2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Neyse sağlık olsun canım ..Görümcen koyarsa İzmir ' in isim annesi olursun sonuçta fikri sen vermişsin

Bol bol seversin o zaman İzmir'i
Güzel, kaliteli bir isim bence:)

İnşallah neşeli , espirili bir, pozitif bir karakter olur.. Cem uzan benzetmen de güzel olmuş

Oğlum konuşkan pozitif fakat yine de biraz ağır, ciddidir..Evimize biraz heyecan gelir belki

bu arada şimdi politik kişiliğinden bağımsız olarak söyledim yanlış anlaşılma olmasın.
şansı bahtı açık olsun

bu arada şimdi politik kişiliğinden bağımsız olarak söyledim yanlış anlaşılma olmasın.
şansı bahtı açık olsun
Amin canım..Estafurullah ..Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Politik kişiliğini hatırlamıyorum bile
Ama Cem ismi biz de çok fazla kullanılıyor zaten bi de bizde olsun tam olsun

ada ismine ben de bayılırım
romanı da vardı kumral ada mavi tuna diye
Deniz ya da Duru vardı aklımda aslında benim ama Ada'da çok içime sindi :)

Annemlere çok kısa geldi

Roman'a da şimdi baktım, alayım de okuyayım en iyisi... uyku eğitimi vs. kitapları baydı beni biraz

Tek değilsin biz de daha karar vermedik. En son eşim hele bi doğsun dedi ben de metehan da ısrarcıyım yanına küçük bit isim daha olsun diyorum

Bizim bebişinde Yurtdışı vatandaşlığı olarak ö'ler ü'ler sıkıntı bizde de..
çok kısa ve net olsun dedik bu yüzden

Erkek olsa idi Barış koyardım ama... Ş harfinde sıkıntı yok

Tek değilsin biz de daha karar vermedik. En son eşim hele bi doğsun dedi ben de metehan da ısrarcıyım yanına küçük bit isim daha olsun diyorum
Yaşadın :) tek degilim :) kapı süsü vs. Sipariş verip gelmesi 1 ay sürüyormuş. Kargoda kaybolursa daha da uzar. Bu nedenle zaman daralıyor :)

Bizimde ismimiz kısmen belli, eşim hamileliği öğrendiği gün Eylül dedi kaldı öyle, bende Doğa ismini çok seviyorum. Ikimizde vazgeçmedik bir türlü sanırım ikisini de kullanacağız öyle duruyor. Isin hakkinda düşüncelerinizi merak ettim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…