2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunaydin. Buradaki Rus arkadasimla gebeligimizin arasinda tam 8 hafta vardi. Dun 40. haftayi doldurmustu. Bir turlu dogum baslamamisti. Doktorlar da 41. haftasina sezaryen koydular. Artik dogumun kendiliginden baslayacagina dair bir umudunun kalmadigini ve 41. haftayi bekledigini soyluyordu dun konustugumuzda. Yatmadan once esime birkac gune doguracak bak gorursun demistim. Bana gece 2'de sanirim dogum basladi, emin olmak icin hastaneye gidiyoruz yazmis Sabah da bebisin fotolarini atmis. 3840 gram dogmus. Sapsari onun gibi. Tu tu masallah.

aaa hangi listeye ekliyorsunuz :) ben yine geri kaldım valla

Bizim kızın ismi çoktan belli oldu :) 3 isim arasından 2'si eşimden red yedi ve Onay alan

"Ada" ismi
bu ara elimi nereye atsam ada ismine çarpıyorum ama :) karar verilmişti bir kere
bana hep ada insanını, ada huzurunu, ada samimiyetin, ada yeşilliğini, ada çiçeklerini anımsatıyor...

amaan öyle bakınca da isim bulunmuyor yaa
ben de ille türkçe olsun istiyordum, ben de ö-ğ falan olsun istemiyordum ama yok onda o isim var yok bunda bu kötü durur diye diye gökhan oldu
çağan da çoook güzel bir isim bence

ada ismine ben de bayılırım
romanı da vardı kumral ada mavi tuna diye

Günaydın kızlar

ulasimiz meva isminde var miydi öğrencin Meral ettim ben geri kalmım herkes sormuş
Canım meva adında bir öğrencim olmadı maalesef..
Fakat Bu ismi çok seviyorum. Meva bana çok sakin,huzurlu bir isim gibi geliyor:)

İsmiyle güzel yaşasın kuzu❤

Canım ilk sayfada ağustos annelerinin bazı bilgileri var bi tablo yaptık anı kalır hem
Ay valla olmasın diye düşündüklerine daha çok yoğunlaşıyorsun bence isimleriyle yaşasınlar

Cem olacak canım..Abisi koyunca bizde kabul ettik:) Sence nasıl ?
canım kusura bakma gece elimde telefonla uyumuşum.Cem ismini çok severim.Hatta küçükken erkek bebeklerim Cem kız olanlar Mercan olurdu .Cem deyince aklıma ilgi çekici ve başarılı bir iş adamı profili geliyor.Cem ismi bence çok güzel bir oğlum olsaydı Deniz yada Cem koymayı planlıyordum.

Teşekkürler canım..İyice ısındım isme :))

Canım Buğra da güzel isim..İsmiyle yaşasın kuzu..
Fakat Buğra adında hiç öğrencim olmadı.Buğra da Gökhan ismi jenerasyonlarından bizim çocukluğumuzda çok duyardım..
[/QU

biz senle çocuk kurbanlarıyız.Benimde ismini kızım koydu.ben aslında İzmir istiyordum.Ama değişik duyulmamış isimleride severim.Klasikleride fakat yeni moda olanlara hiç ısınamadım malesef.

biz senle çocuk kurbanlarıyız.Benimde ismini kızım koydu.ben aslında İzmir istiyordum.Ama değişik duyulmamış isimleride severim.Klasikleride fakat yeni moda olanlara hiç ısınamadım malesef.
Bir isim moda olunca herkes o ismi koyuyor.o sene okula başlayan öğrenciler hep çifter çifter aynı isme sahip oluyor.

cem süper bir isim yaa
hiç çirkin bir cem tanımadım ve kesinlikle çok karizmatik esprili insanların ismi cem
ben kesin koyardım ama teyzemin oğlunun ismi maalesef.
sanki bütün cemler cem uzan gibi akça pakça rahat yaşayan insanlar olacakmış gibi geliyor bana :)

Ah işte onlar söylediyse başımızın üstüne..Yapacak bir şey kalmıyor..Ama İzmir de çok güzelmiş ya
Acaba İzmir Okyanus mu koysaydın?

Aynen bende çok kullanılan, moda isimlere bir türlü ısınamadım.

okyanus uzun bir isim olduğu için yanına birşey koymak deneyince pek güzel durmadı canım.Şimdi görümcemde çok beğendi İzmiri.eğer birgün bebek yaparsa İzmir koyacak.Mesela İzmirde çok marjinal.Ama bence birkaç seneye yaygınlaşır.

İnşallah neşeli , espirili bir, pozitif bir karakter olur.. Cem uzan benzetmen de güzel olmuş

Oğlum konuşkan pozitif fakat yine de biraz ağır, ciddidir..Evimize biraz heyecan gelir belki

İnşallah neşeli , espirili bir, pozitif bir karakter olur.. Cem uzan benzetmen de güzel olmuş

Oğlum konuşkan pozitif fakat yine de biraz ağır, ciddidir..Evimize biraz heyecan gelir belki
bence uzun zaman sonra olan bebekler muhakkak heyecan verir.benim kesin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…