İş yerimin yaptıgı Özel sağlık sigortam var belli bir limiti var hastane doğum fiyatını artırmış limitim yeterli gelmıyor bende fazla dan ödeme yapmaktansa ihtiyaçimiz olacağı için doğum têyminat limitimin yeterli olduğu başka bir hastaneye gideceğim mecbur kaldım resmen yoska son ay doktor değiştirmek istemezdımvalla erkek benimki
ilk önceleri hiç sorun etmiyordu son 3 aydır iyicene delirdi
neden değiştirdin canım doktorunu?
Hahahaİsim konusunda konuşulmuş da eşi "babamın ismini koyacağım" diye tutturan yok aranızda heraldetabiki bu çok güzel. Ne saçma bir adet asla anlayamıyorum bence de artık böyle şeylerin kalkması lazım ama çevremde de çok var bizde de aynı tartışma dönüyor açıkçası. Ne mantık.. evlat benim istediğim isimle seslenirim iki isim koymak zorunda değilim sırf birilerinin gönlü olsun diye. Git başka bir kulvarda öde vefa borcunu. İki gün sonra çekişmeler başlayacak ben kendi istediğim isimle seslenicem onlar gıcıklığına dede ismiyle seslenecek. Çocuğun kafasını karıştırmaya gerek var mı bilemiyorum
benim doktorum erkek bir günden bir güne ne kilomu ölçtü ne sordu ne fazla aldın diye yorum yaptı ben kilo verdim dedim de baştan çok (gereksiz fazladan) aldıklarını vermişsindir dedi sadece. gerçi ben hala kilo almıyorum şükür 5 kiloda sabitledim ama benim durum evlenince kilo almıştım, zayıf değildim hafif kiloluydum zaten hamile kaldığımda. ama bu durumda bile maksimum 9 alabilirdim. son ay 4 kilo alır mıyım diyorsunuz? şekerden yiyemiyoruz ki...
işte kadın erkek farketmeden yapılacak şey bu herkes kendi tarafının saçma tavır ve isteklerinin önünü kesecek. o zaman olay büyümez.Hahaha
Canım anlatayım da gülün, bizde tam tersi oldu, babam geldi annenizin ismini koyun dedi, benim annemin yani.
Bizde herkes kendi adıyla yaşasın, en başından belli kızımızın adı dedim.
Üç kiziz bu arada, o kadar seviyorsan karını birimize koyaydin baba dedim içimden
Bir de büyükler yaşarken adlarını koymak bana daha sacma geliyor,hadi yıllar önce ölmüştür,adı da güzeldir bir ihtimal koyulur yani ama yasarlerken sırf egolarını tatmin etmek icin de dedenin babaanne ve ya ananne ismi koyulmaz bence.Ay ne babamın , ne kayınpederin, ne kaynananın ne de kendi annemin adını koymam ya. Benim adım babannemin adı , bana koymuşlarda analarının adını ne olmuş yani hayırlı evlat mı olmuş oldular. Allahtan benimkilerden iki taraftanda öyle bir talep olmadı. Ama istese idi eşimin adını koyardım. Junier x derdim onaistemedi ben napam.
Annemi de babamı da severim Allah uzun omurler de versin ama ben kendi adımın da koyulmasini istemem torunuma mesela.işte kadın erkek farketmeden yapılacak şey bu herkes kendi tarafının saçma tavır ve isteklerinin önünü kesecek. o zaman olay büyümez.
Sorun şu ki babam istemiyor ben istiyorum diyor vefa borcuymus. Çocuğuna onun ismini koyunca nasıl bir vefa ödeme oluyor böyle saçma iş mi olur diyorum yok adam kapı duvarişte kadın erkek farketmeden yapılacak şey bu herkes kendi tarafının saçma tavır ve isteklerinin önünü kesecek. o zaman olay büyümez.
sizin de ona mantıksız gelen vefa borçlarınızı ödeyecek miymiş? nasıl birşeymiş bu vefa borcu? açıklaması lazım mantıklı mı? çok sanmıyorum da kendisinin farketmesi lazım mantıksız olduğunu. babaya vefa borcu diyerek hanımıyla babasının arasını bozmuş oluyor vefa borcu fitne çıkarıyor biraz mantıksız bir alış veriş.Sorun şu ki babam istemiyor ben istiyorum diyor vefa borcuymus. Çocuğuna onun ismini koyunca nasıl bir vefa ödeme oluyor böyle saçma iş mi olur diyorum yok adam kapı duvar
Anne babaya vefa borcu olmaz ki, hadi olsa da isim konarak ödenmez, anne baba evladına ne yapsa görevidir.Sorun şu ki babam istemiyor ben istiyorum diyor vefa borcuymus. Çocuğuna onun ismini koyunca nasıl bir vefa ödeme oluyor böyle saçma iş mi olur diyorum yok adam kapı duvar
33 dolmuş 34 ün içindesin 2 gün sonra 34 dolacakKızlar 33+5 te 33 haftalık mı 34 haftalık mı oluyoruz
34.haftadasın :)Kızlar 33+5 te 33 haftalık mı 34 haftalık mı oluyoruz
Teşekkür ederim cevabınız için, biraz daha açabilir misiniz tiki ile ne demek istediğinizi :) yanlış anlamayın lütfen, olumlu olumsuz tüm yorumları duymak isterim, hatta olumsuzları bileyim ki benim kaçırdığım birşey olmasın :) tam olarak sizde ne hissettirdiğini ögrenmek istiyorum :)Bana çok tiki geliyor desem
Genelde erkek doktorlar daha çok takıyor kiloya, benim denk geldiklerim öyleydi yaniMerak ettim şu kiloya laf eden Dr lar kadın mı.
Öyle tahmin ettim nedense.
İlk doğumum da 20 kilodan fazla aldım, bunda da 14 kilo aldım şimdilik, daha bir kere bile çok almışsin demediler.
Hatta bu Dr um hamile olmayanlar senin kilonda zaten zayıf hamile kalmışsın takma deyip moral veriyor.
Ve bence de 20 kilo fazla değil
Aman aynı durum bende de var, dedi ki bu gidişle 30 u görürürüz.. Bende kısmet sağlıklı olsun da kiloyu saldım ben artık dedimher gittiğimde kilo aldın diye azar yiyorum.o yüzden gitmek istemiyorum bazen
.ayy o da yani
bana da kilo aldım diye kızdı yine geçen
20 kilyola mı doğuma gidicen 17 kilo almışsun falan dedi
hıı dedim geçtim
bu sefer diyet yapıcam çocukta zayıflık olsa kendimi yiycem içten içe.
Yok ona kilo alacak şeyler yedir kendine değil, nasıl oalcaksa.
karnım kaporta değil ki açayım da yavrumu besliyim sonra kapatayım.
ay sanki doktorların bütün hastaları ebru şallı aman bırak allah aşkına yaaa
çok abartmadığımız sürece normal, ben hala 20 kilonun fazla olmadığını savunuyorum
O zaman cinsiyetçi yaklasmisimGenelde erkek doktorlar daha çok takıyor kiloya, benim denk geldiklerim öyleydi yanibenim doktorum kadın pek takılmıyor, daha önceki doktorum erkekti başka arkadaşlarımın da erkek doktorları hep takılıyordu kiloya.
Benimki de erkekO zaman cinsiyetçi yaklasmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?