34Kızlar 33+5 te 33 haftalık mı 34 haftalık mı oluyoruz
Benimki de ben merak edip tartilmasam kiloma bakmayı unutacak nerdeyse sağolsun, çok rahat bir dr, o rahat ben rahat sonumuz hayrolsunBenimki de erkekama bana dedi ki bugun 1 ayda 1 kilo alman lazım
Benimki de erkekama bana dedi ki bugun 1 ayda 1 kilo alman lazım
Kızlar selam ciktik muayneden cok sukur hersey yolundaymis❤ 1700 grammis Aden prensesim. Haftasiyla uyumlu dedi. Gerilik, ilerilik yokmus normalmis. İnsallah hepimiz guzel haberler alalim boyle. İdrar istemedi ama yapalim dedim ben iyikide demisim biraz enfeksiyon cikti ilac yazdi. Sikayet yoktu aslında ama yaptiriyorum olmasa bile cunku bazen boyle olabiliyor..
bi daha bi ay sonra cagirdi ama 3 hafta sonra giderim. 31 hafta dolmus 1 ay sonra mi cagirilir el insafhic para kazanmasını istemiyor bu kadin hastanenin kurtluyum ben 1 ay dayanamam
Merak ettim şu kiloya laf eden Dr lar kadın mı.
Öyle tahmin ettim nedense.
İlk doğumum da 20 kilodan fazla aldım, bunda da 14 kilo aldım şimdilik, daha bir kere bile çok almışsin demediler.
Hatta bu Dr um hamile olmayanlar senin kilonda zaten zayıf hamile kalmışsın takma deyip moral veriyor.
Ve bence de 20 kilo fazla değil
Kesinlikle canım, bende aşırı zip zıp biriyimdir, yerinde duramam.Ah kızlar, dün oturduğum yerden kalkarken bir düştüm dizlerimin üstünee.. Allah korusun, baya korkutucuymuş. Ki ben hiç öyle sakar, düşen biri de değilimdir epey ağır kanlıyımdır hatta. Ama dedim bundan sonra ekstra ağır hareket edicem, o korkuyu yaşamak yetti.
Sanırım bu haftalarda vücut dengemiz de iyiden iyiye bozuluyor.
Ah kızlar, dün oturduğum yerden kalkarken bir düştüm dizlerimin üstünee.. Allah korusun, baya korkutucuymuş. Ki ben hiç öyle sakar, düşen biri de değilimdir epey ağır kanlıyımdır hatta. Ama dedim bundan sonra ekstra ağır hareket edicem, o korkuyu yaşamak yetti.
Kesinlikle canım, bende aşırı zip zıp biriyimdir, yerinde duramam.
Unutuyorum bazen zank diye kalkıyorum, sonra gözlerim kararıyor
Kendime kızıyorum.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az daha dikkat edicez.
ahahahah yaaaa kahkaha attım kız ne alemsin yaaalütfen daha fazla komikleşmeyin diyip kapıyı çarpıp çıksaydın kız
mümkün mü ayol o
Ah kızlar, dün oturduğum yerden kalkarken bir düştüm dizlerimin üstünee.. Allah korusun, baya korkutucuymuş. Ki ben hiç öyle sakar, düşen biri de değilimdir epey ağır kanlıyımdır hatta. Ama dedim bundan sonra ekstra ağır hareket edicem, o korkuyu yaşamak yetti.
ahahahah yaaaa kahkaha attım kız ne alemsin yaaa
ya benim doktorum da çok rahat her şey, hiç panik stres yok, nst'ye bile sokmayacak beni bu gidişle
kendisi 64 yaşında ama yediklerine içtiklerine çok dikkat ediyor görsen 55 falan dersin çok dinç
ayy aman aman kızlar dikkat edelim, çok geçmiş olsun... Ben de hafta sonu yerleri silmiştim, bir kaydım ödüm koptu Allah'tan ki çok temkinli düşmeye alışık bir insanım sol dizimin üstüne düştüm dannn diye. kızardı bozardı dedim moraracak neyse ki bir şey yok ama ne korktum.. ki çok sakince düştüm dizim dışında bir yeri çarpmadım.
Aman dikkat et diyorlar yau dedim yürürken düştüm resmen, yürürken acele ederken de değil
Ben de az önce kontrolden çıktım çok şükür her şey güzel...
Hiç yüzünü göremiyoruz ama nazlı biraz
ya yok ben de kendim silmiyorum nerde irobot var ya ondan var bende sağolsun salıyoruz dolanıyor evin içindeben yerleri silmiyorum öyle 1-2 haftadır valla
sanırım doğuma yakın bir yardımcı tutmam lazım temizliğe çünkü mutfak dolapları leşing
ayy nasıl gözümde büyüyor of hiç istemiyorum temizlik yapmak
aynı yaaa bu kadar olur bugün de bakalım görebilir miyiz dedikte öyle bir belirince azcık gördük sonra bak kolunla ağzının orayı kapadı dedi bakmadı bilebizimki de göstermiyor ki
doktor da üşeniyor beklemeye hiç öyle dur yüzünü göstereyim modunda değil
ben de vazcaydım artık, sormuyorum bile aa yüzünü görelim vs diye
sağlıklı olsun da, ben illa ki görürüm minnoşumu napalım : )
Ya kuzum bir de çocukluklar nasıl eğilmesin..aynı durum bende de var
işte bazen bir şey düşüyor hemen eğiliyorum ve offf
o kasıklara sancı hemen giriveriyor.
Unuttum ismi bartu muydu? Hani sosyete takılıp çocuğunun okul notuyla hava atan ama o nota da hiç katkısı olmayıp dadı elinde çocuk büyütmüş annelerin agzini yayarak kullandığı bir kelime gibi. Örnekle böyle olduTeşekkür ederim cevabınız için, biraz daha açabilir misiniz tiki ile ne demek istediğinizi :) yanlış anlamayın lütfen, olumlu olumsuz tüm yorumları duymak isterim, hatta olumsuzları bileyim ki benim kaçırdığım birşey olmasın :) tam olarak sizde ne hissettirdiğini ögrenmek istiyorum :)
Yerleri silmek normal doğum için bire bir egzersiz diyorlar yardimciya para vermemek için müthiş nedenben yerleri silmiyorum öyle 1-2 haftadır valla
sanırım doğuma yakın bir yardımcı tutmam lazım temizliğe çünkü mutfak dolapları leşing
İştee bu yüzden doğuma yakın taşındık durduk bizlerben yerleri silmiyorum öyle 1-2 haftadır valla
İştee bu yüzden doğuma yakın taşındık durduk bizlerŞimdi süreç zorluyor da, temiz ve yerleşik, fazlalıklardan arınmış bir ev fikri içimi rahatlatıyor.
Ama doğuma yakın alınacak yardımcı da çok çok rahatlatır eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?