Yani kusura bakma da yuhh yani doğum şekline de mi karışıyor kayınvalide daha nelerÖyle yapcam onlar ne yaparsa yapsın bır anne olarak en iyi onun anlaması gerekirken herkes cocuk doğuruyor bi de şimdi bana diyor sezeryan yapma bizim ailede sezeryan yapan gelin yok sankı benım tercıhım bu kadar anlayışsız bir kayınvalıde ile bilmiyorum ne yapacağım
Bebekler hickirirken karınları şişip inmez mibizim kız sol alt kasıktan hıçkırıyor gibi de kafası orada mı oluyor şimdi tecrübeli anneler ben nasıl anlayacağım bu çocuğun pozisyonunu. hıçkırık duyulan yerin çaprazından da bazen hareket geliyo kaburga tarafından. kaburgalar da açıldı herhalde kaşınıp acıyor bazen
hiç anlayamıyorum neresi neredeBebekler hickirirken karınları şişip inmez mibence göbeğidir o hissettigin yer kafası değil,çünkü bir hamile videosunu da izlemiştim ultrasyonda bebek hickirirken karnı inip kalkıyordu başı değil.
Aynı o modelden benim kı kendımı strese sokmak istemiyorum ama doğum yaklaştık a doğum dan cok bunların gelmesi benı strese sokuyorYani kusura bakma da yuhh yani doğum şekline de mi karışıyor kayınvalide daha nelerebe olan bir arkadaşım anlatmıştı,bir hastayi doğuma alacaklarmis kadın yalvariyormus sezeryana alın diye,arkadan kayınvalide hastane koridorlarında bas bas bağırıyormus normal doğacak diye,umarım seninki de böyle bir dengesizlik yapmaz.
hiç kafana takma biraz da hamilelikten kaygımız çok, psikolojimiz hassas. herşey iyi olur. eşine güven, gerisine kapat kendini.Aynı o modelden benim kı kendımı strese sokmak istemiyorum ama doğum yaklaştık a doğum dan cok bunların gelmesi benı strese sokuyor
İlk olunca anlamak zor oluyor ben de çok anlamıyorum,ama aynen dedigin yerden hickiriyor benimkide, en son ultrasyonda başı sol göbek hizasinda l,göbeği de sol altta ayaklarıni da sağ alta kadar uzatmıştı,hıçkırık yeri de göbek yerinin oldugu kisimdaydi.hiç anlayamıyorum neresi nerede
Anlamıyor eşimde dün diyor doktor bile Belli olmaz duruma gore sezeryan da olur dıyor kadın dıyor kı yok istese normal doğurur biz doğurduk doktor yoktu bilmem ne yoktu diye benim cocugum sağlıkla gelsın de onun benım arkamdan konuşması önemlı değil desemde kafama takıyorum iste cahıl insanlara laf anlatmak cok zorkayınvalideniz anlayışsızın yanında cahil. kusura bakmayın. doğumdan bu yüzden korkuyorum acısından falan değil de kendi hayatının direksiyonunda olmak diye doğan cüceloğlu nun bir tabiri var bizim beklentimiz de biz direksiyonda değilsek aklı selim biri geçsin bari de gideceğimiz yere varalım. doğumda beklenti de bu. ama ailede herkes normal doğurdu sen de doğur nasıl bir cehalet bilemedim. anlatsanız anlamıyor mu ki. çok zor, Allah yardımcınız olsun.
Çok haklısın ama eşine söylemen lazim,en azından sadece kayınvalide gelsin,yanlış okumadiysam evin 2+1 ve iki kaynin da gelecek bu çok zor olur doğumdan sonra,anlayış bu kadar zor olmamali,eşin de mi bu konu da anlayissiz yoksa sana hak veriyor mu?Aynı o modelden benim kı kendımı strese sokmak istemiyorum ama doğum yaklaştık a doğum dan cok bunların gelmesi benı strese sokuyor
Bnmde kızımın adı Gökçe olcak :) Göktuğ olabilir, Gökhan, GökdenizGökçe çok güzel bir isim..
Oğlunuz için
Deniz, Özgür, Ali, Alp, Ömer, Yusuf, Kerem, Yankı, Eren, Çınar ..
İsimlerine bakabilirsiniz.
