2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
nerden anlaşıldı acaba erken dogum riskinizin oldugu ? yani bizlerede yol göstermesi için sormak istiyorum. daha önce anlattıysanız kusura bakmayın, belki kaçırmışımdır :)

Benimde bugün sancı çıktı nst de ama doktor ilaç vermedi magnezyum ic haftaya tekrar gel dedi

Olmaz ins rabbim öyle insanlara denk getirmedim.

çok sevindim canim benimde en son 357 cikmisti. Tekrar istedi hayirlisiyla aliriz insallah kucağınıza bebislerimizi
[/QUOTE]
Inşallah canım amin

Kızlar oyuncak olarak neler aldıniz ben bir türlü birsey bulamadim ne alinmali hicbir fikrim yok , birde hayvanlı tuşlu sesli oyun halilari var gerekli mi ne zaman kullabiliyor bilenler yardimci olabilirse cok sevinirim

Teşekkür ederim. Doktorum nidicard ın erken doğum icin de kullanıldığını söylemişti ilk başta bende çarpıntı ve halsizlik yapmıştı o da normalmiş sonra alıştı vucudum bende günde 2 kere nidicard alıyorum. Gün-de 1 kere de progestan vajinal olarak kullanıyorum. Progestan ağızdan alınınca öyle yan etkiler de yapabiliyormuş doktorum bana vajinal olarak almamı söyledi bi sıkıntı yaşamadım

Reactions: hsb
nerden anlaşıldı acaba erken dogum riskinizin oldugu ? yani bizlerede yol göstermesi için sormak istiyorum. daha önce anlattıysanız kusura bakmayın, belki kaçırmışımdır :)
Estağfurullah. 3. Gebeliğim diğerleri 36. Haftada normal doğum ile dünyaya geldi. Sancım olmadan açılmam oluyordu bu yüzden doktorum 30. Haftada vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğuna baktı 2.5 altına düşmüş. Hemen iğne hap tedavisine başladık fakat giderek kısalıyor salı gittiğimde 2.0 cm e düşmüştü. Yarın tekrar gideceğiz. Iki güne bir kontrole çağırıyor artık. Rabbim 34 35. Haftayı görmeyi nasip etsin

Kızlar oyuncak olarak neler aldıniz ben bir türlü birsey bulamadim ne alinmali hicbir fikrim yok , birde hayvanlı tuşlu sesli oyun halilari var gerekli mi ne zaman kullabiliyor bilenler yardimci olabilirse cok sevinirim
Canım dönence, renkli sesli çıngıraklar ve evet oyun halısı bizde çok işe yaramıştı.
Ama sen ne alırsan al az büyüyünce tencere tava mutfak eşyaları en favori oyuncakları olacak

Gebeliğin başında vajinal alıyordum fakat kısalma devam ettiği için açılmayı tetiklemesin diye ağızdan almamı söyledi

Oyun halısı çok ile yarıyor. Yumuşak ses çıkaran toplar hışırtılı oyuncaklar 3. 4. Aydan sonra kullanılabilir.

İnşallah normal vaktinde olur hepimizinki. Rahim agzı kalınlığı rutinde bakılan birşey midir ? Benim doktorun hiç bakmadı diye biliyorum, çünkü hiç vajinal muayane yapmadı

ben 5 haftalık hamileyken ayağım kırıldı ortopedi doktoru çekmek istemedi ama kadın doğum doktoru izin vermişti kurşunla karın korunacak demişti ama sonuç ortopedi doktoru yine de çekmedi filmi 1 ay ayağım alçıda kaldı şimdi geçti şükür

İnşallah normal vaktinde olur hepimizinki. Rahim agzı kalınlığı rutinde bakılan birşey midir ? Benim doktorun hiç bakmadı diye biliyorum, çünkü hiç vajinal muayane yapmadı
İnşallah
Daha geç haftalarda bakılıyor. Diğer doğumlar erken olduğu için alttan da bakmak istedi. Yanılmıyorsam karından da ölçülüyor. Doktorunuz takip ediyordur merak etmeyin

Kızlar Hastane çıkışı elbisesi 2 tane düşünüyorum. Birini daha önce almıştım. bugün yıkadım, yarın da ütüleyecem. Bunu hastane valizine nasıl koyuyorsunuz ? bana kutu içinde gelmişti, kutusunu attım. Bir poşet gibi birşeye koyup öyle valize koyayım diyorum, ama nasıl bir şeye koysam bulamadım :)

Kilitli buzdolabı poşetlerini takım takım koymayı düşünüyorum

Kese yada hurç içinde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…