okyanus uzun bir isim olduğu için yanına birşey koymak deneyince pek güzel durmadı canım.Şimdi görümcemde çok beğendi İzmiri.eğer birgün bebek yaparsa İzmir koyacak.Mesela İzmirde çok marjinal.Ama bence birkaç seneye yaygınlaşır.
Amin canım..Estafurullah ..Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Politik kişiliğini hatırlamıyorum bile
Ama Cem ismi biz de çok fazla kullanılıyor zaten bi de bizde olsun tam olsun
Kızlar, ben halen isim konusunda kararımı netleştiremedim. Tek ben mi kaldım acaba diye endişe ediyorum :) Veya geç mi kaldım diye. ama bir yandan da çok önemli bir karar sonuçta :) Bartu ismi sizce nasıl ? Çevrenizde hiç varmı ? Bildiğiniz kötü veya yanlış yöne çekilebilecek bir manası olabilir mi ?
şu aşamada en yakın isim Bartu
Evet sonradan söylediler bana da. Ben de internetten bulmuştum kayla ve alin arasında kalmıştık aslında eşim kayla istedi ama daha sonra alin e karar verdik.
amaan öyle bakınca da isim bulunmuyor yaa
ben de ille türkçe olsun istiyordum, ben de ö-ğ falan olsun istemiyordum ama yok onda o isim var yok bunda bu kötü durur diye diye gökhan oldu
çağan da çoook güzel bir isim bence
Bizimde ismimiz kısmen belli, eşim hamileliği öğrendiği gün Eylül dedi kaldı öyle, bende Doğa ismini çok seviyorum. Ikimizde vazgeçmedik bir türlü sanırım ikisini de kullanacağız öyle duruyor. Isin hakkinda düşüncelerinizi merak ettim kızlar