benim döneli 2 3 hafta oluyo ama bu kadar çok ağrım olmamıştı dün çok ağrıdı belim falan bugün de kalçam ve bacaklarda ağrı uyuşma olduGeçen jafta aynısını yaşadım ben ev taşıdım ayakta çok kalmıştım doğıruyo mıyum diye korktum çünkü aşağıya vuruyordu ağrım dr a gittim sıkıntı çıkmado sadece bebek baş aşağı dönmüş ve sanırım o gün döndü
ben varım canımKızlar bebisi çok tepisenler nerdeee..
Benimki rahat bir saattir nefes aldırmıyor, yatsam olmuyor, uzansam olmuyor, ayakta dursam yine olmuyor.
Bebek hareketleri bu kadar mı can acıtır, oğlum da hiç böyle şeyler yaşamamıştım
Gülüyorum ama kıvranıyorum saatlerdir
O kadar sert hareket edip bastırıyor ki..
Sizde de var mı böyle durumlar.
Canım uzun süre boyunca bu kadar hareketli olmaları normal mi yahu.ben varım canımfena hareketli ya canımı çok acıtıyo hatta bugün kaburgama bi tekme yedim ki sesini duydum kemiğim kırıldı gitti dedim bi an
normal olup olmadığını bende bilmiyorum canım çok merak ediyorum hatta benim de sürekli öyle hiç durmuyo bi sağa bi sola kayıp gidiyı inşallah nırmaldirCanım uzun süre boyunca bu kadar hareketli olmaları normal mi yahu.
Gerçekten karnıma kasıklarıma ağrı giriyor, bu kadar tepisiklige doğumu başlatacak diye korkuyorum
Benim kız hep böyle de, son haftalarda yeri daralır, durulur sanmıştım.
Gerçi eminim tepismekten kilo da çok almamış
Yeri de daralmamis sipanin belli
Tekme de değil yaptıkları, sürekli bir dönme, bir bastırma falan.
Yayık ayranı gibi oldum calkalanmaktan
normal olup olmadığını bende bilmiyorum canım çok merak ediyorum hatta benim de sürekli öyle hiç durmuyo bi sağa bi sola kayıp gidiyı inşallah nırmaldirbende oğlumda böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden beni de çok endişelendiriyor aynı senin durumundayım erken doğurcam diye korkuyorum
günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi
aynen ben de uni baby yenidoğan hem mendilini hem alt açmasını aldım. o alt açmalar tek kullanımlık mı? ıslak mendile de kötü diyorlar ya en azından ilk bi hafta kaynatılmış su mu kullansak bilemedim. pamuk olarak da su e bebekteki baby me pamuklardan aldım. sanırım olması gerekenler bunlarKaynar suya koyup bekletiyosun, istersen cesitli deterjanlarda oluyor temizligi icin ama ben kullanmadim.
Alt acma olarak unibaby yenidogan kullanmistim oglumda, yine oyle yapicam.
Saglikli olani pamuk ve su tabiki ama ben eringec bi insanim surekli onunla ugrasamam :)
Unibaby yenidogan tam benlik
62 kiloyla hamile kalmıştım şuanda 70 kiloyum; üstüne çıkar mı bilmiyorumKızlar selam, kaç kilo aldınız? 11 kilo aldım kalan 8 haftada çok az alınıyor diyen de var en çok son aylar almıştım diyen de. Korkuyorum daha fazla kilo almaktan
Yok hayir alt acma ortusunu ben pislenmeden atmadim pek. Zaten cok fazla kullanamiyosun 1 tanesini ama kullan at yapmadim hicaynen ben de uni baby yenidoğan hem mendilini hem alt açmasını aldım. o alt açmalar tek kullanımlık mı? ıslak mendile de kötü diyorlar ya en azından ilk bi hafta kaynatılmış su mu kullansak bilemedim. pamuk olarak da su e bebekteki baby me pamuklardan aldım. sanırım olması gerekenler bunlar
ben daha henüz biberonu koymadım.bir kabın içine biberonu ayırıp koyup ocakta kaynatıyorum .bikaç dakika sterilize edilmişmoluyor.ben ilk etapta bebek pamuğu kullanacağım.ben gülsuyununilkmduydum.doğru bişey olduğunuda düşünmüyorum.sade suyla pamuğu ıslatıp sileceğim.e bebeğin bebek için olan pamuklarını öneririm.hem fiyat olarakta uygun.günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi
evet size eğlenceli bir soru sorayım şimdisizce kaçıncı sayfaya geldiğimizde doğumlar başlar.şuan 3112 ben 3500 diyorum.tamamen attım kafadan
Onu bence hepimiz yaşıyoruz düşünce olarak eşit ve adaletli olabilecek miyim ilkiyle ilgilendiğim kadar ikinciyle ilgilenemeyeceğim nasıl olacak aynı sevebilecek miyim diye.Öyle tabi
Diğer annelerde de oluyor mu bilmiyorum, ben hep rüyalarımda da görüyorum, oğlumu sevdiğim kadar sevmiyormusum bebeğimi.
Hep oğluma daha düşkün olacağım diye korkuyorum.
Sanırım bilinçaltında dengeyi sağlayabilecek miyim endişesi yaşıyorum
Merhaba kızlar ben gibi bu saatte aşırı yorgun olup hala uyuyamayan, uyumayı bırakın oturamayan, nefes alamayan var mı
evet size eğlenceli bir soru sorayım şimdisizce kaçıncı sayfaya geldiğimizde doğumlar başlar.şuan 3112 ben 3500 diyorum.tamamen attım kafadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?