- 25 Şubat 2020
- 1.454
- 1.301
- 133
- 46
nerden anlaşıldı acaba erken dogum riskinizin oldugu ? yani bizlerede yol göstermesi için sormak istiyorum. daha önce anlattıysanız kusura bakmayın, belki kaçırmışımdır :)Geçmiş olsun 31+5 deyim erken doğum riskine karşı geçen hafta Nidicard başladı doktorum. 2 gün hastanede yattım serum da verdikleri için iyiydim eve gelince ilaç beni çok sarstı. Günde 3 tane içiyorum 3 tane de progestan sarhoş gibiyim. Benim gibi erken doğum riski olan var mı acaba?
Benimde bugün sancı çıktı nst de ama doktor ilaç vermedi magnezyum ic haftaya tekrar gel dediGeçmiş olsun 31+5 deyim erken doğum riskine karşı geçen hafta Nidicard başladı doktorum. 2 gün hastanede yattım serum da verdikleri için iyiydim eve gelince ilaç beni çok sarstı. Günde 3 tane içiyorum 3 tane de progestan sarhoş gibiyim. Benim gibi erken doğum riski olan var mı acaba?
Olmaz ins rabbim öyle insanlara denk getirmedim.Ben de herşeyi internetten aldım. Ama genelde bilindik markaların internet sitelerinden. Ilk defa instadan alınca tedirgin oldum. Yorumları falan çok fazla ama, daha önce alışveriş yapmış kişilerden yorumlar var. Bişey olmaz herhalde
Teşekkür ederim. Doktorum nidicard ın erken doğum icin de kullanıldığını söylemişti ilk başta bende çarpıntı ve halsizlik yapmıştı o da normalmiş sonra alıştı vucudum bende günde 2 kere nidicard alıyorum. Gün-de 1 kere de progestan vajinal olarak kullanıyorum. Progestan ağızdan alınınca öyle yan etkiler de yapabiliyormuş doktorum bana vajinal olarak almamı söyledi bi sıkıntı yaşamadımGeçmiş olsun 31+5 deyim erken doğum riskine karşı geçen hafta Nidicard başladı doktorum. 2 gün hastanede yattım serum da verdikleri için iyiydim eve gelince ilaç beni çok sarstı. Günde 3 tane içiyorum 3 tane de progestan sarhoş gibiyim. Benim gibi erken doğum riski olan var mı acaba?
Estağfurullah. 3. Gebeliğim diğerleri 36. Haftada normal doğum ile dünyaya geldi. Sancım olmadan açılmam oluyordu bu yüzden doktorum 30. Haftada vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğuna baktı 2.5 altına düşmüş. Hemen iğne hap tedavisine başladık fakat giderek kısalıyor salı gittiğimde 2.0 cm e düşmüştü. Yarın tekrar gideceğiz. Iki güne bir kontrole çağırıyor artık. Rabbim 34 35. Haftayı görmeyi nasip etsinnerden anlaşıldı acaba erken dogum riskinizin oldugu ? yani bizlerede yol göstermesi için sormak istiyorum. daha önce anlattıysanız kusura bakmayın, belki kaçırmışımdır :)
Canım dönence, renkli sesli çıngıraklar ve evet oyun halısı bizde çok işe yaramıştı.Kızlar oyuncak olarak neler aldıniz ben bir türlü birsey bulamadimne alinmali hicbir fikrim yok , birde hayvanlı tuşlu sesli oyun halilari var gerekli mi ne zaman kullabiliyor bilenler yardimci olabilirse cok sevinirim
Çok şükür doktorum bi sıkıntı görmedi sonuçlarda haftalık kontrole devam edeceğizMerak ettim ne dedi doktorun ben tansiyon işcı kullanıyorum çünkü bir de boool su içmek çok önemli böbreklerin sağlığı içim
Gebeliğin başında vajinal alıyordum fakat kısalma devam ettiği için açılmayı tetiklemesin diye ağızdan almamı söylediTeşekkür ederim. Doktorum nidicard ın erken doğum icin de kullanıldığını söylemişti ilk başta bende çarpıntı ve halsizlik yapmıştı o da normalmiş sonra alıştı vucudum bende günde 2 kere nidicard alıyorum. Gün-de 1 kere de progestan vajinal olarak kullanıyorum. Progestan ağızdan alınınca öyle yan etkiler de yapabiliyormuş doktorum bana vajinal olarak almamı söyledi bi sıkıntı yaşamadım
