2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
1saat çok deil mi canım,arada dinlenseydin 1-2 kez tabi her gün yürüyorsan sen daha ii bilirsin☺Ayaklarınızı hafif kaldırıp uzanın rahatlatır biraz
Yarım saat yürüyorum normal de en son kontrol de 1 saat yürü dedi fazla gaza gelip hızlı yürümüş eve gelınce acısı cıkıyor

Yarım saat yürüyorum normal de en son kontrol de 1 saat yürü dedi fazla gaza gelip hızlı yürümüş eve gelınce acısı cıkıyor
Aman dikkat et kuzum sen çok tempo tutma,ay ben hep yatıyorum ya mutfaktan odaya bile zorlanıyorum

Çok geçmiş olsun dengeler bozuluyor aman dikkat.

Sağol canım,plasenta previa totalis,yani plasenta rahim ağzını tamamen kaplamış,kanama olmuştum 26-27haftalarda biraz hastanede yattım şimdi evde yatıyorum
Size de çok geçmiş olsun
1 saat Hızlı tempolu yürüyüş yaptım cok fena kasık agrısı başladı gecer insallah yavaş mı yürümek gerekiyor
Dinlenince geçer inşallah ama bu kadar hızlı yürümek zarar verebilir.

Sezaryenı andırtmadı bile perinatolog. 32. Haftada çağardı bakalım.

Kızlar ben de kontrole gittim salı günü 2.0cm olan rahim uzunluğu 1.8 cm düşmüş 2cm de açılmam varmış doktor 1 hafta yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne yaptı yarın tekrar yapacaklarmış. Hastanede yatacağıma değil evde iki çocuğu bırakacağıma üzülüyorumBenim dikkat etmeme rağmen ilerliyor aman sizler de dikkat edin. Bir de dua bekliyorum sizlerden

Ben de panda gibi yuvarlaniyorum oturacak yatacak bir pozisyon ararken. Allah yardımcımız olsun. Salonda oturarak uyuyorum gecenin bir kısmında bir kısmında ayaktayım zaten.

Çok geçmiş olsun dengeler bozuluyor aman dikkat.

Size de çok geçmiş olsun

Dinlenince geçer inşallah ama bu kadar hızlı yürümek zarar verebilir.
çok sağol canım
yok yok bi daha bu kadar hızlı yürümem

Sezaryenı andırtmadı bile perinatolog. 32. Haftada çağardı bakalım.
hadi hayırlısı olsun canım,ben bu pazartesi yine gidicem,7temmuzda da gidicem biraz sıklaştı benim bu ara bakalım aksi bir şey olmasında
Canım çok geçmiş olsun,benimde 2çocuk var evde ama benimkiler büyük,hadtanede misin şu an Allah şifa versin inşallh

Blackkcat Allah razı olsun. Bu geceyi evde geçirip yarın sabah gideceğim. Benimkiler çok büyük değil biri 9 u dolduracak diğeri 6 yaşında.

bende görürüm 30u

Blackkcat Allah razı olsun. Bu geceyi evde geçirip yarın sabah gideceğim. Benimkiler çok büyük değil biri 9 u dolduracak diğeri 6 yaşında.
Allah yardımcın olsun kuzum zor tabi ama geçecek bu günler,benimde 6 ve 13 yaşındalar,hangi yaşta olursa olsun hepsi bebek gibi geliyor annelerr,inşallah meleğini sağlıklı şekilde zamanında kucağına alırsın

Reactions: hsb
2 gündür ayaklarım çok şişiyor davul gibi, ya hava değişiminden ya da herzamankinden daha fazla ayaktayım ya da oturur pozisyondayim ondan bilemedim.evde yatıyordum odası aşağı sarkık durumda durmuyordu Tansiyon mansiyon düşük çıkar bnm hep ama acaba yükseldi de ondan mı ki öyle olsa gerçi başka bı belirti de verirdi heralde degilmi bilemedim

Ayy dualarımız seninle. Sağ salim çıkacaksın inş hastaneden. İlacıda vurulmuşsun olası bir duruma karşı. Hepimiz zamanında sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza yavrularımızı .

Sıcaklardan olabilir, bu aralar fazla tuzlu tüketti isen o yapmış olabilir.
Ayy bu son zamanlar ne hale soktu bizi ya her gün yeni bişey , yeni sorunlar. Sancısı gelen, ağrısı olan, şişen, midesi yanan. Mahvolduk grupça.

Çok tuzlu da yemiyorum aslnda ama herzamanki gibi yani. Diğer hamileliklerimde böyle bir sorun yaşamamıştım sadece 2. Doğumumda doğumdan snra 1 hafta 10 gün böyle aşırı bı şişlik olmuştu bacaklarim ama mersindeydim sıcaklara bu baglamıştım. Smdi bura sicakta değil nem yok terlemiuoruz hiç, acaba vücut su kaybetmiyor da ondan mi die kendi kendime yoeumlar çıkarıyorum valla yaa bı doguraydik sağ salim son zamanlar cekilmiyor artk

Günaydın...Biz de gece 3 e dek uyuyamayıp sabah 6 da gözünü tak diye açanlardanız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…