- 24 Kasım 2019
- 234
- 560
- 23
- 35
Bence böyle zamanda ayıp olur diye düşünmeye gerek yok. Uygun bi dille söylenebilir ya da eşinizle görüşün o söylesin. Bu kadar kalabalık boyle bi zamanda üstelik. Gelmemeleri lazim.Hastaneye kimse gelmez de benım derdım eve gelince başlıyor 2+1 evde oturuyorum eşimin ailesı gelecek annesı babası 2 erkek kardeşi uzaktan gelecek ve otobüsle halası da burada ama annesı geldı diye gelir kalır o da her zaman gelir kalır 2 cocugu ile bir kac gun bilmiyorum nasıl olacak
Öf uyuz oluyorum ya ne kadar düşüncesizlik lohusasınız zaten ya ne işi var halası çocuğuyla hemde bu corona zamanındaHastaneye kimse gelmez de benım derdım eve gelince başlıyor 2+1 evde oturuyorum eşimin ailesı gelecek annesı babası 2 erkek kardeşi uzaktan gelecek ve otobüsle halası da burada ama annesı geldı diye gelir kalır o da her zaman gelir kalır 2 cocugu ile bir kac gun bilmiyorum nasıl olacak
Lohusa halde evde iki erkek kardeşHastaneye kimse gelmez de benım derdım eve gelince başlıyor 2+1 evde oturuyorum eşimin ailesı gelecek annesı babası 2 erkek kardeşi uzaktan gelecek ve otobüsle halası da burada ama annesı geldı diye gelir kalır o da her zaman gelir kalır 2 cocugu ile bir kac gun bilmiyorum nasıl olacak
Ay ben de kiz cocugu diye seviyorum. Hic ismiji soylemiyorumkendim de alisamadim
Sanirim.
Oh oh çok sevindim yalnız olmadığımaumayı hatırlıyorum tabi ki de
ama ben de gökhan diyemiyorum daha yaa
bebiş o ayol
Oh oh çok sevindim yalnız olmadığımaKendimde bir gariplik var sanıyordum, ama bi yandan doğunca da söyleyemeyecekmişim gibi geliyor da bakalım
anammm :/ böyle söyleyip sizi daha çok üzmek istemem ama... evden siz çıkın onlar kalsınlarHastaneye kimse gelmez de benım derdım eve gelince başlıyor 2+1 evde oturuyorum eşimin ailesı gelecek annesı babası 2 erkek kardeşi uzaktan gelecek ve otobüsle halası da burada ama annesı geldı diye gelir kalır o da her zaman gelir kalır 2 cocugu ile bir kac gun bilmiyorum nasıl olacak
Kayıvalidenler gelmek istemez mi ki?Bende kimseyi istemiyorum ama annem babam eşim olsun isterim. O yüzden benim için önemli. Refakatçim eşim ama annemle babamda mutlaka görsünler istiyorum. Bende hastanem ile haftaya görüşeyim bakalım onlarda durum neymiş.
Hıc sorma İstanbula gezmeye geliyorlar hep birlikteya bari 2 tane erkek kardeşi gelmesin yaa ne alaka
Düşünceli olmak onlarda yok bunu Kayınvalidemin düşünmesi lazım onlara kalsa doğum öncesı gelmek istiyorlar benı sevdiklerinden değil sırf ailelerinehava atmak için biz geline bakmaya gidiyoruz gelince yardımı dokunsa keske o da yok gelsınler ama biraz zaman gecse ben iyi olsam yazın sıcağı neyın acelesi anlamadım eşim de bi şey demiyor cıldırıyorumanammm :/ böyle söyleyip sizi daha çok üzmek istemem ama... evden siz çıkın onlar kalsınlar
o ne kadar kalabalık ya öyle... hastalık süreci bile olmasa biraz müsade etmeleri gerekmez mi birbirinize alışmanız için..
Siz onlarla mı ilgileneceksiniz yoksa bebekle mi...
Odadan çıkıp mutfağa rahat gidilmez ya o kadar kalabalıkta...