tamam işte eşin de sen de he hü deyip geçiştireceksiniz o kayınvalideyi. zaten doğumda sana eşine sorarlar ki hatta riskli bir durumsa sormazlar da boşuna stress etme. ben de çok boş stressler ediniyorum farkındayım. herkesin öcüsü neyse o hortluyor. söz hakkı vermezsin, dinliyo gibi yapıp geçeceksin. benim erkek kardeşim bunu çok güzel yapar ondan öğrendim alakasız oldu ama birşeyi dersin yap diye tamam der çok tatlı dillidir seni görünce çok iyiymiş gibi davranır ve hayatta da yapmaz. ben bekarken çöpü at gibi mevzularda böyleydi aynı stratejiyi uygulayın gitsin kayınvalidene :) tamam tamam normal doğurucaz aa bi bakmışsın sezeryana almışlar doktor öyle söyledi bitti.Anlamıyor eşimde dün diyor doktor bile Belli olmaz duruma gore sezeryan da olur dıyor kadın dıyor kı yok istese normal doğurur biz doğurduk doktor yoktu bilmem ne yoktu diye benim cocugum sağlıkla gelsın de onun benım arkamdan konuşması önemlı değil desemde kafama takıyorum iste cahıl insanlara laf anlatmak cok zor
Haklısın da nasıl gelmeyın diyeyim diyor arada kalıyor olmadı ben dicem gelmeyın diye napayım kendıme ezıyet edene strese sokana kadar onlsr gelmesın küserse küssünler bu dönemde bile bunu yapıyorlarÇok haklısın ama eşine söylemen lazim,en azından sadece kayınvalide gelsin,yanlış okumadiysam evin 2+1 ve iki kaynin da gelecek bu çok zor olur doğumdan sonra,anlayış bu kadar zor olmamali,eşin de mi bu konu da anlayissiz yoksa sana hak veriyor mu?
Allah bize sabır versin bu kaynanalarlaKızlar bir kayınvalide vakkasi da ben anlatayım,artık gülüp geciyorum ben,hamileligimde tansiyonum çıktı,kayınvalidem diyorki "eee ne var bunda,benim de tansiyonum çok yuksek" sonra carpintim çıktı hatta kardiyolog ilaç başlattı o derece yani yine kayınvalide "benim de carpintim var,ben de ilaç kullanıyorum" neyse en son geçen hafta şekerde çıktı, kayinvalidenin ilk tepkisi"ben de de şeker var"
Bu arada tansiyonu maksimum 14 e cikiyormis ama çok hassas olduğu için etkileniyormus,benim hamile halimle 17 ye yakın çıktığı oldu,tokluk sekeri yüz otuzlardaymis ama yine hassas olduğu icin etkileniyormus,benim yüklemede 219 çıktı,ama sorsan benden beter hasta,artık gulup geçiyorum ne diyeyim şimdi ben
Yani düşününce eşin de hakli,kadın da zamanın da doğurmuş onun düşünmesi lazım ama olmadı sen uygun bir dille soyle,kendini de bebeğini de strese sokma,doğumdan sonra bebeğinle en özel anlarını kalabalık ortamda yaşamak zorunda değilsin,hadi tek geliyorsa gelsin de o kadar kalabalık yeni doğum yapılan eve hiç uygun değil.Haklısın da nasıl gelmeyın diyeyim diyor arada kalıyor olmadı ben dicem gelmeyın diye napayım kendıme ezıyet edene strese sokana kadar onlsr gelmesın küserse küssünler bu dönemde bile bunu yapıyorlar
Hangi hesap acaba ?Bende panik olmuştum instagramda tanıştım bir hesapla. Çok ama çok tatlı bir hanımefendiydi 5 günde halletti kapı süsünü bugün tamamlamış kargoya veriyor. Diğer hesaplardan hep olumsuz yanıt aldım. 30 gün riskli olur diye düşündüm.
Hayırlı olsun ismi 1Bnmde kızımın adı Gökçe olcak :) Göktuğ olabilir, Gökhan, Gökdeniz
Coronadan haberleri olmayan garip aile (Kusura bakma ama ) İstanbul gibi hastaligin yaygın olduğu yere gezmeye gelinir mi ? Biz fırsatını bulsak sakin bir yere gidelim diyoruz. Milletin yaptığina bak!Hastaneye kimse gelmez de benım derdım eve gelince başlıyor 2+1 evde oturuyorum eşimin ailesı gelecek annesı babası 2 erkek kardeşi uzaktan gelecek ve otobüsle halası da burada ama annesı geldı diye gelir kalır o da her zaman gelir kalır 2 cocugu ile bir kac gun bilmiyorum nasıl olacak
Yüz göz olmak hıc istemiyorum zaten sadece cocugumun sağlığını düşünüyorum normal zaman da bile bebek olan eve gidilirken dikkat edilmesi gerekirken bizimkiler nıye böyle bende anlamış degilimCoronadan haberleri olmayan garip aile (Kusura bakma ama ) İstanbul gibi hastaligin yaygın olduğu yere gezmeye gelinir mi ? Biz fırsatını bulsak sakin bir yere gidelim diyoruz. Milletin yaptığina bak!
Eşinizle konuşun gelmesinler ..Bu insanlar gezip gezip akşam eve girecekler yazık size de Bebeğinize de ..
Burda eşiniz tepki verecek siz hiç karışmayın .Yüz göz olmayın.
Eşiniz bir zahmet güzellikle halletsin ..Zaten eşiniz konuşursa onlar sizin istemediğinizi anlayıp gelmezler..Yüz göz olmak hıc istemiyorum zaten sadece cocugumun sağlığını düşünüyorum normal zaman da bile bebek olan eve gidilirken dikkat edilmesi gerekirken bizimkiler nıye böyle bende anlamış degilimher şeyin hayırlısı diye diye sustum da bu sefer susarmıyım hıc bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?