2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yürüyüş yapsanız iyi gelir mi ki. Beşik etkisi ile sallanıp uyuyorlar

günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi
Ben evde birkaynar suyun içine koyarım onun öncesinde sirke ile yıkadım duruyor. Hastanede de inşallah lazım olmaz olursa da kaynar suya batiriirm yine.
Altını silmek için de sleepy ıslak pamuk aldım gül suyu olmaz bence. Pamuk ve ılık su ile silinebilir ama o da çok zor olur hastanede o telaş ve yorgunluk arasında

günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi
Ben kaynatıyorum biberonu zaten cam benimki , onun dışında başka birşey yapmıyorum. Emziğide kaynar suda biraz bekletip çıkartırım.

İnşallah canım
Doğunca ah ne boş kaygilarmis derim burdan
Eşimden başka da yardımcı olan olacak kimse de yok, onun da etkisi olabilir, hani nasıl diyim, gece dogursam oğlumu bırakacağım kimse bile yok, o yüzden diyorum, inşallah gündüz dogururum, kısacık sürer de üçümüz gider geliriz

ben de çok çalkalanıyorum canım
senin haftanda hele çok normal

Merhaba Hamiş Arkadaşlarım
32 haftalığın içindeyim cuma gunu rapor alıcam ne cabuk gecti zaman ben anlamıyorum çünkü hiç doğru düzgun oturamıyorum ev işi yüzünden.buda son aldıklarım cicişler saglıcakla gıysin yavrucagım anne yanı mı deniyo bilmıyrum ama cıvılde indirimdeydi magazada 50 tlye aldım

Eklentiler

• IMG-20200528-WA0005.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 96
Günaydın Kızlar,

çok az kaldı ya, düşündükçe endişe sarıyor içimi heyecanla karışık

sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz ?
Evden çalıştığım için gittiği yere kadar gitsin diyorum ama bir yandan da 35.inci haftanın içerisindeyken 06.07 de bırakayım diyorum.
Doğuma tam 1 ay kalıyor.

Beni aşırı strese sokuyorlar, yok kız çocukları 40. haftada olmaz erken gelirler genelde diye.

Halbuki çevremde arkadaşlarımın kız bebekleri 40. haftada geldi hep hatta geçti bile, artık doktorları beklemeyelim sezeryana alalım dedi.

Öyle konuşuyorlar ki ben 06.07'de izne çıktığımda 1-2 hafta sonra doğuma gideceğim sanki

Oğlum 38 haftalık doğdu kuzum, kızla erkekle ne ilgisi varmış, onu hiç duymadım.
Ama tercihen 40 haftayı bulmasını da istemem

benim de ilk oğlum çok narin hareket ederdi bu oğluş felaket ya çok çektircek galiba cuma günü randevum var gitcem bakalım neler olcak

erkeklere de geç doğar derlerdi 40 haftayı dolduruyo falan derlerdi ama 38+5 te doğdu oğlum

benim de ilk oğlum çok narin hareket ederdi bu oğluş felaket ya çok çektircek galiba cuma günü randevum var gitcem bakalım neler olcak
Benim de cuma kontrolüm var canım, geçen cuma gitmiştim, bir hafta sonra tekrar gel, kilo takibi bakalım dedi.
1500 diye az geldi sanırım Dr a, ama ben diyorum bu kadar harekete iyi bile almış diye

Erkeklere gec dogar kizlara erken derler ama bence boyle genellemeler yanlis. Oglum 37+6 da dogdu.

Sayfa sayisi olarak bilmem ama 15 gune baslar dogumlar

ay 15 gün de çok erken bee dur
ben izne çıkıp doğurmayayım da direk
gerçi hala dönmedi bence doğum bana uzak

Erkeklere gec dogar kizlara erken derler ama bence boyle genellemeler yanlis. Oglum 37+6 da dogdu.

Sayfa sayisi olarak bilmem ama 15 gune baslar dogumlar
15 güne kadar mı gerçi doğru Ağustos başı olanlar Temmuz ortalarında başlayabilir. Çok varmış gibi geliyordu bana ama az kaldı sağlıkla alalım kucaklarımıza

ay 15 gün de çok erken bee dur
ben izne çıkıp doğurmayayım da direk
gerçi hala dönmedi bence doğum bana uzak
Haha eski iş arkadasım sabah 10 da gelmişti işe son evrakları imzaladı vedalaştık öpüştük 37 idi çalışabilirin son günü.
Neyse gitti ertesi sabah ik dan mesajı xxin kızı olmuştur die
Aradım meğer iş yerinden eve gitmiş akşam 6 gbi sancılanmış gece 2 de doğurmuş

oh ne güzel tüm izni doğum sonrasına kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…