2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doktorum henüz bi şey demedi canım doğumla ilgili bakalım yarın sonuçlara göre ne diyecek. Benim tansiyon da 14 15 16larda hep. Protein kacaginda da +1 yazıyordu. Inşallah gününde sağlıkla doğururuz

Günaydın kızlar normalde aylardır sabahın 4 u 5 i ggini uyuyordum bnde şimdi tatildeyim yoruluyorum 12-1 gibi uyuyakaliyorum Allah'tan ama erkenden uyanıyorum. Zorlayıp brz daha uyumaya çalışayım bari. Güneşte hiç kalmama rağmen o kadar köyü yandım ki domates gibiyim resmen açısından hareket edemiyorum yatakta donemiyorum bile

Günaydın bende tayildeyim yoruluyorum senin dediğin saatte yatıyorum bayılıyorum yani ama erkenden ayaktayım galiba temiz hava uykumu iyi alıyorum bilemedim ki Herkes yatıyor ben yatakta dön dön bi hal oldum vakitte geçmiyor.. bu arada geçmiş olsun güneş yanığı fena yaaa

Ayy çok fenaymis canım ben mersinliyim 33 yılım denizlerde geçti böyle yandığımi bilmem. Çok da kalmadım ha en fazla 10 dk dir ama burda nem yok havası bize garip geldi alışık değiliz heralde ondan hepimiz yandık ailecek amamennkotu durumda olan benim bide beyaz tenliyim pancar gibi oldum valla guluyom ediyom ama ağrısından ağladım ilk gün bgn yine bı parca daha iyiyim. Hamilelikte daha hassas mi oluyor vücut nedir çocuklar da yandı ama bnm kadar değiller hadi yine onların normal sabahtan akşama kadar havuzdalar ben girmiyorum da ne iş anlamadım sana da iyi tatiller cnm :)

Aman dikkat et daha fazla yanma size de iyi tatiller iyi eğlenceler

Çok iyi almışsınız ben de gittim ama göremedim mağazada.Sağlıkla keyifle kullanır inşallah hepsini. Ben de halıları yıkamaya verdim virüsten dolayı cesaret edememiştim kadın da alamıyorum eve eşim işten cok geç geliyor yanımda yardım edecek kimsem de yok oturabilmek ne mümkün Bu kadar harekete inşallah bir sorun yaşamayız.

4 kiloyu geçerler mi acaba şimdi ona takıldım ben, geçerse normal doğum zor gibi..
Kötü düşünmüyoruz. Iyi düşünüp güzeli çağırıyoruz. Ayrıca 4 kg doguran da var. Bende son 2 aydır kilo almıyorum. Bebek alıyor. Genetik birşeymiş zaten bu. Yeme icmeyle çok alakası yok canım. Sen yine de takılma. doktorum aksi bisey olsa söylerdi
Normal doğuma şu an uygun dedi.

Arkadaşım 2 yıl once 3950 doğurdu ssvd yaptı üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…