2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
AY YOK öyle yardımcı almayacam yahu
doğum öncesi 1 kere temizlesin diye sadece
genel bi temizlik için.
ama tabi isterdim sürekli olsun
Anladım anladımm onu diyorum ben de Bir tam günde her yer mis pak olur zaten o da bayaa götürür :)

aynı durum bende de var
işte bazen bir şey düşüyor hemen eğiliyorum ve offf
o kasıklara sancı hemen giriveriyor.
Anladım anladımm onu diyorum ben de Bir tam günde her yer mis pak olur zaten o da bayaa götürür :)
Bende çağırmak istiyorum ama şu covid sebebi ile bilemiyorum.. annemler biz temizleriz diyor

Benimde bugün sancı çıktı nst de ama doktor ilaç vermedi magnezyum ic haftaya tekrar gel dedi

Sancılarn nasıldı dunde benim cıktı doktor yemek felan ye bi saat sonra tekrar cekelim dedi yine cıktı alttn bakti bebegin kafasi baya agsa inmis acilma veya incelme yoktu aerum taktilar igne ve fitil verildi bgn devam edince ilac ve fitil yazdi haftalik kontrole geçirdi

İyiyim canım sürekli yatıyorum,her şey güzel olacak inşallah,tekmik atan ayakları yerimsen nasılsın canım sıkıntı yok di mi
Yok şükür ama kafama çok takıyorum. Ya yine kanarsa, sezaryen nasıl olcak, saçma sapan korkular geliyor aklıma

Benim ağrım olmuyor karnimda sertlesmeler oluyodu bende normal olduğunu dusunuyordum duzensiz ama 3kez 50 lere felan çıkmış nst de benim doktor bol su ic magnezyuma devam et haftaya gel dedi hic acilmaya felan bakmadı ilacta vermedi sıklaşırsa gel dedi bugün de vardı kasılmalar bilmiyorum ya korkuyorum durmadan kendimi dinliyorum

İlk oglum 41. Haftada zor doğmuştu onda da olurdu böyle sertlesmeler ama doktorum hiç uyarmamisti böyle bu neden böyle oldu anlamıyorum

Bnmki 70 le baslyp 90lara çıktığı icin mudahale edildi cnm 50 olsa belki bnm doktorda bise vermezdi bilemyrmki bende bnm ilk oldu icin tecrubesiz ve cahilim bu konuda doktor nederse onu uyguluyorum insallah saglikla zamaninda doğururuz yavrularımızı

İnşallah canım 2 hafta beklese yeter bakalım ne olacak sonumuz

Kızlar benim de sol kaburgamda çok ağrı ve batma oluyor, kalbime ve sırtıma da vuruyor. İlk gebelikte de oluyordu ama dinlenebiliyordum, Şimdi dinlenemiyorum da iyice zorlanıyorum son zamanların zorlukları başladı daha da ağırlaşmayız umarım

Yok şükür ama kafama çok takıyorum. Ya yine kanarsa, sezaryen nasıl olcak, saçma sapan korkular geliyor aklıma
Malesef o korkular çok oluyor bende de,her an kanama olacak gibi hissediyorum,ayaktayken baskı çok hissediyorum o yüzden hep yatıyorum risk çok yüksek die de,zamanında doğarlar inşallah ya,geçen hafta cuma 34-37 haftada szeryan yaparız dedi aksilik olmazsa

Canım sizin rahatsızlığınız ne geçmiş olsun

1 saat Hızlı tempolu yürüyüş yaptım cok fena kasık agrısı başladı gecer insallah yavaş mı yürümek gerekiyor

1 saat Hızlı tempolu yürüyüş yaptım cok fena kasık agrısı başladı gecer insallah yavaş mı yürümek gerekiyor
1saat çok deil mi canım,arada dinlenseydin 1-2 kez tabi her gün yürüyorsan sen daha ii bilirsinAyaklarınızı hafif kaldırıp uzanın rahatlatır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…