Hmm anladim canim dogru tabi doktorun daha iyi bilir gecmis olsunGebeliğin başında vajinal alıyordum fakat kısalma devam ettiği için açılmayı tetiklemesin diye ağızdan almamı söyledi
Oyun halısı çok ile yarıyor. Yumuşak ses çıkaran toplar hışırtılı oyuncaklar 3. 4. Aydan sonra kullanılabilir.Kızlar oyuncak olarak neler aldıniz ben bir türlü birsey bulamadimne alinmali hicbir fikrim yok , birde hayvanlı tuşlu sesli oyun halilari var gerekli mi ne zaman kullabiliyor bilenler yardimci olabilirse cok sevinirim
Size de geçmiş olsun benim sancım olmadan ilerliyor.Benimde bugün sancı çıktı nst de ama doktor ilaç vermedi magnezyum ic haftaya tekrar gel dedi
İnşallah normal vaktinde olur hepimizinki. Rahim agzı kalınlığı rutinde bakılan birşey midir ? Benim doktorun hiç bakmadı diye biliyorum, çünkü hiç vajinal muayane yapmadıEstağfurullah. 3. Gebeliğim diğerleri 36. Haftada normal doğum ile dünyaya geldi. Sancım olmadan açılmam oluyordu bu yüzden doktorum 30. Haftada vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğuna baktı 2.5 altına düşmüş. Hemen iğne hap tedavisine başladık fakat giderek kısalıyor salı gittiğimde 2.0 cm e düşmüştü. Yarın tekrar gideceğiz. Iki güne bir kontrole çağırıyor artık. Rabbim 34 35. Haftayı görmeyi nasip etsin
ben 5 haftalık hamileyken ayağım kırıldı ortopedi doktoru çekmek istemedi ama kadın doğum doktoru izin vermişti kurşunla karın korunacak demişti ama sonuç ortopedi doktoru yine de çekmedi filmi 1 ay ayağım alçıda kaldı şimdi geçti şükürMerhabalar hanımlar .dün evde bı kaza geçirdim ayağımı dolaba carptim .şişti ağrıdı çok gecici alçıya alindi..bugün ortopediye gittik.dr tarak kemiği kırılmış olabilir film çekmemiz lazım bu haftalarda ayak filmi zararlı degil dedi.kadin doğum doktoruma sordum o da onayladi..karnıma kurşun örtü bağlandı.sonuc serçe parmagim kırık çıktı.fakat ben takintiliyim çok kafama taktım vebegezarar olurmu röntgen diye bilgisi ve fikri olan varmı
İnşallahİnşallah normal vaktinde olur hepimizinki. Rahim agzı kalınlığı rutinde bakılan birşey midir ? Benim doktorun hiç bakmadı diye biliyorum, çünkü hiç vajinal muayane yapmadı
Teşekkür ederim canımCanım Buğra da güzel isim..İsmiyle yaşasın kuzu..
Fakat Buğra adında hiç öğrencim olmadı.Buğra da Gökhan ismi jenerasyonlarından bizim çocukluğumuzda çok duyardım..
Kilitli buzdolabı poşetlerini takım takım koymayı düşünüyorumKızlar Hastane çıkışı elbisesi 2 tane düşünüyorum. Birini daha önce almıştım. bugün yıkadım, yarın da ütüleyecem. Bunu hastane valizine nasıl koyuyorsunuz ? bana kutu içinde gelmişti, kutusunu attım. Bir poşet gibi birşeye koyup öyle valize koyayım diyorum, ama nasıl bir şeye koysam bulamadım :)
Kese yada hurç içinde olabilirKızlar Hastane çıkışı elbisesi 2 tane düşünüyorum. Birini daha önce almıştım. bugün yıkadım, yarın da ütüleyecem. Bunu hastane valizine nasıl koyuyorsunuz ? bana kutu içinde gelmişti, kutusunu attım. Bir poşet gibi birşeye koyup öyle valize koyayım diyorum, ama nasıl bir şeye koysam bulamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?