Battaniyeleri yazmayi unutmusum aynen 3 farkli kalinlikla koydum. Bi tanesi battaniye bile degil incecik bisey. Bi tane penye bi tanede pike koydum. Altina carsaf koydum.Bende de aynı şeyler var canım üç aşağı beş yukarı
İnce kalın battaniye, çarşaf bebek için kendim icinde tarak makyaj malzemeleri vs ekledim.
Emzik hiç kullanmadik oğlumda, koymadım almadım da.
Biberon da aynı şekilde.
Mama vermem gerekirse diye şırınga koydum.
Biberon direk memeden soğutur canım yenidoğani
Evet kuzum konuşmuştuk, haklısın.
Bir de etraftan da sen oğluna çok düşkünsün, kızı ayirmazsin inşallah falan denilince sanırım o da etkiliyor bilinç altımı
Oğlum da çok zor bir bebekti, geçen o yaşadığımiz zorlu zamanlardan bir kuble kriz yaşadık yine uzun zamandan sonra.
Çok yıprandım.
Hamilelik falan düşünmeyip kucağıma alıp yürüdüm, sakinlestirdim, ki hiç kucağıma almamıştım hamileliğimin başından beri..
Oğlumu zor buyutmenin de etkisi oluyor sanırım bu düşünceler de.
Baş edebilme yetebilme kaygısını sanırım en çok da bu yüzden yaşıyorum..
Ah kuzum o sarılık zaten korkulu rüyam, oğlum da sarilikti canım ben meme arasından emerken siringayla mama da vermistim, 40 gün rahat sürmüştü bizimde.Battaniyeleri yazmayi unutmusum aynen 3 farkli kalinlikla koydum. Bi tanesi battaniye bile degil incecik bisey. Bi tane penye bi tanede pike koydum. Altina carsaf koydum.
Biberon her ihtimale karsi koyayim dedim canim. Oglumda ilk 40 gun falan arada vermem gerekmisti sariliktan dolayi o yuzden yanimda olsunda insallah gerek olmssin kullanmaya dedim canim
2016 haziran canım.Etraftaki insanlar hersey diyor canim senin psikolojini dusunmeden sen onlari hic dusunme
Kac yasindaydi seninki? Benimki 2017 nisan dogumlu. İnsallah buyudukce daha kolaylasicak islerimiz. Korona falan olmasaydi kres cok iyi kurtarırdı bizi
Aynen bu senede yalan oldu. Seneye insallah bu korona biterse ancak o zaman verebiliriz2016 haziran canım.
Anaokuluna tam başlamıştı korona çıktı, bıraktık şansına.
Ama bu sene de cesaret edip veremem, sanmıyorum.
Hem bebek geldi ben gittim diye hisseder o yüzden de pek istemiyorum.
Zaman zaman bu ağrılar oluyor ve geçiyor içinizi ferah tutun inşallahhiç bilmiyorum ki canım bağlantısı olup olmadığını ama ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden korkuyorum1 aydır aşırı yoruldum erken doğumdan korkuyorum
Ben ikidir 4 te yatıp 6.30 ve 7.30 da kalktımMerhaba kızlar, uyku problemi demeyelim de erken yatamama problemim vardün akşam 4 tü yattım sabahın 9 unda uyandım
Stres ve üzüntü varsa bundan oluyor geçen hafta yaşadım ben de. RH atlamaya çalış csnim1 aydır evle uğraşıyoruz boyattık evi dolap falan yaptırdık temizlik toplama derken çok yoruldum ama dün hiçbir şey yapmadım dinlendim aksine akşam bi karın ağrısı bel ağrısı başladı çok korktum şuan da ara ara sancım oluyo bebek çok hareketli hiç durmuyo
O ic zibinlardan dogumhaneye hemşireye versem mi kiii normal zibin koydum ben deAdene
2 tane 5 li takim koydum hastane çıkisi
1 tane alt ust koydum yine hastane cikisi
1 tane tulum
3 tane citcitli
2 tane cok ince kucuk olan sadece gobegi dusene kadar citcitlilarin icine giydirecegim ic zibin koydum.
Alt acma icin gerekli olan herseyi koydum
Kendime iki gecelik camasir depend tarzi mesane pedi kulotlu
Terlik
Kendimize islak mendil, havlu peçete.
Ekliycek olduklarimda emzik ve biberon
annenin uyku düzeni bebeğinkini de etkiler diyorlar.Ben ikidir 4 te yatıp 6.30 ve 7.30 da kalktım
Canım hangi takımı giydireceksen içine koy, ben öyle yaptım, hem iç zıbın hem badi, dış zıbın alt, çorap eldiven başlık hepsini bir yaparak böyle üç takım hazırladım.O ic zibinlardan dogumhaneye hemşireye versem mi kiii normal zibin koydum ben de
ben de hurç aldım :) daha hazırlamadım ama çantayı. muhakkak bi eksik çıkıyo o da olsun diye diye ötelendi gitti.Ben küçük Hurclar aldım valiz için bebis için iki küçücük mavi kendim için bir tık büyük beyaz. Uzerlerine yazacağım içinde ne var diye. Bebeğin ilk kıyafet takımını ayrı bir poşete koydum kendim için de doğum haneden gelince giyinecegim şeyleri ayirayim onları agirmamistim başındakiler kolaylık olsun kayinvalidem kalacak muhtemelen bir şeyleri ararken dagitirsa zorlanirim
Kalın Battaniye kendi sabahligim terlik ve bebek bezini yanlara yerleştirdim bebek için ve kendim için havlu aldım yazılanlara ek
Üç çorap iki eldiven aldım
İnşallah canım ya bakalım ne olcak çok aşırı hareketli normal mi acaba neredeyse karnımı parçalayacak gibi bi sağa bi sola kayıyoZaman zaman bu ağrılar oluyor ve geçiyor içinizi ferah tutun inşallah
Bana da olmuştı geçen hafta evet hatta krampla beraber geliyorduGünaydın ağustos anneleri, size bir şey danışmak istiyorum. 1 saatte 4-5 yalancı kasılma ve gece uykudan uyandıran adet ağrısı gibi bi ağrı normal midir 29. haftada?
Geçen jafta aynısını yaşadım ben ev taşıdım ayakta çok kalmıştım doğıruyo mıyum diye korktum çünkü aşağıya vuruyordu ağrım dr a gittim sıkıntı çıkmado sadece bebek baş aşağı dönmüş ve sanırım o gün döndüİnşallah canım ya bakalım ne olcak çok aşırı hareketli normal mi acaba neredeyse karnımı parçalayacak gibi bi sağa bi sola kayıyo
Canım bende baktım ama yazlık yazmıyordu sitede sanırım yapmayanlarda ince oluyor teşekkür ederim bi bakayım tekrardanGünaydın Değiştirme şansınız varsa jakarlı modeliyle değiştirin.Jakarlı olanlarda minik delikler oluyor ve tam yazlık.
Ben de Andy wawa ' nın yazlık modelinden bir 5'li bir de 10'lu olanlarından aldı. Yeri , penyesi gayet güzel.
Ara ara jokerde indirimler oluyor.Orda diğer sitelere göre çok uygundu ordan aldım.
Bende isterimEvet geldi ben cok begendim mesaj olrk resimlerini atayim sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?