2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah
Daha geç haftalarda bakılıyor. Diğer doğumlar erken olduğu için alttan da bakmak istedi. Yanılmıyorsam karından da ölçülüyor. Doktorunuz takip ediyordur merak etmeyin
İnşallah bakıyordur :) teşekkürler bilgi için

Reactions: hsb
Bugun is arkadaslarim bana sürpriz baby shower partisi hazırlamışlar. Mutluluktan ağladım. Hislerimi tarif edemem. Cok mutlu oldum

En onemlisi hicbir yemekte seker yok. Onu bile dusunmusler. Her seyi saglikli hazirlamislar.

Eklentiler

• IMG_20200624_231157_946.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20200624_231157_943.webp
    119,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20200624_231157_881.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20200624_231157_878.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 66
Bugun is arkadaslarim bana sürpriz baby shower partisi hazırlamışlar. Mutluluktan ağladım. Hislerimi tarif edemem. Cok mutlu oldum

En onemlisi hicbir yemekte seker yok. Onu bile dusunmusler. Her seyi saglikli hazirlamislar.
Ne kadar güzel!!! Ne mutlu sana ya :)) çok leziz görünüyo herşey

Çok güzel❤demek ki arkadaş ortamınızda çok seviliyorsunuz..Bu zamanda iyi dostluklar çok önemli.
Size güzel bir moral olmuştur.

Çok geçmiş olsun. Sakıncası olsa onay vermezdi her ikisi de. Merak etmeyin, dikkat edin kendinize

Benimki gibi. Ben öksürsem arkamı dönmeye kalmaz yataklara düşer dişim ağrısa dişi, başım ağrısa başı ağrır
Ya biz nasıl olucaz acaba çok merak ediyorum. Çocuklar evlenince değişiyor mu bu mizaç? ama inşallah böyle olmayız

Yaa çok güzel, çok şanslısınız. Sizi seviyorlar bu belli ama iş yerinde bu gibi motive edici şeylere de izin veren işverenlerin, yöneticilerin olması çok önemli. Tüm iş yerlerine nasip olsun

ay ne kadar güzel hazırlamışlar yaaa
baya uğraşmışlar gerçekten

bugün kontrole giden yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
güzel haberlerle gelelim hepimiz
günaydınlar
senin kontrol ne zaman canım.ben temmuzun 4'ü 5'i gibi gideceğim.kontrolde ogün sancım çıkmadı.haftasını yakalamıştı 1 hafta gerideydi .

senin kontrol ne zaman canım.ben temmuzun 4'ü 5'i gibi gideceğim.kontrolde ogün sancım çıkmadı.haftasını yakalamıştı 1 hafta gerideydi .

ben de 2 ağustosta gidicem canım
bakıcam cumartesi çalışıyorsa 3ü olabilir.
benimki yine ilerde 35. haftada gözüküyorum ama bacak boyu 1 hafta gerideymiş hep, hiç söylemedi de onu daha geçen sorunca söyledi. Normal dedi ama inşallah öyledir :/

kaç kilo çıkmıştı ben ogün gittiğimde 2400 gr 45 cm çıktı haftasıyla uyumlu dedi.ilerde yada geride değildi

2 ağustosta doğurup mu gitcen kız

kaç kilo çıkmıştı ben ogün gittiğimde 2400 gr 45 cm çıktı haftasıyla uyumlu dedi.ilerde yada geride değildi

kilosu boyu 2200 46 cm çıkmıştı aslında
bana normal dedi, ben dedim hiç bacak boyunda vs kısalık var mı
var evet 1 hafta hep vardı minyon bir bebek olacak demek ki dedi ortalamanın 1cm aşağısında olabilir dedi.
bu gelişim geriliği değil ama genetik olarak kısa olursa diye biraz endişelendim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…