ki canım bağlantısı olup olmadığını ama ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden korkuyorum 1 aydır aşırı yoruldum erken doğumdan korkuyorum
Zaman zaman bu ağrılar oluyor ve geçiyor içinizi ferah tutun inşallah

Stres ve üzüntü varsa bundan oluyor geçen hafta yaşadım ben de. RH atlamaya çalış csnim

O ic zibinlardan dogumhaneye hemşireye versem mi kiii normal zibin koydum ben de

Ben küçük Hurclar aldım valiz için bebis için iki küçücük mavi kendim için bir tık büyük beyaz. Uzerlerine yazacağım içinde ne var diye. Bebeğin ilk kıyafet takımını ayrı bir poşete koydum kendim için de doğum haneden gelince giyinecegim şeyleri ayirayim onları agirmamistim başındakiler kolaylık olsun kayinvalidem kalacak muhtemelen bir şeyleri ararken dagitirsa zorlanirim
Kalın Battaniye kendi sabahligim terlik ve bebek bezini yanlara yerleştirdim bebek için ve kendim için havlu aldım yazılanlara ek
Üç çorap iki eldiven aldım

O ic zibinlardan dogumhaneye hemşireye versem mi kiii normal zibin koydum ben de
Canım hangi takımı giydireceksen içine koy, ben öyle yaptım, hem iç zıbın hem badi, dış zıbın alt, çorap eldiven başlık hepsini bir yaparak böyle üç takım hazırladım.

Hemşireler ne uygunsa onu giydirir zaten.

ben de hurç aldım :) daha hazırlamadım ama çantayı. muhakkak bi eksik çıkıyo o da olsun diye diye ötelendi gitti.

İnşallah canım ya bakalım ne olcak çok aşırı hareketli normal mi acaba neredeyse karnımı parçalayacak gibi bi sağa bi sola kayıyo
Geçen jafta aynısını yaşadım ben ev taşıdım ayakta çok kalmıştım doğıruyo mıyum diye korktum çünkü aşağıya vuruyordu ağrım dr a gittim sıkıntı çıkmado sadece bebek baş aşağı dönmüş ve sanırım o gün döndü

Canım bende baktım ama yazlık yazmıyordu sitede sanırım yapmayanlarda ince oluyor teşekkür ederim bi bakayım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…