2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

canım çok geçmiş olsun
ben de sorun olmuyor diye okumuştum
olsaydı doktorlar bilirlerdi almazlardı yaa
zaten kadın doğumcuna da sormuşsun.
çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir ayağın

çok geçmiş olsun

Düşünce meselasi iste eşim de ben gelmeyın diyemem diyor en ufak seyde Kayınvalidem sütümü helal etmem diyor istediği olmazsa adam da annelik hakkı diye bir şey diyemiyorum diyo olan bana oluyor
İyi de kuzum senin bebeğinin süt hakkı ne olacakmış, ya stresten sütün giderse Allah korusun, üzüldüm senin durumuna

Bari çıkma odadan, bebeğine bak sadece.

ben de sadece eşimi istiyorum ama arkadaşlara da sordum annesiz zor oluyor diyorlar hem evde hem hastane de sadece eşim olsun istiyorum. biz halledemez miyiz ki?
Bence halledersiniz canım, sürekli emzirip altını almaktan başka bişey yapılmıyor zaten
Tabi eşin sana bakabilir mi, uyuya falan kalır mı, o olursa sıkıntı olur.

ben de sadece eşimi istiyorum ama arkadaşlara da sordum annesiz zor oluyor diyorlar hem evde hem hastane de sadece eşim olsun istiyorum. biz halledemez miyiz ki?

yani ben annemi tercih edeceğim açıkçası
eşim de dinlensin sonra evde illaki o da yorulacak

Bence halledersiniz canım, sürekli emzirip altını almaktan başka bişey yapılmıyor zaten ☺
Tabi eşin sana bakabilir mi, uyuya falan kalır mı, o olursa sıkıntı olur.
zaten arkadaşların da dediği gibi kayınvalideleri tutamayız gelecekler yemek falan getirseler kafi bence. biz aynı şehirdeyiz akşam da evlerine dönerler mesela içimi rahatlatan bir siz oldunuz sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım var onlar tersi fikirdeler. benim derdim kimseye minnet etmemek yoksa kayınvalidem kötü de değil ama tabi kimse de mükemmel değildir. annemi zaten pas geçiyorum inşallah lohusa halimle gelip sütümü falan kesmez.

Ben mümkünse oğlumu da kimseye bırakmadan bir cirpi da gidip doğurmak istiyorum ama öyle olması pek mümkün değil tabi
4 yaşında çocuk hastanede nasıl uzun saatler kalabilir

Oğlumun durumuna göre ya esim ya annem benimle gelicek bakicaz artik.
İlk doğumum 12 saat sürmüştü, sonrasında da bir gece hastane de kalmıştık.

Dogurana kadar eşim, sonrasında annem diye de düşündüm, hem oğlumda bir anda bizden çok uzun saatler ayrı kalmış olmaz.

annenle ilgili sıkıntı varsa bence eşinle halledebilirsiniz tabi ki
hem hemşireler de var emzirmede yardımcı oluyorlar

Çok geçmiş olsun ya Bence doktorlara güvenin hiçbir şeycik olmaz. Siz iyileşmeye bakın bir an evvel, bol kemik sulu çorbalar tüketin.

2. veya daha fazla sayıda çocuğu olan arkadaşlara zaten süper kahraman gözüyle bakıyorum :) sadece hamilelik bile çocukla zordur bence. hele bir de çalışan anneyse fena. sizin 4 yaşında annane, babanne severek bakar neticede torunları. 2 günde bakıversinler

Ya annem bakar birsekilde, ama biz hiç o kadar süre kimseye bırakmadik canim.
Gönlüm istemiyor o kadar süre bırakmaya.
Çalışmıyorum canım, çalışsam nasıl yapardım bende bilmiyorum

Ya kızlar bugün kontrolüm vardı ultrasonda bi sıkıntı olmadı çok şükür kilosuda 2400 olmuş ama nst ye girdim ilk kez ve sancı çıktı haftalardır zaten kasılmalarım oluyordu ama ben ilk oğlumda fa oluyordu diye onemsemiyordum hemde düzenli olmadığı için ama doktorum biraz korkuttu beni dikkat et bol su iç magnezyumuna devam et felan dedi ilk dogumumda 41.haftada dogurmustum bu da gec gelir diye düsünüyordum umarım bir şey olmaz simdi kendimi dinler dururum

Çok geçmiş olsun..Doktorlarınız sakıncalı olsa emin olun onaylamazlardı.
Kısa sürede iyileşirsiniz inşallah

Canım aslında girse de girmese de o anda kimseyi gözün görmüyor, yani ben eşim gelsin Cok istemiştim, sonra o doğum zamanı umrumda bile olmadı
Normal doğum olursa ben orda kendimi paralarken valla kimse basimda durdun istemem dediğin gibi muhtemelen gozumuz hic bisey gormeyecek

İyi de kuzum senin bebeğinin süt hakkı ne olacakmış, ya stresten sütün giderse Allah korusun, üzüldüm senin durumuna

Bari çıkma odadan, bebeğine bak sadece.
Öyle yapcam onlar ne yaparsa yapsın bır anne olarak en iyi onun anlaması gerekirken herkes cocuk doğuruyor bi de şimdi bana diyor sezeryan yapma bizim ailede sezeryan yapan gelin yok sankı benım tercıhım bu kadar anlayışsız bir kayınvalıde ile bilmiyorum ne yapacağım

kayınvalideniz anlayışsızın yanında cahil. kusura bakmayın. doğumdan bu yüzden korkuyorum acısından falan değil de kendi hayatının direksiyonunda olmak diye doğan cüceloğlu nun bir tabiri var bizim beklentimiz de biz direksiyonda değilsek aklı selim biri geçsin bari de gideceğimiz yere varalım. doğumda beklenti de bu. ama ailede herkes normal doğurdu sen de doğur nasıl bir cehalet bilemedim. anlatsanız anlamıyor mu ki. çok zor, Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…