2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bebisi çok tepisenler nerdeee..
Benimki rahat bir saattir nefes aldırmıyor, yatsam olmuyor, uzansam olmuyor, ayakta dursam yine olmuyor.

Bebek hareketleri bu kadar mı can acıtır, oğlum da hiç böyle şeyler yaşamamıştım
Gülüyorum ama kıvranıyorum saatlerdir
O kadar sert hareket edip bastırıyor ki..
Sizde de var mı böyle durumlar.

benim döneli 2 3 hafta oluyo ama bu kadar çok ağrım olmamıştı dün çok ağrıdı belim falan bugün de kalçam ve bacaklarda ağrı uyuşma oldu

ben varım canım fena hareketli ya canımı çok acıtıyo hatta bugün kaburgama bi tekme yedim ki sesini duydum kemiğim kırıldı gitti dedim bi an

ben varım canım fena hareketli ya canımı çok acıtıyo hatta bugün kaburgama bi tekme yedim ki sesini duydum kemiğim kırıldı gitti dedim bi an
Canım uzun süre boyunca bu kadar hareketli olmaları normal mi yahu.
Gerçekten karnıma kasıklarıma ağrı giriyor, bu kadar tepisiklige doğumu başlatacak diye korkuyorum
Benim kız hep böyle de, son haftalarda yeri daralır, durulur sanmıştım.
Gerçi eminim tepismekten kilo da çok almamış
Yeri de daralmamis sipanin belli
Tekme de değil yaptıkları, sürekli bir dönme, bir bastırma falan.
Yayık ayranı gibi oldum calkalanmaktan

normal olup olmadığını bende bilmiyorum canım çok merak ediyorum hatta benim de sürekli öyle hiç durmuyo bi sağa bi sola kayıp gidiyı inşallah nırmaldir bende oğlumda böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden beni de çok endişelendiriyor aynı senin durumundayım erken doğurcam diye korkuyorum

günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi

bendimm kizlar bende sizin tam tersini yasiyorum. Oglum cok hareketliydi ama simdi Aden o kadar narin hareket ediyor ki sizi hareketi korkutuyor ya beni bu durgunluk korkutuyor durte durte hareket ettiriyorum resmen anası gibi tembel mi olcak nedir doktora gittigimde bende bunu sorucam normal mi diye.
Hareketli olmalari bi dert olmamalari bi dert iki turlude endise ettiriyor sıpalar :) dogsun cok aglak bi kiz olsun o zaman hesaplasicam Adenle uykuyu seven sakin bi kiz bekliyorum icerde yeri rahat buldu paso yatiyor

günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi

Kaynar suya koyup bekletiyosun, istersen cesitli deterjanlarda oluyor temizligi icin ama ben kullanmadim.
Alt acma olarak unibaby yenidogan kullanmistim oglumda, yine oyle yapicam.
Saglikli olani pamuk ve su tabiki ama ben eringec bi insanim surekli onunla ugrasamam :)
Unibaby yenidogan tam benlik

aynen ben de uni baby yenidoğan hem mendilini hem alt açmasını aldım. o alt açmalar tek kullanımlık mı? ıslak mendile de kötü diyorlar ya en azından ilk bi hafta kaynatılmış su mu kullansak bilemedim. pamuk olarak da su e bebekteki baby me pamuklardan aldım. sanırım olması gerekenler bunlar

Yok hayir alt acma ortusunu ben pislenmeden atmadim pek. Zaten cok fazla kullanamiyosun 1 tanesini ama kullan at yapmadim hic

Dun gece 03:30-04:30 ben de uyandim uyuyamadim. Don dolan tam rahatlasiyorum çişim geliyor. Her gun panda gibi dolaniyorum. Uykular haram oldu, gencligim bak talan da oldu caliyor kafamda. Uykusuz kalip evde olsam gunduz kestiririm ama o da olmuyor calisiyorum. Yorgunum dostlarim yorgunum yorgun. 9 Temmuz'a az kaldi diye diye avutuyorum kendimi.

Biberon icin burda mikrodalga sterilize etme cantalari var. Kendilerinde aleti var, senin cantanla biberonunu sterilize ediyolar. Direkt aletini de alicam ben. Philips Avent Sterilizator diye geciyor. Baska markalarin da var tabi. Burda gerekecekler diye kendi liste veriyor hastane. Dogum cantasi listesine koymuslar. Daha once boyle bir şey oldugunu bile bilmiyordum. Ama mantikli geldi. Cocugun alti icin de pamuk istemisler ama ben yenidoganlara ozel islak mendil kullanirim diye dusunuyorum. Bu konuda takintim yok.

ben daha henüz biberonu koymadım.bir kabın içine biberonu ayırıp koyup ocakta kaynatıyorum .bikaç dakika sterilize edilmişmoluyor.ben ilk etapta bebek pamuğu kullanacağım.ben gülsuyununilkmduydum.doğru bişey olduğunuda düşünmüyorum.sade suyla pamuğu ıslatıp sileceğim.e bebeğin bebek için olan pamuklarını öneririm.hem fiyat olarakta uygun.

evet size eğlenceli bir soru sorayım şimdisizce kaçıncı sayfaya geldiğimizde doğumlar başlar.şuan 3112ben 3500 diyorum.tamamen attım kafadan

Onu bence hepimiz yaşıyoruz düşünce olarak eşit ve adaletli olabilecek miyim ilkiyle ilgilendiğim kadar ikinciyle ilgilenemeyeceğim nasıl olacak aynı sevebilecek miyim diye.
Ben bunu kuzenime sordum peşpeşe oldu iki cocuğu , hamileyken aklına geliyor ama kucağına alınca ikiside aynı oluyor artık senin için . Rabbim aynı sevemeyecek bakamayacak olsan nasip etmezdi zaten dedi. Bencede öyle kucağımıza alınca hersey aynı olacak. İçini rahat tut. İkiside bizim canımız. 1 ide bir , 5 ide bir olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…