2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doktorum henüz bi şey demedi canım doğumla ilgili bakalım yarın sonuçlara göre ne diyecek. Benim tansiyon da 14 15 16larda hep. Protein kacaginda da +1 yazıyordu. Inşallah gününde sağlıkla doğururuz
Ben de tansiyon çıkınca bu protein kacagi olayını çok araştırmıştım,hatta bu forumda yazanlarda vardı,protein kacagi ciktiginda çok yüksek değerler çıkmalı,o da ara ara takip gerektirir,yirmili haftalarda bile protein kacagi çıkanlar var ki çoğu da gebeliği tamamliyorlar.

Siz ilaç kullanıyor musunuz tansiyon için,genelde alfamed veriliyor bildiğim kadariyla,dozu az geliyor olabilir mi?günde sekiz taneye kadar içenler var.Bence protein kacagi çok fazla cikmayacak çünkü +1 çok yüksek değil merak etmeyin

bende son 1 aydır aynı kilodayım ama bebek almış tabi dediğin gibi bizim yeme içmemizle alakalı değil gibi :) ben yinede karbonhidrat alımına dikkat edeceğim, yürüyüşlere de başladım en azından fazla kilo almamış olurum kendim için :)

Günaydın
Ben de 12 de yatıp 3 te uyandım 5e doğru salonda uyuyakalmışım 7.30 tekrar ayaktayım

Kızlar ne soracağım size, bacak aralarımda ağrı var ama en üst kısımda, gece sağa sola dönerken bile ağrıyor yada gün içerisinde. Doktora sormayı unuttum keske sorsaydım böyle ağrılar yaşayan varmı

Sadece karbonhidrat değil tatlılara da dikkat

Olup geçmişliği var canım, geçer çok ayakta kalma ayağının altına yastık koy dinlen biraz

İyot bebeğin zeka gelişimi için çok önemli, ilk hamilelikte kullandığım bir ilaç nedeniyle pek tuz tüketmiyordum endokrin doktorum iyot ilacı başlatmıştı, JODİD adlı iyot ilacı başlatmıştı doktorum, bi sorun belki size de yazar

Günaydın kızlar
Ben de pek uyku problemi olmuyor
Daha doğrusu sabah işe kalkarken zorlanıyorum mesaimde çol erken
Hafta sonu da aşırı erken kalkmıyorum ama 8 bile benim için erken
Kendiliğimden uyanıyorum

Doktorum henüz bi şey demedi canım doğumla ilgili bakalım yarın sonuçlara göre ne diyecek. Benim tansiyon da 14 15 16larda hep. Protein kacaginda da +1 yazıyordu. Inşallah gününde sağlıkla doğururuz
İnşallah canim protein kaçağın çok fazla değil sende alfa mede başlarsınız büyük ihtimalle doktorumun dedigine gore protein kaçağınida etkisi var benim değerlerin duzenli kullanımla düşüşe gecti seninde oyle olur canim haber ver bize neler dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…