Canım en son Dr kontrolumde 30+5 de1500 Gr kaç haftalikti tam olarak
bizde çok hareketliyiz doktoruma sormuştum ne kadar hareketliyse o kadar iyidir dedi, gelişim açısından :)normal olup olmadığını bende bilmiyorum canım çok merak ediyorum hatta benim de sürekli öyle hiç durmuyo bi sağa bi sola kayıp gidiyı inşallah nırmaldirbende oğlumda böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden beni de çok endişelendiriyor aynı senin durumundayım erken doğurcam diye korkuyorum
37 ye kadar çalışabilir raporu aldım bende evden çalışıyorum. bence evden çalışıyorsanız zaten erken bile doğsa evde olacağınız için direkt son haftaya kadar çalışabilir raporunuzu kullanın bence. sonrasında daha çok lazım olacak bu izinler bize :) 32+1 iz bizde 27.07 ye kadar çalışabilir raporum var ve doktorum 20 temmuz dan sonra beklemeye başla dedi. ama neticede ağustosun ikinci haftasına kadar gelebilir belli de olmazGünaydın Kızlar,
çok az kaldı ya, düşündükçe endişe sarıyor içimi heyecanla karışık
sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz ?
Evden çalıştığım için gittiği yere kadar gitsin diyorum ama bir yandan da 35.inci haftanın içerisindeyken 06.07 de bırakayım diyorum.
Doğuma tam 1 ay kalıyor.
Beni aşırı strese sokuyorlar, yok kız çocukları 40. haftada olmaz erken gelirler genelde diye.
Halbuki çevremde arkadaşlarımın kız bebekleri 40. haftada geldi hep hatta geçti bile, artık doktorları beklemeyelim sezeryana alalım dedi.
Öyle konuşuyorlar ki ben 06.07'de izne çıktığımda 1-2 hafta sonra doğuma gideceğim sanki
Maşallah canım, 4 kiloyu geçecek desene32+1 den selamlar :) kontrolden geliyorum 2.100 gr ve 47 cm oğlum. ilk kez NST girdik bugün, şimdiden sonra iki haftada bir kontrole ve NST ye gireceğiz
Bana 15 gün uyaray 15 gün de çok erken bee dur
ben izne çıkıp doğurmayayım da direk
gerçi hala dönmedi bence doğum bana uzak
Bana 15 gün uyarcok agrim skintim var. Siyatik sinirini sıkıştırıyormus bebis. Zor yuruyorm 1 haftadir. Bacagimin biri uyusuk. Yani hemen bile dogurabilirim o kdar skintim var gece desen zombi gibi ayakta geciyor zaten.
33+1 iz bizde bugun. Gecen hafta gittik doktora 32+5 te 2385 gr dı. Buyuyoruz. Bana 3 haftada 1 gel dedi.32+1 den selamlar :) kontrolden geliyorum 2.100 gr ve 47 cm oğlum. ilk kez NST girdik bugün, şimdiden sonra iki haftada bir kontrole ve NST ye gireceğiz
hadi ya geçer mi :) normal doğuracaktım aslında ben...Maşallah canım, 4 kiloyu geçecek desene☺
4 kiloyu geçerler mi acaba şimdi ona takıldım ben, geçerse normal doğum zor gibi..33+1 iz bizde bugun. Gecen hafta gittik doktora 32+5 te 2385 gr dı. Buyuyoruz. Bana 3 haftada 1 gel dedi.
Ben de 36+ 37+ larda olsun diyorum. 36 yi doldurmasi lazim sanirim. Tam emin degilim ama. Gun gectikce agirlasiyoruz cunku. Gerci tecrubeliler hamilelik en rahat donem diyo amaay valla beni de bir basmıyor değil de ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi
ne kadardan kastım 38. hafta
Maasallah .32 de 1940 idi bizimki de Dr yorum yapmıyor .diğer kızım son haftalarda gelişimi durdu 2740dogdu ve sarılık fln oldu çok minikti ister istemez kiloya takılıyorum.ama bu Dr hiç belli olmaz gelişimi iyi giderken yavaslayabiliyor diyor .Canım en son Dr kontrolumde 30+5 de
1500 Gr
39.5 cm di.
Bende yaklaşık 10 kilo aldım ve 1 aydır kilom aynı bence yemekle alakalı benim çok iştahım yok kalan 8 9 haftada max. 3 ile 5 arası alırım diye düşünüyorum abartmadan bitirmeyi umut ediyorumKızlar selam, kaç kilo aldınız? 11 kilo aldım kalan 8 haftada çok az alınıyor diyen de var en çok son aylar almıştım diyen de. Korkuyorum daha fazla kilo almaktan
Oğlum 38 haftalık doğdu kuzum, kızla erkekle ne ilgisi varmış, onu hiç duymadım.
Ama tercihen 40 haftayı bulmasını da istemem
erkeklere de geç doğar derlerdi 40 haftayı dolduruyo falan derlerdi ama 38+5 te doğdu oğlum
aynı telaşeyi ben yaşıyorum, hangi haftada ayrılacaksın canım :)ay 15 gün de çok erken bee dur
ben izne çıkıp doğurmayayım da direk
gerçi hala dönmedi bence doğum bana uzak
aynı telaşeyi ben yaşıyorum, hangi haftada ayrılacaksın canım :)
Bizimki de dönmedi henüz
Bu Perşembe gideceğim bakalım ama döndüğünü düşünmüyorum hareketlerinden anladığım kadarı ile
Tabi şu anlık :)
Ben hastane çantasına biberon koymuyorum. Süt gelmezse de şırıngayla beslemek gerekiyor çünkü. Ama sonradı için kullanacağımda sirkeli su kaynatıyorum. Biberon ve emzikleri 5 dk içinde kaynamaya bırakıyorum.günaydın, hastane çantasına biberon koyacak anneler biberonu nasıl sterilize ediyoruz? bir de alt değiştirmede bebeğin altını neyle sileceksiniz? annem gül suyu falan dedi ama bana çok da mantıklı gelmedi
37 olmasa bile 36'yı zorlayım diyorum ama :)37 ye kadar çalışabilir raporu aldım bende evden çalışıyorum. bence evden çalışıyorsanız zaten erken bile doğsa evde olacağınız için direkt son haftaya kadar çalışabilir raporunuzu kullanın bence. sonrasında daha çok lazım olacak bu izinler bize :) 32+1 iz bizde 27.07 ye kadar çalışabilir raporum var ve doktorum 20 temmuz dan sonra beklemeye başla dedi. ama neticede ağustosun ikinci haftasına kadar gelebilir belli de olmaz
Ben kızlarımda ilk haftalarda ebebekteki alt silme pamuğunu kullandım. Sonrasında içeriği sadece pamuk su olan ıslak mendil kullandım. Sleppy natural şu an bu içerikte. Ben de onu alıcam.aynen ben de uni baby yenidoğan hem mendilini hem alt açmasını aldım. o alt açmalar tek kullanımlık mı? ıslak mendile de kötü diyorlar ya en azından ilk bi hafta kaynatılmış su mu kullansak bilemedim. pamuk olarak da su e bebekteki baby me pamuklardan aldım. sanırım olması gerekenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?