2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay sorsanız ne iyi olur ya ben standart setler var kilo ya kadar olanlar dan aldım ama kücük mu olur diye ikilemde kaldım şuan 2800 gram
Konustum 59 cm 4800 doğmuş :)))) ilk etapta yenidogan tulumları olmus ama cok kısa süre giyebilmiş boyu uzamaya devam ediyor ya neticede dogduktan sonra. Yani bizimkilerin o kadar kilosu yüksek olacağını sanmıyorum o arkadaşım 30küsür kilo almıştı zaten. Sen yinede icin rahat etsn diye bir tane 0-3 tulum koyarsın son haftalardaki ultrasonlarıda göz önünde bulundurarak

Maşallah yeni mi doğdu bu Bebek resmen 2 aylık doğmuş

Maşallah ilk başta oluyorsa sorun yok ozaman hevesle aldım bi kere giydırmeden kalsın istemem öyle yapcam son haftalarda bakarım yıne duruma göre teşekkür ederim bilgi verdin içimi rahatlatın

Maşallah benim oğlan 2430 doğmuştu iki katı doğmuş, 3-4 aylık olunca o kiloya ancak ulaşmıştık o kiloda bebeği taşımak da doğurmak da zor olmuştur

ulasimiz canım okyanus ismini soracağım ama muhtemelen hiç tanığın bir çocuk olmamıştır.❤büyük kızımın ismi Nil ama onu sormakta geç kaldım sanırım
Canım Nil adında bir kızımız vardı tam bir prensesti.. çok narin, sevecen bir çocuktu.

Ama Okyanus isminde hiç yakından tanıdığım olmadı. Okyanus bana güçlü, farklı ve mantığı ile hareket edecek bir karakteri hissettirdi.

Teşekkür ederi. Bartu ismi ile ilgili düşüncesi olan yok mu başka :)
alışık olmadığımız çevremizde çok olmayan bir isim anlamı güzelse olabilir açıkçası anlamını da bilmiyorum. bartu bebek bartu çocuk bartu genç, yetişkin olur ama sanki bartu dede falan zor gibi. bu tarz ben de ılgın istiyordum bi ara ama sanki yadırganacak gibi geldi alışık olunmayan bir isim gibi.

Maşallah benim oğlan 2430 doğmuştu iki katı doğmuş, 3-4 aylık olunca o kiloya ancak ulaşmıştık o kiloda bebeği taşımak da doğurmak da zor olmuştur
35 haftalıkken almışlar zaten yeter bu kadar demiş herhalde doktoru:) canada da dogum yapmıstı Orda ultrasona sürekli sokmuyorlar zaten

Oyy maşallahh. Bebeğe de maşallah onu taşıyan anayada maşallah. 59 cm nedir

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…