Yarım saat yürüyorum normal de en son kontrol de 1 saat yürü dedi1saat çok deil mi canım,arada dinlenseydin 1-2 kez tabi her gün yürüyorsan sen daha ii bilirsin☺Ayaklarınızı hafif kaldırıp uzanın rahatlatır biraz
Aman dikkat et kuzum sen çok tempo tutma,ay ben hep yatıyorum ya mutfaktan odaya bile zorlanıyorumYarım saat yürüyorum normal de en son kontrol de 1 saat yürü dedifazla gaza gelip hızlı yürümüş eve gelınce acısı cıkıyor
Çok geçmiş olsun dengeler bozuluyor aman dikkat.Ah kızlar, dün oturduğum yerden kalkarken bir düştüm dizlerimin üstünee.. Allah korusun, baya korkutucuymuş. Ki ben hiç öyle sakar, düşen biri de değilimdir epey ağır kanlıyımdır hatta. Ama dedim bundan sonra ekstra ağır hareket edicem, o korkuyu yaşamak yetti.
Sanırım bu haftalarda vücut dengemiz de iyiden iyiye bozuluyor.
Size de çok geçmiş olsunSağol canım,plasenta previa totalis,yani plasenta rahim ağzını tamamen kaplamış,kanama olmuştum 26-27haftalarda biraz hastanede yattım şimdi evde yatıyorum
Dinlenince geçer inşallah ama bu kadar hızlı yürümek zarar verebilir.1 saat Hızlı tempolu yürüyüş yaptım cok fena kasık agrısı başladı gecer insallahyavaş mı yürümek gerekiyor
yok yok bi daha bu kadar hızlı yürümemAman dikkat et kuzum sen çok tempo tutma,ay ben hep yatıyorum ya mutfaktan odaya bile zorlanıyorum
Sezaryenı andırtmadı bile perinatolog. 32. Haftada çağardı bakalım.Malesef o korkular çok oluyor bende de,her an kanama olacak gibi hissediyorum,ayaktayken baskı çok hissediyorum o yüzden hep yatıyorum risk çok yüksek die de,zamanında doğarlar inşallah ya,geçen hafta cuma 34-37 haftada szeryan yaparız dedi aksilik olmazsa
çok sağol canımÇok geçmiş olsun dengeler bozuluyor aman dikkat.
Size de çok geçmiş olsun
Dinlenince geçer inşallah ama bu kadar hızlı yürümek zarar verebilir.
yok yok bi daha bu kadar hızlı yürümem
hadi hayırlısı olsun canım,ben bu pazartesi yine gidicem,7temmuzda da gidicem biraz sıklaştı benim bu ara bakalım aksi bir şey olmasındaSezaryenı andırtmadı bile perinatolog. 32. Haftada çağardı bakalım.
Canım çok geçmiş olsun,benimde 2çocuk var evde ama benimkiler büyük,hadtanede misin şu an Allah şifa versin inşallhKızlar ben de kontrole gittim salı günü 2.0cm olan rahim uzunluğu 1.8 cm düşmüş 2cm de açılmam varmış doktor 1 hafta yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne yaptı yarın tekrar yapacaklarmış. Hastanede yatacağıma değil evde iki çocuğu bırakacağıma üzülüyorumBenim dikkat etmeme rağmen ilerliyor aman sizler de dikkat edin. Bir de dua bekliyorum sizlerden
çok sağol canım
hadi hayırlısı olsun canım,ben bu pazartesi yine gidicem,7temmuzda da gidicem biraz sıklaştı benim bu ara bakalım aksi bir şey olmasında
Canım çok geçmiş olsun,benimde 2çocuk var evde ama benimkiler büyük,hadtanede misin şu an Allah şifa versin inşallh
[/çok sağol canım
hadi hayırlısı olsun canım,ben bu pazartesi yine gidicem,7temmuzda da gidicem biraz sıklaştı benim bu ara bakalım aksi bir şey olmasında
Canım çok geçmiş olsun,benimde 2çocuk var evde ama benimkiler büyük,hadtanede misin şu an Allah şifa versin inşallh
Endişe etme kontrol altında tutmak istiyordur
çok sağol canım
bende görürüm 30uAman aynı durum bende de var, dedi ki bu gidişle 30 u görürürüz.. Bende kısmet sağlıklı olsun da kiloyu saldım ben artık dedim
.
20 kilo bencede fazla değil ki keşke bende 20 ile bitirsem :)
Aman çok şükür her şeyim normal, ödemim yok bişeyim yok
Kızım halen dönmemiş, kafası yukarda idi ☹
Allah yardımcın olsun kuzum zor tabi ama geçecek bu günler,benimde 6 ve 13 yaşındalar,hangi yaşta olursa olsun hepsi bebek gibi geliyor annelerr,inşallah meleğini sağlıklı şekilde zamanında kucağına alırsınBlackkcat Allah razı olsun. Bu geceyi evde geçirip yarın sabah gideceğim. Benimkiler çok büyük değil biri 9 u dolduracak diğeri 6 yaşında.
Ayy dualarımız seninle. Sağ salim çıkacaksın inş hastaneden. İlacıda vurulmuşsun olası bir duruma karşı. Hepimiz zamanında sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza yavrularımızı .Kızlar ben de kontrole gittim salı günü 2.0cm olan rahim uzunluğu 1.8 cm düşmüş 2cm de açılmam varmış doktor 1 hafta yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne yaptı yarın tekrar yapacaklarmış. Hastanede yatacağıma değil evde iki çocuğu bırakacağıma üzülüyorumBenim dikkat etmeme rağmen ilerliyor aman sizler de dikkat edin. Bir de dua bekliyorum sizlerden
Sıcaklardan olabilir, bu aralar fazla tuzlu tüketti isen o yapmış olabilir.2 gündür ayaklarım çok şişiyor davul gibi, ya hava değişiminden ya da herzamankinden daha fazla ayaktayım ya da oturur pozisyondayim ondan bilemedim.evde yatıyordum odası aşağı sarkık durumda durmuyorduTansiyon mansiyon düşük çıkar bnm hep ama acaba yükseldi de ondan mı ki öyle olsa gerçi başka bı belirti de verirdi heralde degilmi bilemedim
Çok tuzlu da yemiyorum aslnda ama herzamanki gibi yani. Diğer hamileliklerimde böyle bir sorun yaşamamıştım sadece 2. Doğumumda doğumdan snra 1 hafta 10 gün böyle aşırı bı şişlik olmuştu bacaklarim ama mersindeydim sıcaklara bu baglamıştım. Smdi bura sicakta değil nem yok terlemiuoruz hiç, acaba vücut su kaybetmiyor da ondan mi die kendi kendime yoeumlar çıkarıyorumSıcaklardan olabilir, bu aralar fazla tuzlu tüketti isen o yapmış olabilir.
Ayy bu son zamanlar ne hale soktu bizi ya her gün yeni bişey , yeni sorunlar. Sancısı gelen, ağrısı olan, şişen, midesi yanan. Mahvolduk grupça.
Günaydın...Biz de gece 3 e dek uyuyamayıp sabah 6 da gözünü tak diye açanlardanız:)Yine saat 3 te gözünü tak diye açıp uyuyamayıp sağa sola döneceğim diye yanını belini karnını agritip en son kazınan midesini sakinleştirmek üzere mutfaga kendini atan bir hamis.. Hepinize hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?