2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende tahmini 35. haftada ayrılılıcam işten. 38'de gelecekmiş gibi hazır olmak istiyorum bence de kız çocukları genelde erken gelir 38+ da beklemek lazım bence

Canım bende seninle aynı durumdayım suan 31+0 haftadayiz tansiyonum var ve ilaç kullanıyorum ciger geliştirici iğne de yapıldı geçen hafta da idrar da protein kaçağı cıktı. Bugün sabah idrar biriktirmeye başladım yarın kontrolüm var tahlil yapılacak birikmiş idrara. Protein kaçağının nedenini öğrenmek için. 30+2 de 2020 gr dı bakalım yarın kac gram olmuş hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Benim de cuma kontrolüm var canım, geçen cuma gitmiştim, bir hafta sonra tekrar gel, kilo takibi bakalım dedi.
1500 diye az geldi sanırım Dr a, ama ben diyorum bu kadar harekete iyi bile almış diye
benim en son 28 haftada 1260 gramdı şuan ne kadar bilmiyorum bende merak ediyorum bakalım kaç olmuş görcez

benim en son 28 haftada 1260 gramdı şuan ne kadar bilmiyorum bende merak ediyorum bakalım kaç olmuş görcez
Maşallah kuzum, sağlıklı olsunlar da, ilk bir buruldum az gelince kilosu.
Ama oğlumda 3260 doğdu, ve hep çok iştahlı olmasına rağmen fit bir çocuktu.
1 yaşında 8 kilo falandı.
Şimdi de 4 yaşında 17 kilodur en fazla.

Sağlıklı besliyoruz, besleniyoruz ama kilosuna mudahelemiz olamıyor.

Hep böyle kolları bacakları boğum boğum bebelere ozenirim de ama yapacak bişey yok
Bu da 3 u bulmaz dedi Dr um, can sağlığı olsun, minnoş olacak demek ki benim kızım

olsun canım sağlıklı olsun da takma kiloyu kafana benim de oğlum 2700 doğmuştu ama çok çabuk toparlandı tombik tombik olmuştu şuan bizimki de çok zayıf 4 yaşında 14 kilo daha yiyo ama kilo almıyo çünkü çok hareketli hep ayakta hiç durmuyo yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…