aaa hangi listeye ekliyorsunuz :) ben yine geri kaldım vallaGünaydın bizde isme karar verdik sonunda zor bi karardı gerçekten ileride yurtdışı olabilir diye ğ ş ç istemiyorduk sözüm ona ama büyük konuşmamak lazım koyverdik gitti içimize sinmişti bu isimiilay Çağan olarak listeye ekleyebilirsin canım
Günaydın bizde isme karar verdik sonunda zor bi karardı gerçekten ileride yurtdışı olabilir diye ğ ş ç istemiyorduk sözüm ona ama büyük konuşmamak lazım koyverdik gitti içimize sinmişti bu isimiilay Çağan olarak listeye ekleyebilirsin canım
aaa hangi listeye ekliyorsunuz :) ben yine geri kaldım valla
Bizim kızın ismi çoktan belli oldu :) 3 isim arasından 2'si eşimden red yedi ve Onay alan
"Ada" ismi
bu ara elimi nereye atsam ada ismine çarpıyorum ama :) karar verilmişti bir kere
bana hep ada insanını, ada huzurunu, ada samimiyetin, ada yeşilliğini, ada çiçeklerini anımsatıyor...
Canım meva adında bir öğrencim olmadı maalesef..
Amin çok teşekkürlerCanım meva adında bir öğrencim olmadı maalesef..
Fakat Bu ismi çok seviyorum. Meva bana çok sakin,huzurlu bir isim gibi geliyor:)
İsmiyle güzel yaşasın kuzu❤
Canım ilk sayfada ağustos annelerinin bazı bilgileri var bi tablo yaptık anı kalır hemaaa hangi listeye ekliyorsunuz :) ben yine geri kaldım valla
Bizim kızın ismi çoktan belli oldu :) 3 isim arasından 2'si eşimden red yedi ve Onay alan
"Ada" ismi
bu ara elimi nereye atsam ada ismine çarpıyorum ama :) karar verilmişti bir kere
bana hep ada insanını, ada huzurunu, ada samimiyetin, ada yeşilliğini, ada çiçeklerini anımsatıyor...
Ay valla olmasın diye düşündüklerine daha çok yoğunlaşıyorsun benceamaan öyle bakınca da isim bulunmuyor yaa
ben de ille türkçe olsun istiyordum, ben de ö-ğ falan olsun istemiyordum ama yok onda o isim var yok bunda bu kötü durur diye diye gökhan oldu
çağan da çoook güzel bir isim bence
canım kusura bakma gece elimde telefonla uyumuşum.Cem olacak canım..Abisi koyunca bizde kabul ettik:) Sence nasıl ?
Teşekkürler canım..İyice ısındım isme :))canım kusura bakma gece elimde telefonla uyumuşum.Cem ismini çok severim.Hatta küçükken erkek bebeklerim Cem kız olanlar Mercan olurdu .Cem deyince aklıma ilgi çekici ve başarılı bir iş adamı profili geliyor.Cem ismi bence çok güzel bir oğlum olsaydı Deniz yada Cem koymayı planlıyordum.
Canım Buğra da güzel isim..İsmiyle yaşasın kuzu..
Fakat Buğra adında hiç öğrencim olmadı.Buğra da Gökhan ismi jenerasyonlarından bizim çocukluğumuzda çok duyardım..
[/QU
Günaydın bizde isme karar verdik sonunda zor bi karardı gerçekten ileride yurtdışı olabilir diye ğ ş ç istemiyorduk sözüm ona ama büyük konuşmamak lazım koyverdik gitti içimize sinmişti bu isimiilay Çağan olarak listeye ekleyebilirsin
ailemizde olmasaydı bende çağan koyardımçok güzel isim
biz senle çocuk kurbanlarıyız.Benimde ismini kızım koydu.ben aslında İzmir istiyordum.Ama değişik duyulmamış isimleride severim.Klasikleride fakat yeni moda olanlara hiç ısınamadım malesef.Teşekkürler canım..İyice ısındım isme :))
biz senle çocuk kurbanlarıyız.Benimde ismini kızım koydu.ben aslında İzmir istiyordum.Ama değişik duyulmamış isimleride severim.Klasikleride fakat yeni moda olanlara hiç ısınamadım malesef.
Bir isim moda olunca herkes o ismi koyuyor.o sene okula başlayan öğrenciler hep çifter çifter aynı isme sahip oluyor.Teşekkürler canım..İyice ısındım isme :))
Teşekkürler canım..İyice ısındım isme :))
Ah işte onlar söylediyse başımızın üstüne..Yapacak bir şey kalmıyor..Ama İzmir de çok güzelmiş yabiz senle çocuk kurbanlarıyız.Benimde ismini kızım koydu.ben aslında İzmir istiyordum.Ama değişik duyulmamış isimleride severim.Klasikleride fakat yeni moda olanlara hiç ısınamadım malesef.
okyanus uzun bir isim olduğu için yanına birşey koymak deneyince pek güzel durmadı canım.Şimdi görümcemde çok beğendi İzmiri.eğer birgün bebek yaparsa İzmir koyacak.Mesela İzmirde çok marjinal.Ama bence birkaç seneye yaygınlaşır.Ah işte onlar söylediyse başımızın üstüne..Yapacak bir şey kalmıyor..Ama İzmir de çok güzelmiş ya
Acaba İzmir Okyanus mu koysaydın?
Aynen bende çok kullanılan, moda isimlere bir türlü ısınamadım.
İnşallah neşeli , espirili bir, pozitif bir karakter olur.. Cem uzan benzetmen de güzel olmuşcem süper bir isim yaa
hiç çirkin bir cem tanımadım ve kesinlikle çok karizmatik esprili insanların ismi cem
ben kesin koyardım ama teyzemin oğlunun ismi maalesef.
sanki bütün cemler cem uzan gibi akça pakça rahat yaşayan insanlar olacakmış gibi geliyor bana :)
bence uzun zaman sonra olan bebekler muhakkak heyecan verir.benim kesin gelirİnşallah neşeli , espirili bir, pozitif bir karakter olur.. Cem uzan benzetmen de güzel olmuş
Oğlum konuşkan pozitif fakat yine de biraz ağır, ciddidir..Evimize biraz heyecan gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?