Merhabalar hanımlar .dün evde bı kaza geçirdim ayağımı dolaba carptim .şişti ağrıdı çok gecici alçıya alindi..bugün ortopediye gittik.dr tarak kemiği kırılmış olabilir film çekmemiz lazım bu haftalarda ayak filmi zararlı degil dedi.kadin doğum doktoruma sordum o da onayladi..karnıma kurşun örtü bağlandı.sonuc serçe parmagim kırık çıktı.fakat ben takintiliyim çok kafama taktım vebegezarar olurmu röntgen diye bilgisi ve fikri olan varmı
Merhabalar hanımlar .dün evde bı kaza geçirdim ayağımı dolaba carptim .şişti ağrıdı çok gecici alçıya alindi..bugün ortopediye gittik.dr tarak kemiği kırılmış olabilir film çekmemiz lazım bu haftalarda ayak filmi zararlı degil dedi.kadin doğum doktoruma sordum o da onayladi..karnıma kurşun örtü bağlandı.sonuc serçe parmagim kırık çıktı.fakat ben takintiliyim çok kafama taktım vebegezarar olurmu röntgen diye bilgisi ve fikri olan varmı
İyi de kuzum senin bebeğinin süt hakkı ne olacakmış, ya stresten sütün giderse Allah korusun, üzüldüm senin durumunaDüşünce meselasi iste eşim de ben gelmeyın diyemem diyor en ufak seyde Kayınvalidem sütümü helal etmem diyor istediği olmazsa adam da annelik hakkı diye bir şey diyemiyorum diyo olan bana oluyor
Bence halledersiniz canım, sürekli emzirip altını almaktan başka bişey yapılmıyor zatenben de sadece eşimi istiyorum ama arkadaşlara da sordum annesiz zor oluyor diyorlar hem evde hem hastane de sadece eşim olsun istiyorum. biz halledemez miyiz ki?
ben de sadece eşimi istiyorum ama arkadaşlara da sordum annesiz zor oluyor diyorlar hem evde hem hastane de sadece eşim olsun istiyorum. biz halledemez miyiz ki?
zaten arkadaşların da dediği gibi kayınvalideleri tutamayız gelecekler yemek falan getirseler kafi bence. biz aynı şehirdeyiz akşam da evlerine dönerler mesela içimi rahatlatan bir siz oldunuz sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım var onlar tersi fikirdeler. benim derdim kimseye minnet etmemek yoksa kayınvalidem kötü de değil ama tabi kimse de mükemmel değildir. annemi zaten pas geçiyorum inşallah lohusa halimle gelip sütümü falan kesmez.Bence halledersiniz canım, sürekli emzirip altını almaktan başka bişey yapılmıyor zaten ☺
Tabi eşin sana bakabilir mi, uyuya falan kalır mı, o olursa sıkıntı olur.
ben de sadece eşimi istiyorum ama arkadaşlara da sordum annesiz zor oluyor diyorlar hem evde hem hastane de sadece eşim olsun istiyorum. biz halledemez miyiz ki?
2. veya daha fazla sayıda çocuğu olan arkadaşlara zaten süper kahraman gözüyle bakıyorum :) sadece hamilelik bile çocukla zordur bence. hele bir de çalışan anneyse fena. sizin 4 yaşında annane, babanne severek bakar neticede torunları. 2 günde bakıversinlerBen mümkünse oğlumu da kimseye bırakmadan bir cirpi da gidip doğurmak istiyorum ama öyle olması pek mümkün değil tabi
4 yaşında çocuk hastanede nasıl uzun saatler kalabilir
Oğlumun durumuna göre ya esim ya annem benimle gelicek bakicaz artik.
İlk doğumum 12 saat sürmüştü, sonrasında da bir gece hastane de kalmıştık.
Dogurana kadar eşim, sonrasında annem diye de düşündüm, hem oğlumda bir anda bizden çok uzun saatler ayrı kalmış olmaz.
Ya annem bakar birsekilde, ama biz hiç o kadar süre kimseye bırakmadik canim.2. veya daha fazla sayıda çocuğu olan arkadaşlara zaten süper kahraman gözüyle bakıyorum :) sadece hamilelik bile çocukla zordur bence. hele bir de çalışan anneyse fena. sizin 4 yaşında annane, babanne severek bakar neticede torunları. 2 günde bakıversinler
Gökçe çok güzel bir isim..Günaydın:) kızımın adı Gökçe inşAllah agustosta oğlumuz olacak bana önerebileceğiniz isim var mı?
Çok geçmiş olsun..Doktorlarınız sakıncalı olsa emin olun onaylamazlardı.Merhabalar hanımlar .dün evde bı kaza geçirdim ayağımı dolaba carptim .şişti ağrıdı çok gecici alçıya alindi..bugün ortopediye gittik.dr tarak kemiği kırılmış olabilir film çekmemiz lazım bu haftalarda ayak filmi zararlı degil dedi.kadin doğum doktoruma sordum o da onayladi..karnıma kurşun örtü bağlandı.sonuc serçe parmagim kırık çıktı.fakat ben takintiliyim çok kafama taktım vebegezarar olurmu röntgen diye bilgisi ve fikri olan varmı
Normal doğum olursa ben orda kendimi paralarken valla kimse basimda durdun istememCanım aslında girse de girmese de o anda kimseyi gözün görmüyor, yani ben eşim gelsin Cok istemiştim, sonra o doğum zamanı umrumda bile olmadı
konuşulan gökhan buraya tam gidecek bir isim. benzer olarak göktuğ, göker, gökalp, gökay, göksunGünaydın:) kızımın adı Gökçe inşAllah agustosta oğlumuz olacak bana önerebileceğiniz isim var mı?
Öyle yapcam onlar ne yaparsa yapsın bır anne olarak en iyi onun anlaması gerekirken herkes cocuk doğuruyor bi de şimdi bana diyor sezeryan yapma bizim ailede sezeryan yapan gelin yok sankı benım tercıhım bu kadar anlayışsız bir kayınvalıde ile bilmiyorum ne yapacağımİyi de kuzum senin bebeğinin süt hakkı ne olacakmış, ya stresten sütün giderse Allah korusun, üzüldüm senin durumuna
Bari çıkma odadan, bebeğine bak sadece.
Tabi bir de o var ama önceliğim annemler tabi kiKayıvalidenler gelmek istemez mi ki?
kayınvalideniz anlayışsızın yanında cahil. kusura bakmayın. doğumdan bu yüzden korkuyorum acısından falan değil de kendi hayatının direksiyonunda olmak diye doğan cüceloğlu nun bir tabiri var bizim beklentimiz de biz direksiyonda değilsek aklı selim biri geçsin bari de gideceğimiz yere varalım. doğumda beklenti de bu. ama ailede herkes normal doğurdu sen de doğur nasıl bir cehalet bilemedim. anlatsanız anlamıyor mu ki. çok zor, Allah yardımcınız olsun.Öyle yapcam onlar ne yaparsa yapsın bır anne olarak en iyi onun anlaması gerekirken herkes cocuk doğuruyor bi de şimdi bana diyor sezeryan yapma bizim ailede sezeryan yapan gelin yok sankı benım tercıhım bu kadar anlayışsız bir kayınvalıde ile bilmiyorum ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?