2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selamlaar hala isim bulamayanlara kolaylık diliyorum :) umarım içinize sinen isimler bulursunuz.
Bizim en başından belliydi Umay olacağı ama kızımı severken, ondan bahsederken hiç söylemiyorum ya hala bebek, bebiş olarak kaldı resmen adı.

Ay ben de kiz cocugu diye seviyorum. Hic ismiji soylemiyorum kendim de alisamadim
Sanirim.

BEN doğadan yana kullanıyorum oyumu

umayı hatırlıyorum tabi ki de
ama ben de gökhan diyemiyorum daha yaa
bebiş o ayol

Doğa ismi çok naif bence Eylül doğa koyarsanız ikinizünde istediği olmuş olur. Adı ile yaşasın.

Yaşadın :) tek degilim :) kapı süsü vs. Sipariş verip gelmesi 1 ay sürüyormuş. Kargoda kaybolursa daha da uzar. Bu nedenle zaman daralıyor :)

Bende panik olmuştum instagramda tanıştım bir hesapla. Çok ama çok tatlı bir hanımefendiydi 5 günde halletti kapı süsünü bugün tamamlamış kargoya veriyor. Diğer hesaplardan hep olumsuz yanıt aldım. 30 gün riskli olur diye düşündüm.

Kızlar bir de hastanelerin güncel durumunu bilen var mı? Ziyaretçi alımı, fotoğrafçı, eş ve ailenin odaya uğrayabilmesi, en azından çikolata ve lohusa şerbeti kapı süsü falan koyabiliyor muyuz vb konularda güncel bilgisi olan var mı?

Ziyaretci sormadım ama kapı susu foto cekimi içim izin var benım gittiğim hastanede normaleşme başladı ya izin verirler belkı az sayıda

İzmirdeyim ben. Arkadaşım yeni doğum yaptı. Ziyaretçi yasak. Sadece anne babayi sırayla 15 er dk almışlar. 1 refakatçi sadece. Fotoğrafçısı vardi hastanenin.

İzmirdeyim ben. Arkadaşım yeni doğum yaptı. Ziyaretçi yasak. Sadece anne babayi sırayla 15 er dk almışlar. 1 refakatçi sadece. Fotoğrafçısı vardi hastanenin.
Ha gi hastaneydi canım orası.
Bende İzmir deyim de, bizim hastane ne durumda, hiç sormadım.
Zaten bende yeni doganin yanında çok insan istemem gerçi

Ha gi hastaneydi canım orası.
Bende İzmir deyim de, bizim hastane ne durumda, hiç sormadım.
Zaten bende yeni doganin yanında çok insan istemem gerçi
Açıkçası ben de ziyaretçi alınmasın istiyorum. zTen böyle bi dönemde de herhalde ziyarete gelmez insanlar egepol.

Kızlar ben gördüm geldim oğluşu. 32+5 im. Ama ultrasona göre 31+5 çıktık, doktor olabilir dedi. Zaten hep birkaç gün geri idi. Sadece geçen ay günü gününe yakalamıştı.
1870 gr/ 43 cm boyumuz.
Maşallah canım, bizimki de hep gününde gidiyordu, geçen hafta bir hafta geriye düştü, cuma tekrar gidicem bakalım ne durumda.
Bana da sıkıntı değil dedi Dr.

Açıkçası ben de ziyaretçi alınmasın istiyorum. zTen böyle bi dönemde de herhalde ziyarete gelmez insanlar egepol.
Gelmesinler valla
Ben eve de gelinsin istemem ilk zamanlar, bebis riske atılır mı

Eşe dosta isteyen doğumdan önce buyursun, doğumdan sonra hükümsüzüm diyorum zaten

Bende Medical parka gidiyorum, ilk doğumum da eşim de doğuma girmişti, acaba şimdi alırlar mi gittiğimde soracagim bende.

Ben de gelmesin kimse diye söyledim de tabi ne kadar dinlerler bilemicem doğumu bilmiyorum ben esim girsin istemiyorum

Hastaneye kimse gelmez de benım derdım eve gelince başlıyor 2+1 evde oturuyorum eşimin ailesı gelecek annesı babası 2 erkek kardeşi uzaktan gelecek ve otobüsle halası da burada ama annesı geldı diye gelir kalır o da her zaman gelir kalır 2 cocugu ile bir kac gun bilmiyorum nasıl olacak

ya bari 2 tane erkek kardeşi gelmesin yaa ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…