Ayıp mayıp olmaz ama biliyorum ki sonrasında çok laf söylenir... düşünmeleri lazım aslında ev ziyaretleri bebeğin 40'ı çıktığında başlar zaten, anne de biraz toparlasın denir hem bu arada
Allah kolaylık versin kuzum
Hıc sorma İstanbula gezmeye geliyorlar hep birlikte
Düşünceli olmak onlarda yok bunu Kayınvalidemin düşünmesi lazım onlara kalsa doğum öncesı gelmek istiyorlar benı sevdiklerinden değil sırf ailelerinehava atmak için biz geline bakmaya gidiyoruz gelince yardımı dokunsa keske o da yok gelsınler ama biraz zaman gecse ben iyi olsam yazın sıcağı neyın acelesi anlamadım eşim de bi şey demiyor cıldırıyorum
Yalnız değilsinizSelamlaarhala isim bulamayanlara kolaylık diliyorum :) umarım içinize sinen isimler bulursunuz.
Bizim en başından belliydi Umay olacağı ama kızımı severken, ondan bahsederken hiç söylemiyorum ya halabebek, bebiş olarak kaldı resmen adı.
Düşünce meselasi iste eşim de ben gelmeyın diyemem diyor en ufak seyde Kayınvalidem sütümü helal etmem diyor istediği olmazsa adam da annelik hakkı diye bir şey diyemiyorum diyo olan bana oluyorBence böyle zamanda ayıp olur diye düşünmeye gerek yok. Uygun bi dille söylenebilir ya da eşinizle görüşün o söylesin. Bu kadar kalabalık boyle bi zamanda üstelik. Gelmemeleri lazim.
Ah ah gelde bunu anlat anlatabilirsen 6 cocuk doğurdum ben diyıp duruyor annesı tepene gelip konan yoktu dicem de anlamaz yıneLohusa halde evde iki erkek kardeşçok zorlanırsınız uyku falan kalmıyor, bebek yeterki emsin diye göğüsler fora geziliyor, yara oluyor açık bırakılıyor, bebek zaten memeden ayrılmıyor. İmkanınız varsa eşiniz hariç evde erkek bulunmasın derim, benim abim babam bile ziyarete gelip yarım saat durup gidiyorlardı o dönemde
Düşünce meselasi iste eşim de ben gelmeyın diyemem diyor en ufak seyde Kayınvalidem sütümü helal etmem diyor istediği olmazsa adam da annelik hakkı diye bir şey diyemiyorum diyo olan bana oluyor
Şahsen eşime söylerim kabul edemeyeceğimi bildiririm. Hastalık sürecinde hiçbirşeyin ayıbı olmaz laf etseler de umursamam. Kim ne derse desin bebeğimin ve benim sağlığım insanların üzülüp laf söylemesinden daha değerli. Kaldı ki şu anda dedim zaten eve kesinlikle kimse gelmeyecek anne babalarımız dışında kimseyi almam içeri diye.Hıc sorma İstanbula gezmeye geliyorlar hep birlikte
Düşünceli olmak onlarda yok bunu Kayınvalidemin düşünmesi lazım onlara kalsa doğum öncesı gelmek istiyorlar benı sevdiklerinden değil sırf ailelerinehava atmak için biz geline bakmaya gidiyoruz gelince yardımı dokunsa keske o da yok gelsınler ama biraz zaman gecse ben iyi olsam yazın sıcağı neyın acelesi anlamadım eşim de bi şey demiyor cıldırıyorum
Merhabalar hanımlar .dün evde bı kaza geçirdim ayağımı dolaba carptim .şişti ağrıdı çok gecici alçıya alindi..bugün ortopediye gittik.dr tarak kemiği kırılmış olabilir film çekmemiz lazım bu haftalarda ayak filmi zararlı degil dedi.kadin doğum doktoruma sordum o da onayladi..karnıma kurşun örtü bağlandı.sonuc serçe parmagim kırık çıktı.fakat ben takintiliyim çok kafama taktım vebegezarar olurmu röntgen diye bilgisi ve fikri olan varmı
Canım aslında girse de girmese de o anda kimseyi gözün görmüyor, yani ben eşim gelsin Cok istemiştim, sonra o doğum zamanı umrumda bile olmadıBen de gelmesin kimse diye söyledim de tabi ne kadar dinlerler bilemicemdoğumu bilmiyorum ben esim girsin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?