2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah işte benimki de aynı, bu hareketlilik en çok tuvalet eğitiminde işime yaramıştı, bir damla bile koltuga çiş kacirmamisti, çünkü hep ayaktaydı

Ne zamana gideceksin canım, zaten yakın zamanda iki hafta da bir çağırmaya başlıyorlar diye hatırlıyorum.
Ya bu persembe yada haftaya persembe-Cuma canim tam belli degil koye gidicez ona gore bi zamana alayim dedim hemen oncesinde goruneyim bide donuste giderim

çevreyi hiç dinlemeyeceksin doğumdan sonra da devam edecekler emin ol takma kafaya kimseyi
Umarım kimse süt muhabbeti falan yapmaz, ben biraz gıcık oluyorum öyle konulara, vereyim birazda sen emzir falan derim valla ...
Ne guzel herkes muayneye gitmis bizim 2.5 hafta oldu ozledim Adenimi
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidiyorsun canım

Doktorun birsey soyledi mi canim doğumla alakali? Buyuk ihtimalle değerine bakicak benim 3. Ye bakilicak surekli takip ediliyor tansiyon 15-14 lere firliyor tahlilinde protein kaçağında ne yazıyordu senin? hayirlisiyla kucağınıza alalim evlatlarimizi ama sanirim beni erken dogum bekliyor.

Ben de de tansiyon var malesef,doktorum büyük tansiyondan ziyade küçüğü daha önemli diyor,doksanı geçirmemek lazımmış,benim büyük tansiyin çok iyi ama küçüğü seksen den aşağı hiç dusmuyor maleaef

İlaca başlatmadi mi canim seni protein kaçağı varmi ödemin cok oluyor mu aman dikkat et bunlara tuzu sıfıra indirdim aman sende dikkat et bende kucuk tansiyon 8 olsa yine iyi hep yükseklerde

İlaca başlatmadi mi canim seni protein kaçağı varmi ödemin cok oluyor mu aman dikkat et bunlara tuzu sıfıra indirdim aman sende dikkat et bende kucuk tansiyon 8 olsa yine iyi hep yükseklerde
Kardiyolog belok zook başlattı,carpintim da çok oluyor diye sanırım bu tansiyondan çok çarpıntı için verilen bir ilaç ama doktorum tansiyonu da dengeler dedi,genel olarak büyük tansiyon dediğim gibi düşük bile sayılır ama kucuk tansiyon daha oynak gibi geliyor,protein kacagi en son iki hafta önce vermistim bir şey yoktu muhetemelen bu aralar yine veririm.Bir de doktor tansiyondan dolayı aspirin başlattı,OMEGA başlattı onları içiyorum.Tuzu sıfırladım ama bebeğin iyota da ihtiyacı var diye düşünmüyor değilimdoktorum sifirlama dedi ama benim içime sinmiyor tuz atmak.

Anladım canım şu koşullarda doktorlarımıza dinlemek disinda pek bi luksumuz yok. İyi birsey proteinin cikmamis olmasi sabırlı olucaz dikkat edicez guzel bi şekilde dogurucaz insallah

Aceba heyecan veya endişe kaynaklı psikolojik endişe bozukluğu olabilir mi dediğiniz belirtileri yaygın anksiyete bozukluğu geçirdiğim dönemde yaşadım. Boş yere b fizyolojik ilaç kullaanizi istemem kendinizi rahatlatacak bir şeyler bulun

Gobek deligimin cevresi cok aciyor. Dayanilmaz bi hal aldi. Yag surmek iskence gibi. Kendiliginden zonkluyor dokunmasam da keskin keskin

Hiç bilmiyorum ki,ben aslında kardiyologa tansiyondan dolayı gittim ama çarpıntı da eklendi,hatta sanırım verilen ilaç tansiyondan çok carpinti icjn kullaniliyor.domtorum ilacın 200 mg kadar kullanılabileceğini söylüyor benjm ki 75 mg çok yüksek olmadığını söylüyor,ister istemez bırakmaya da korkuyorum çünkü tansiyon çıkar diye diye açıkçası endişeleniyorum

Üzülmeyin zararı olacak olsa vermezlerdi zaten ben ihtimal olarak aklınızda olsun dedim kardigolog diyince. Allah hepimize sıkıntısız sağlıklı huzurlu süreç nasip etsin

Göğüslerim de ilginç bir ağrı sızı var bugün dokunamadim zamanın yaklaştığınin belirtisi olabilir mi benim için baya erken

Göğüslerim de ilginç bir ağrı sızı var bugün dokunamadim zamanın yaklaştığınin belirtisi olabilir mi benim için baya erken
Canım benim en başından beri ağrıyor, zamanla alakası da olabilir ama süt birikimi artıyordur vs, endişe etme bence göğüs ağrısından.
Bende de hep öyle.
Hatta Dr krem bile yazdı, o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…