2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bizde çok hareketliyiz doktoruma sormuştum ne kadar hareketliyse o kadar iyidir dedi, gelişim açısından :)

37 ye kadar çalışabilir raporu aldım bende evden çalışıyorum. bence evden çalışıyorsanız zaten erken bile doğsa evde olacağınız için direkt son haftaya kadar çalışabilir raporunuzu kullanın bence. sonrasında daha çok lazım olacak bu izinler bize :) 32+1 iz bizde 27.07 ye kadar çalışabilir raporum var ve doktorum 20 temmuz dan sonra beklemeye başla dedi. ama neticede ağustosun ikinci haftasına kadar gelebilir belli de olmaz

ay 15 gün de çok erken bee dur
ben izne çıkıp doğurmayayım da direk
gerçi hala dönmedi bence doğum bana uzak
Bana 15 gün uyar cok agrim skintim var. Siyatik sinirini sıkıştırıyormus bebis. Zor yuruyorm 1 haftadir. Bacagimin biri uyusuk. Yani hemen bile dogurabilirim o kdar skintim var gece desen zombi gibi ayakta geciyor zaten.

Bana 15 gün uyar cok agrim skintim var. Siyatik sinirini sıkıştırıyormus bebis. Zor yuruyorm 1 haftadir. Bacagimin biri uyusuk. Yani hemen bile dogurabilirim o kdar skintim var gece desen zombi gibi ayakta geciyor zaten.

ay valla beni de bir basmıyor değil de ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi
ne kadardan kastım 38. hafta

İçerdeyken mi daha rahat çıkınca mı? sanki çıkarınca bebekleri fizyolojimiz rahatlayacak gibi. Ama işte bilemiyorum da o zaman da sağlık sorunumuz olur mu tecrübeli anneler? İnşallah bi an evvel iyi olurum da bebeğe bakabilirim

ay valla beni de bir basmıyor değil de ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi
ne kadardan kastım 38. hafta
Ben de 36+ 37+ larda olsun diyorum. 36 yi doldurmasi lazim sanirim. Tam emin degilim ama. Gun gectikce agirlasiyoruz cunku. Gerci tecrubeliler hamilelik en rahat donem diyo ama

Canım en son Dr kontrolumde 30+5 de
1500 Gr
39.5 cm di.
Maasallah .32 de 1940 idi bizimki de Dr yorum yapmıyor .diğer kızım son haftalarda gelişimi durdu 2740dogdu ve sarılık fln oldu çok minikti ister istemez kiloya takılıyorum.ama bu Dr hiç belli olmaz gelişimi iyi giderken yavaslayabiliyor diyor .

Kızlar selam, kaç kilo aldınız? 11 kilo aldım kalan 8 haftada çok az alınıyor diyen de var en çok son aylar almıştım diyen de. Korkuyorum daha fazla kilo almaktan
Bende yaklaşık 10 kilo aldım ve 1 aydır kilom aynı bence yemekle alakalı benim çok iştahım yok kalan 8 9 haftada max. 3 ile 5 arası alırım diye düşünüyorum abartmadan bitirmeyi umut ediyorum

Oğlum 38 haftalık doğdu kuzum, kızla erkekle ne ilgisi varmış, onu hiç duymadım.
Ama tercihen 40 haftayı bulmasını da istemem

39 gibi hissediyorum ben de hep nedense
erkeklere de geç doğar derlerdi 40 haftayı dolduruyo falan derlerdi ama 38+5 te doğdu oğlum

insanı strese sokup beynime erken doğum sinyali gönderiyorlar, bir salın ya beni

ay 15 gün de çok erken bee dur
ben izne çıkıp doğurmayayım da direk
gerçi hala dönmedi bence doğum bana uzak
aynı telaşeyi ben yaşıyorum, hangi haftada ayrılacaksın canım :)
Bizimki de dönmedi henüz
Bu Perşembe gideceğim bakalım ama döndüğünü düşünmüyorum hareketlerinden anladığım kadarı ile
Tabi şu anlık :)

günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi
Ben hastane çantasına biberon koymuyorum. Süt gelmezse de şırıngayla beslemek gerekiyor çünkü. Ama sonradı için kullanacağımda sirkeli su kaynatıyorum. Biberon ve emzikleri 5 dk içinde kaynamaya bırakıyorum.

37 olmasa bile 36'yı zorlayım diyorum ama :)
ben aslında doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum bir süre ama neden imkanım varken kullanmayayım rapor hakkımı diye düşünüyorum

Ben kızlarımda ilk haftalarda ebebekteki alt silme pamuğunu kullandım. Sonrasında içeriği sadece pamuk su olan ıslak mendil kullandım. Sleppy natural şu an bu içerikte. Ben de onu alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…