2 ağustosta doğurup mu gitcen kız
yok canım bişey olmaz.ne olacak 1 cmden.sonuçta boyu iyi ama bacak boyu genetik biraz.yoksa herkes manken olurdu.benimde bacak boyum kısa ama. boyum iyi.önemli olanda bu zaten.bence boş yere endişeleniyorsun.2400 gramdı benim kızda normal kiloda dedi.ama önceki gittiğimde 1 hafta gerideydi gelişimi.üzülmüştüm ama bunsefer arayı kapatmıştı.kilosu boyu 2200 46 cm çıkmıştı aslında
bana normal dedi, ben dedim hiç bacak boyunda vs kısalık var mı
var evet 1 hafta hep vardı minyon bir bebek olacak demek ki dedi ortalamanın 1cm aşağısında olabilir dedi.
bu gelişim geriliği değil ama genetik olarak kısa olursa diye biraz endişelendim açıkçası
bana perinatolog demişti.20 temmuzdan sonra bekle demişti.kendi doktorum bir yorum yapmadı.ahahahah ay 2 temmuz
doğumu da bana 10 undan sonra her an bekle dedi sana bir şey dedi mi?
Ay benim de 2 temmuz randevum. Gecmedi gunler resmen. Temmuz basindan snra da bekle demisti. Simdi daha net bisey soyler sanirim. 40 gun kaldi gorunuyor.ahahahah ay 2 temmuz
doğumu da bana 10 undan sonra her an bekle dedi sana bir şey dedi mi?
Ay benim de 2 temmuz randevum. Gecmedi gunler resmen. Temmuz basindan snra da bekle demisti. Simdi daha net bisey soyler sanirim. 40 gun kaldi gorunuyor.
yok canım bişey olmaz.ne olacak 1 cmden.sonuçta boyu iyi ama bacak boyu genetik biraz.yoksa herkes manken olurdu.benimde bacak boyum kısa ama. boyum iyi.önemli olanda bu zaten.bence boş yere endişeleniyorsun.2400 gramdı benim kızda normal kiloda dedi.ama önceki gittiğimde 1 hafta gerideydi gelişimi.üzülmüştüm ama bunsefer arayı kapatmıştı.
her gittiğimde kilo aldın diye azar yiyorum.o yüzden gitmek istemiyorum bazengünler bir geçmiyor gerçekten
geri değil haftasında gününde dedi.ileride değil geride değil yani canım.ondan önce gittiğimde geri kalmıştı.doktorumun ısrarı üzerine diyet yaptım.bu seferde sağlıksızmı beslendin dedibu arada 2400 bebek nasıl geride olabilir
maaşallah gayet iyiymiş kilosu da
geri değil haftasında gününde dedi.ileride değil geride değil yani canım.ondan önce gittiğimde geri kalmıştı.doktorumun ısrarı üzerine diyet yaptım.bu seferde sağlıksızmı beslendin dedisonra çok dikkat etmedim haftasını yakalamıştı.birde benim doktorum en düşük ölçümü söylüyor mesela atıyorum bebek 2480 ise 2400 diyor
Merak ettim şu kiloya laf eden Dr lar kadın mı.ayy o da yani
bana da kilo aldım diye kızdı yine geçen
20 kilyola mı doğuma gidicen 17 kilo almışsun falan dedi
hıı dedim geçtim
bu sefer diyet yapıcam çocukta zayıflık olsa kendimi yiycem içten içe.
Yok ona kilo alacak şeyler yedir kendine değil, nasıl oalcaksa.
karnım kaporta değil ki açayım da yavrumu besliyim sonra kapatayım.
ay sanki doktorların bütün hastaları ebru şallı aman bırak allah aşkına yaaa
çok abartmadığımız sürece normal, ben hala 20 kilonun fazla olmadığını savunuyorum
ben 11 kilo aldım şimdiye kadar ama son ay haftada yarım kilo alırsın diyen var inşallah daha almam almakta sorun yokta verememek sorunu var bende ondan dolayı ben cok takıyorumayy o da yani
bana da kilo aldım diye kızdı yine geçen
20 kilyola mı doğuma gidicen 17 kilo almışsun falan dedi
hıı dedim geçtim
bu sefer diyet yapıcam çocukta zayıflık olsa kendimi yiycem içten içe.
Yok ona kilo alacak şeyler yedir kendine değil, nasıl oalcaksa.
karnım kaporta değil ki açayım da yavrumu besliyim sonra kapatayım.
ay sanki doktorların bütün hastaları ebru şallı aman bırak allah aşkına yaaa
çok abartmadığımız sürece normal, ben hala 20 kilonun fazla olmadığını savunuyorum
benim doktorum bayanMerak ettim şu kiloya laf eden Dr lar kadın mı.
Öyle tahmin ettim nedense.
İlk doğumum da 20 kilodan fazla aldım, bunda da 14 kilo aldım şimdilik, daha bir kere bile çok almışsin demediler.
Hatta bu Dr um hamile olmayanlar senin kilonda zaten zayıf hamile kalmışsın takma deyip moral veriyor.
Ve bence de 20 kilo fazla değil
Merak ettim şu kiloya laf eden Dr lar kadın mı.
Öyle tahmin ettim nedense.
İlk doğumum da 20 kilodan fazla aldım, bunda da 14 kilo aldım şimdilik, daha bir kere bile çok almışsin demediler.
Hatta bu Dr um hamile olmayanlar senin kilonda zaten zayıf hamile kalmışsın takma deyip moral veriyor.
Ve bence de 20 kilo fazla değil
Doğuma az bi süre kala doktorumu değiştirmek zorunda kaldım yenı gideceğim doktora 4 Temmuza randevu aldım daha erken mı gitsem kararsız kaldım en son bu hafta içi gittim eskı doktora acaba daha erkene randevu alıp yeni doktorla doğum hakkın da konuşsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?