2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eşiniz bir zahmet güzellikle halletsin ..Zaten eşiniz konuşursa onlar sizin istemediğinizi anlayıp gelmezler..
Önemli olan eşinizin kendisini ifade etme şekli..Güzellikle anlatsın bunda kötü bir sey yok.

Boşver canım, sen hangi doğum şekli sana uyuyorsa, hangisi saglikliysa ona bak.
Benim KV de de uyuyan çocuğu bile uyandırıp gelene gidene göstermek isterdi.
Hatta eşim ela gözlü, gözü ne renk olacak acaba diye fener tutmuslugu bile var çocuğun gözüne.
Bol şampuanla falan yikamalar.

Şimdi kimseye elletmem, ilk annelik de başka oluyor tabi.
Sıkma canını, inan o günler geri gelmeyecek, o en minik zamanlari o kadar özel ki

Normal doğum olursa ben orda kendimi paralarken valla kimse basimda durdun istemem dediğin gibi muhtemelen gozumuz hic bisey gormeyecek
Epidural almıştım ben canım, öyle paralamalik bir durumum yoktu.
Ama yine bile o doğum telaşıyla insanın tek derdi sağlıkla bebeği çıkarmak oluyor

Doktorum ziyaretçiyi kesinlikle yasakladı görüşmeleri görüntülü yapıcaz deyin siz istemiyormuşsunuz gibi olmasın en azından.

Çok teşekkür ederim. Evet ilaç kullanıyorum günde 4 tane alfamet içiyordum yetersiz gelince daha etkili olan nidicard a gecirdi doktorum onu da gunde 2 defa iciyorum simdilik iyi gibi. Bu arada idrar sonucum 150 mg çıkmış normal sınırlar icerisindeymis. Protein kacaginda 300 mg üzeri tehlikeliymis onda da hastaneye yatış yapıp damar yolundan magnezyum sülfat gibi ilaçlar verilip normale döndürmeye çalışıyorlarmış doktorum korkmana gerek yok demişti çok şükür ki değer düşük cıktı haftalık takipe devam edeceğiz

Yarın dr kontrolum var kızlar 28. Haftada iki hafta öndeydi şekerden dolayı diye çok üzülüyodum inşallah yarın haftasını yakalamıştır. Şekerden dolayı alınan kilo organ gelişimini ciğerini kalbini vs etkiliyormuş. Sağlıkla bi alsak kucağımıza yavruları

Çok sağol canım protein kaçağı 150 mg çıkmış normalmiş alfamet bende etkili olmayınca nidicard diye bi ilaç verdi O şimdilik duzenledi tansiyonu biraz. Doktorum korkma protein kaçağı yüksek bile olsa takviye ilaçlarla serumlarla normale düşürürüz dedi içimi rahatlattı çok şükür şuan her şey yolunda haftalık takipe devam edeceğiz

Kızlar kapı süsü için instada bi hesaptan sipariş verdim. 13.4 K takipçili bir hesap güvenilir midir sizce? Daha önce hiç instadan alışveriş yapmamıştım.

Kızlar kapı süsü için instada bi hesaptan sipariş verdim. 13.4 K takipçili bir hesap güvenilir midir sizce? Daha önce hiç instadan alışveriş yapmamıştım.

Ben bu dönemde çok yaptım. Allah kötülükten korusun tabi ki ama ben güveniyorum. Takipçili ve Geçmişi olan heapları tercih ediyorum. Kapıda ödeme opsiyonu da oluyor bazen.

Ben olsam sanirim ben söylerdim aman gelinler zaten kötü... anne yanlis anlamayin ama seni ve babami anlarimda ogullariniz sonra gelse biraz kendimizi toparlayinca derim
Tabi nasi tepki verir bilmiyorum belki oturup dusununce sana hak verir

Yorumları okudum valla allah kayinvalideler yüzünden şu sıkıntılı günler geçirenlerin yardımcısı olsun zor cahille laf anlatmak. Zaten hastanelere tek refakatçi dışında kimseyi almıyorlar. Artı Bebek kesinlikle kalabalık ortamda olmaması lazım ben sans en kimseyi kabul etmicem.

Bende instgram dan sipariş vermiştim Kapi Susu için çok memnun kaldım. Ve herşeyimi internetten aldım evde 2 çocuk maglum birde hastalık böyle idare ettik.

Ben de herşeyi internetten aldım. Ama genelde bilindik markaların internet sitelerinden. Ilk defa instadan alınca tedirgin oldum. Yorumları falan çok fazla ama, daha önce alışveriş yapmış kişilerden yorumlar var. Bişey olmaz herhalde

[/QUOTE] çok sevindim canim benimde en son 357 cikmisti. Tekrar istedi hayirlisiyla aliriz insallah kucağınıza bebislerimizi

Geçmiş olsun 31+5 deyim erken doğum riskine karşı geçen hafta Nidicard başladı doktorum. 2 gün hastanede yattım serum da verdikleri için iyiydim eve gelince ilaç beni çok sarstı. Günde 3 tane içiyorum 3 tane de progestan sarhoş gibiyim. Benim gibi erken doğum riski olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…