2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
valla erkek benimki
ilk önceleri hiç sorun etmiyordu son 3 aydır iyicene delirdi

neden değiştirdin canım doktorunu?
İş yerimin yaptıgı Özel sağlık sigortam var belli bir limiti var hastane doğum fiyatını artırmış limitim yeterli gelmıyor bende fazla dan ödeme yapmaktansa ihtiyaçimiz olacağı için doğum têyminat limitimin yeterli olduğu başka bir hastaneye gideceğim mecbur kaldım resmen yoska son ay doktor değiştirmek istemezdım

İsim konusunda konuşulmuş da eşi "babamın ismini koyacağım" diye tutturan yok aranızda heralde tabiki bu çok güzel. Ne saçma bir adet asla anlayamıyorum bence de artık böyle şeylerin kalkması lazım ama çevremde de çok var bizde de aynı tartışma dönüyor açıkçası. Ne mantık.. evlat benim istediğim isimle seslenirim iki isim koymak zorunda değilim sırf birilerinin gönlü olsun diye. Git başka bir kulvarda öde vefa borcunu. İki gün sonra çekişmeler başlayacak ben kendi istediğim isimle seslenicem onlar gıcıklığına dede ismiyle seslenecek. Çocuğun kafasını karıştırmaya gerek var mı bilemiyorum

Hahaha
Canım anlatayım da gülün, bizde tam tersi oldu, babam geldi annenizin ismini koyun dedi, benim annemin yani.
Bizde herkes kendi adıyla yaşasın, en başından belli kızımızın adı dedim.
Üç kiziz bu arada, o kadar seviyorsan karını birimize koyaydin baba dedim içimden

almazsın canım sanmıyorum alma da zaten ne güzel

Ay ne babamın , ne kayınpederin, ne kaynananın ne de kendi annemin adını koymam ya. Benim adım babannemin adı , bana koymuşlarda analarının adını ne olmuş yani hayırlı evlat mı olmuş oldular. Allahtan benimkilerden iki taraftanda öyle bir talep olmadı. Ama istese idi eşimin adını koyardım. Junier x derdim ona istemedi ben napam.

işte kadın erkek farketmeden yapılacak şey bu herkes kendi tarafının saçma tavır ve isteklerinin önünü kesecek. o zaman olay büyümez.

Bir de büyükler yaşarken adlarını koymak bana daha sacma geliyor,hadi yıllar önce ölmüştür,adı da güzeldir bir ihtimal koyulur yani ama yasarlerken sırf egolarını tatmin etmek icin de dedenin babaanne ve ya ananne ismi koyulmaz bence.

Ablam üçüncüye hamile şuan,iki oğlu vardı üçüncü de oğlan olacak,iki isimli bir ismi de babasının ismi olacak yani dedenin ismini koymaktansa babanın ismi daha mantıklı

işte kadın erkek farketmeden yapılacak şey bu herkes kendi tarafının saçma tavır ve isteklerinin önünü kesecek. o zaman olay büyümez.
Annemi de babamı da severim Allah uzun omurler de versin ama ben kendi adımın da koyulmasini istemem torunuma mesela.

Bir de babam evlatlık alıp koyucam o zaman ismini dedi
Nasıl isterseniz, hayırlısı olsun dedim
70 yaşına nasıl evlatlık alacaksa artık

Sorun şu ki babam istemiyor ben istiyorum diyor vefa borcuymus. Çocuğuna onun ismini koyunca nasıl bir vefa ödeme oluyor böyle saçma iş mi olur diyorum yok adam kapı duvar

Sorun şu ki babam istemiyor ben istiyorum diyor vefa borcuymus. Çocuğuna onun ismini koyunca nasıl bir vefa ödeme oluyor böyle saçma iş mi olur diyorum yok adam kapı duvar
sizin de ona mantıksız gelen vefa borçlarınızı ödeyecek miymiş? nasıl birşeymiş bu vefa borcu? açıklaması lazım mantıklı mı? çok sanmıyorum da kendisinin farketmesi lazım mantıksız olduğunu. babaya vefa borcu diyerek hanımıyla babasının arasını bozmuş oluyor vefa borcu fitne çıkarıyor biraz mantıksız bir alış veriş.

Anne babaya vefa borcu olmaz ki, hadi olsa da isim konarak ödenmez, anne baba evladına ne yapsa görevidir.
Bence tabi.

Bana çok tiki geliyor desem
Teşekkür ederim cevabınız için, biraz daha açabilir misiniz tiki ile ne demek istediğinizi :) yanlış anlamayın lütfen, olumlu olumsuz tüm yorumları duymak isterim, hatta olumsuzları bileyim ki benim kaçırdığım birşey olmasın :) tam olarak sizde ne hissettirdiğini ögrenmek istiyorum :)

Genelde erkek doktorlar daha çok takıyor kiloya, benim denk geldiklerim öyleydi yani benim doktorum kadın pek takılmıyor, daha önceki doktorum erkekti başka arkadaşlarımın da erkek doktorları hep takılıyordu kiloya.

her gittiğimde kilo aldın diye azar yiyorum.o yüzden gitmek istemiyorum bazen
Aman aynı durum bende de var, dedi ki bu gidişle 30 u görürürüz.. Bende kısmet sağlıklı olsun da kiloyu saldım ben artık dedim
.
20 kilo bencede fazla değil ki keşke bende 20 ile bitirsem :)
Aman çok şükür her şeyim normal, ödemim yok bişeyim yok
Kızım halen dönmemiş, kafası yukarda idi

O zaman cinsiyetçi yaklasmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…