Yürüyüş yapsanız iyi gelir mi ki. Beşik etkisi ile sallanıp uyuyorlarCanım uzun süre boyunca bu kadar hareketli olmaları normal mi yahu.
Gerçekten karnıma kasıklarıma ağrı giriyor, bu kadar tepisiklige doğumu başlatacak diye korkuyorum
Benim kız hep böyle de, son haftalarda yeri daralır, durulur sanmıştım.
Gerçi eminim tepismekten kilo da çok almamış
Yeri de daralmamis sipanin belli
Tekme de değil yaptıkları, sürekli bir dönme, bir bastırma falan.
Yayık ayranı gibi oldum calkalanmaktan
Ben evde birkaynar suyun içine koyarım onun öncesinde sirke ile yıkadım duruyor. Hastanede de inşallah lazım olmaz olursa da kaynar suya batiriirm yine.günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi
Ben kaynatıyorum biberonu zaten cam benimki , onun dışında başka birşey yapmıyorum. Emziğide kaynar suda biraz bekletip çıkartırım.günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi
Onu da denedim dün canım, evin içinde pispislayip yürüdüm, ninni söyledim falan, daha doğmamış çocuğu uyutmaya çalıştım resmen, bana mısın demediYürüyüş yapsanız iyi gelir mi ki. Beşik etkisi ile sallanıp uyuyorlar
İnşallah canımOnu bence hepimiz yaşıyoruz düşünce olarak eşit ve adaletli olabilecek miyim ilkiyle ilgilendiğim kadar ikinciyle ilgilenemeyeceğim nasıl olacak aynı sevebilecek miyim diye.
Ben bunu kuzenime sordum peşpeşe oldu iki cocuğu , hamileyken aklına geliyor ama kucağına alınca ikiside aynı oluyor artık senin için . Rabbim aynı sevemeyecek bakamayacak olsan nasip etmezdi zaten dedi. Bencede öyle kucağımıza alınca hersey aynı olacak. İçini rahat tut. İkiside bizim canımız. 1 ide bir , 5 ide bir olacak.
Canım uzun süre boyunca bu kadar hareketli olmaları normal mi yahu.
Gerçekten karnıma kasıklarıma ağrı giriyor, bu kadar tepisiklige doğumu başlatacak diye korkuyorum
Benim kız hep böyle de, son haftalarda yeri daralır, durulur sanmıştım.
Gerçi eminim tepismekten kilo da çok almamış
Yeri de daralmamis sipanin belli
Tekme de değil yaptıkları, sürekli bir dönme, bir bastırma falan.
Yayık ayranı gibi oldum calkalanmaktan
Bence 20 güne başlar dogumlar. 3300 civari olabilirevet size eğlenceli bir soru sorayım şimdisizce kaçıncı sayfaya geldiğimizde doğumlar başlar.şuan 3112 ben 3500 diyorum.tamamen attım kafadan
Oğlum 38 haftalık doğdu kuzum, kızla erkekle ne ilgisi varmış, onu hiç duymadım.Günaydın Kızlar,
çok az kaldı ya, düşündükçe endişe sarıyor içimi heyecanla karışık
sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz ?
Evden çalıştığım için gittiği yere kadar gitsin diyorum ama bir yandan da 35.inci haftanın içerisindeyken 06.07 de bırakayım diyorum.
Doğuma tam 1 ay kalıyor.
Beni aşırı strese sokuyorlar, yok kız çocukları 40. haftada olmaz erken gelirler genelde diye.
Halbuki çevremde arkadaşlarımın kız bebekleri 40. haftada geldi hep hatta geçti bile, artık doktorları beklemeyelim sezeryana alalım dedi.
Öyle konuşuyorlar ki ben 06.07'de izne çıktığımda 1-2 hafta sonra doğuma gideceğim sanki
benim de ilk oğlum çok narin hareket ederdi bu oğluş felaket ya çok çektircek galibabendimm kizlar bende sizin tam tersini yasiyorum. Oglum cok hareketliydi ama simdi Aden o kadar narin hareket ediyor ki sizi hareketi korkutuyor ya beni bu durgunluk korkutuyor durte durte hareket ettiriyorum resmen anası gibi tembel mi olcak nedir doktora gittigimde bende bunu sorucam normal mi diye.
Hareketli olmalari bi dert olmamalari bi dert iki turlude endise ettiriyor sıpalar :) dogsun cok aglak bi kiz olsun o zaman hesaplasicam Adenleuykuyu seven sakin bi kiz bekliyorum icerde yeri rahat buldu paso yatiyor
erkeklere de geç doğar derlerdi 40 haftayı dolduruyo falan derlerdi ama 38+5 te doğdu oğlumGünaydın Kızlar,
çok az kaldı ya, düşündükçe endişe sarıyor içimi heyecanla karışık
sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz ?
Evden çalıştığım için gittiği yere kadar gitsin diyorum ama bir yandan da 35.inci haftanın içerisindeyken 06.07 de bırakayım diyorum.
Doğuma tam 1 ay kalıyor.
Beni aşırı strese sokuyorlar, yok kız çocukları 40. haftada olmaz erken gelirler genelde diye.
Halbuki çevremde arkadaşlarımın kız bebekleri 40. haftada geldi hep hatta geçti bile, artık doktorları beklemeyelim sezeryana alalım dedi.
Öyle konuşuyorlar ki ben 06.07'de izne çıktığımda 1-2 hafta sonra doğuma gideceğim sanki
Benim de cuma kontrolüm var canım, geçen cuma gitmiştim, bir hafta sonra tekrar gel, kilo takibi bakalım dedi.benim de ilk oğlum çok narin hareket ederdi bu oğluş felaket ya çok çektircek galibacuma günü randevum var gitcem bakalım neler olcak
Erkeklere gec dogar kizlara erken derler ama bence boyle genellemeler yanlis. Oglum 37+6 da dogdu.
Sayfa sayisi olarak bilmem ama 15 gune baslar dogumlar
1500 Gr kaç haftalikti tam olarakBenim de cuma kontrolüm var canım, geçen cuma gitmiştim, bir hafta sonra tekrar gel, kilo takibi bakalım dedi.
1500 diye az geldi sanırım Dr a, ama ben diyorum bu kadar harekete iyi bile almış diye
15 güne kadar mıErkeklere gec dogar kizlara erken derler ama bence boyle genellemeler yanlis. Oglum 37+6 da dogdu.
Sayfa sayisi olarak bilmem ama 15 gune baslar dogumlar
Haha eski iş arkadasım sabah 10 da gelmişti işe son evrakları imzaladı vedalaştık öpüştük 37 idi çalışabilirin son günü.ay 15 gün de çok erken bee dur
ben izne çıkıp doğurmayayım da direk
gerçi hala dönmedi bence doğum bana uzak
Haha eski iş arkadasım sabah 10 da gelmişti işe son evrakları imzaladı vedalaştık öpüştük 37 idi çalışabilirin son günü.
Neyse gitti ertesi sabah ik dan mesajı xxin kızı olmuştur die
Aradım meğer iş yerinden eve gitmiş akşam 6 gbi sancılanmış gece 2 de doğurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?