2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhaba kızlar ben 33. haftadayım. bebek çok hareketli değil bazen 3-4 saat uyuyor bu normal mi sizce?
Yeri daraldığı için olabilir,bir de Kaan kocatepenin videosunu izlemiştim yirmi yedinci haftadan sonra bebekler kendi mizaclarina göre hareket ederlermiş,yani bazı bebekler mizaclari gereği çok hareket eder,daha sakin bebekler daha az hareket edermiş,kendi domtorumda takip et günde on defa hareket ediyorsa normal demişti,olmadı sizde takip edin bakın bakalım gün de on kere hareket ediyor mu.

merhaba kızlar ben 33. haftadayım. bebek çok hareketli değil bazen 3-4 saat uyuyor bu normal mi sizce?
Benim kizimda boyle ben alistim. Her bebegin kendi hareket aliskanligi var diyo doktorlar. Bunun uzerinde bi hareketsizlik olunca korkmak lazimmis

15 kesin bilgi mi daha benim hastane çantam bile hazır değil erken doğum riski olmayanın da mı 15? kurbandan önce olsa iyi aslında da bilemedim

15 kesin bilgi mi daha benim hastane çantam bile hazır değil erken doğum riski olmayanın da mı 15? kurbandan önce olsa iyi aslında da bilemedim
Cnm senin zaten 39 gün kalmış görünüyor. 15 olmasa da bilemedin 20 olsun 15 den erken bile.olabikir yani 36 hafta dedin mj doğum beklenir her an hazırlıklı olmak lazım sen çantanı hazirlayiver şunu söyleyen ben 32.haftada tatildeyim hiçbir şeyin hazır değil , dönünce bir de zamanı henüz belli olmayan bı aralıkta da tasinacam üstelik kızımda 32. Haftada arabada her daim hazırdı doğum çantam teteteeteyyyy

bizim kız sakince duruyor gibi aslında ben de 40 a kadar dursun istemiyorum hem bayram hem kendi sancısıyla doğsun diye de nasip bakalım. iyi ki bugün evi temizletmeye meyletmişim o vakit. 1 ayım yok demek ki benim doğurup şu şekerden bi kurtulsam tatlı olmasa da dondurmalara gömüleceğim. hamile değilken pek tatlıyla arası olan biri de değildim halbuki yasak olan cazip oluyor :)

Ay benim de hala hazır değil çantam. Her sabah bugün hazırlıcam diye uyanıyorum. Sonra amaan dursun daha acelesi yok diyorum 34+0 bugün.bugün de olmadı. İnş yarın hazırlarım.

ben de her hafta sonu çantayı hazırlıyım diyorum, her hafta üşeniyorum.
aslında yıkanıp utulendı esyalar. alısverıslerım de tamam. sadece cantaya koyma kısmı var ama uzerımde oyle bır usengeclık var kı. normalde asla böyle biri değilim. ama son zamanlarda hersey zor gelıyor.

Kızlar merhaba
Bizim bebiş cok hareketli doktor gunde 10 defa hareket etmeli dedi kizçem 10 dakka durmuyor yerinde kıpir kipir. İs hayatina basladigimdanmidir bilmiyorum ama aksam ne yattigim yeri biliyorum ne kalktigim yeri. Ustelik isyerinde yorulmamisken bile aksam 9 oldu mi gozler kapaniyor sabah da 8.30 da kalkiyorum hic uyanmaksizin.
Cok ilginctir aksam rüya gördum
Agustos 1 olmuş burdaki herkes bebislerini kucagina almiş guzel anilarini paylasiyor soyle oldu boyle oldu diye bir ben kalmisim aranizda doğuramayan

Kızlar, ben halen isim konusunda kararımı netleştiremedim. Tek ben mi kaldım acaba diye endişe ediyorum :) Veya geç mi kaldım diye. ama bir yandan da çok önemli bir karar sonuçta :) Bartu ismi sizce nasıl ? Çevrenizde hiç varmı ? Bildiğiniz kötü veya yanlış yöne çekilebilecek bir manası olabilir mi ?
şu aşamada en yakın isim Bartu

ben ne rüyalar görüyorum bir bilsen. zaten az uyuyabiliyorum uyuduğumda kabus içinde kabus görüyorum. anksiyetem azdı sanırım. huzurlu uykuya hasret kaldım.

Her ismin bir enerjisi var diye düşünüyorum.Oğlumun Bartu diye bir arkadaşı vardı çok çekingen ama efendi bir çocuktu.

Bartu güzel fakat başka isimlere de bakmak lazım.

şu günlerden nerelere geldik bee vayyyyy
bu arada yüzük testi de nasıl kolpa çıktı bende
Benim usg de kesenin yerine ve şekline göre erkek çıktı. Diğer tüm teoriler kız çıktı. Nub teoriside kız demişti.

Her ismin bir enerjisi var diye düşünüyorum.Oğlumun Bartu diye bir arkadaşı vardı çok çekingen ama efendi bir çocuktu.

Bartu güzel fakat başka isimlere de bakmak lazım.
Öğretmen olduğun için daha fazla isimle tanışmıssındır canım. Emir ismi hakkında ne düşünüyorsun, o isimli öğrencin oldu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…