2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Öğretmen olduğun için daha fazla isimle tanışmıssındır canım. Emir ismi hakkında ne düşünüyorsun, o isimli öğrencin oldu mu.
Canım biliyor musun sen bu ismi koyacağını yazdığın gün sana yazmak istedim.Ama etkilemek istemediğim için geride durmayı tercih ettim.

Emir isminde 3 çocuk tanıyorum tabi 2 sinde 2. İsimde mevcut ..Üçü de üstün zeka seviyesinde zekiler ama annelerini aşırı yoran çocuklar ..

Gerçekten Emir ismini taşıyanlar da parlak zeka var ..Tabi aşırı inat ve hareketli olmaları çabası:)

aa gökhan ismine ne diyorsun?
Gökhan isminde bir kişi tanıdım çok sakin ve pozitif,neşeli bir çocuktu ..

Mesela Eymen isminde kaç öğrencim olduysa yaka silktim..Artık anneleri çocuklarını bana şikayet ediyorlardı.Tam Anneye çocuğunu anlatacam nasıl çözüm bulabiliriz diye .Anneler benden önce davraniyordu:))
Eymenlerden korkarım o yüzden

Peki ya Ediz?

Arkadaşlar sadece büyük tansiyon yükselmesi de preeklamsi açısından risk mi yani kucuk normalse

Canım hiç Ediz isminde öğrencim olmadı ama Ediz ismi bana hep pozitif gelir.
Dilerim gönlünüze göre olur:)
Benim de Ediz isminde bi tanıdığım olmadı. Ama uzun zamandır bebekten bahsederken hep Ediz diyoruz. Adı bu olacak artık. Deniz ismini seviyorduk ama çok arkadaşımızın çocuklarının adı Deniz. Ben de çok yaygın olduğundan fonetik olarak benzer olan Ediz’i düşündüm. Anlamına baktım, kötü bir anlamı da yok. Ediz olacak inşallah. Ama bu isimde tanıdığım kimse yok. Nasıl olurki bu Edizler :)

ediz hunla şarkıcı edize bakıyorum, böyle yuvarlak akça pakça suratlı insanlar gibi geliyorlar bana
ve mütevazı, pozitif.

O zaman aklına Ediz Hun' u getir ben onu çok severim.

ay inşallah oğlumuz da öyle olur
1 tane olmasına çok şaşırdım, demek ki çok rağbet görmüyor gökhan artık :)

Oğlum olsaydı adını Gökhan ya da onur koyardim muhtemelen. Gökhan ismini çok severim, çok da güzel bı isim tanıdığım tüm gokhanlar da hep iyi huylu dur :))

Ayy yok canım ne etkilenmesi, ben ismi taşıyan kişilerin karakterlerine de ismin yansıdığını düşünürüm zaten . Bende emirlerin çok haşarı olduğunu duydum hatta hem emir , hem aslan burcu Allah kolaylık versin dienlerim var.

AY BENİM arkadaşımın 2. oğlu emir, böyle bir tatlılık usluluk olamaz yaaa
hep gözlerinin içi gülüyor, abisi itiyor kakıyor çocukcaaz hala mutlu ayy düğme gözlüm.
ama balık burcu o tabi :)

Canım yine de gönlüne göre olsun.. Biraz afacan çocuk iyidir Zeki oluyorlar

Vee sonunda üşenmedim yaptım. Hastane çantamı bugün hazırladım kızlar. Tüm eşyaları da sterilize ettim koydum. Yalnız uzun sürdü çok dinlene dinlene ancak tabi. Bir de biraz abarttım sanırım koca bir bavul oldu Sanki 3 aylık tatile gidiyorum ama eksik olmasın fazla olsun düşüncesi beni ele geçirdi Şafak 42, 34+0 artık hazırım oğluma

Bu arada koyduklarımı yazayım.

Bebek için:
10’lu hastane çıkışı, 5’li hast çıkışı, 2 tulum, 2 iç zıbın, 2 çorap, 2 eldiven, 2 şapka, 1 paket ıslak mendil, 10 adet salgı bezi, 2 müslin örtü, 2 pike, 10 adet bez, pişik kremi, alt açma minderi, emzik, biberon, bebek pamuğu, uyku oyuncağı, baş ucu yastığı

Anne için:

Göğüs pompası, gümüş kapak, tarak, şampuan, havlu, göğüs pedi, emzirme sütyeni, deodorant, saç yağı, terlik, iç çamaşırı, depend, 2 adet rahat pijama, 2 adet lohusa takımı, 2 çift çorap, 1 adet hırka, lohusa tacı, toka, makyaj malzemesi, şarj aleti, kirli poşeti, hastane çıkış kıyafeti

Hastanedeyken doğumu bekleme anında ve doğuma giderken ne giyiyoruz? Lohusa geceliği mi? Ve doğum gecelik üzerimizdeyken mi gerçekleşiyor? Çok garip bi soru oldu belki ama tecrübesizim bilmiyorum napiim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…