2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Cok geçmiş olsun rabbim hayirlisiyla kucağınıza almayi nasip etsin insallah

Reactions: hsb
Günaydın
Bugün sonunda oğluşu görmeye gidebilcem işk kez nstye gircem bakalım ne çıkacak bu haftalarda ne bekliyorsam sanki ilk gebelik olunca insan ona bile heycan yapıo saat 4 e kadar nasıl vakit geçicek bilmiyorum inşallah sıpam bu sefer yüzünü gösterir.

Günaydın, 11 de randevum var bakalım ne durumda bebiş.
Umarım herşey yolundadır kizlar

kızlar çok güzel haberlerle gelirsiniz umarım
hayırlı kontroller diliyorum size

Güzel haberlerle geeel Ay ben de gitmek istiyorum. artık doktora ama haftaya randevum. 20 gün oldu gitmiyorum.

canım sanki sen gidebilirmişsin yaa aslında
baya da olmuş çünkü

Günaydın,

Sabah 4'ten beri uyanığım. bir de böyle işe geldim umarım işte yorulurum da gece uyyabilirim diyorum ama fark etmiyor, yorulsam da sonuç aynı. 4'te fal taşı gibi açık gözler

Bugün kontrolleri olan herkesten güzel haberler bekliyoruz.

Son düzenleme:
Güzel haberlerle geeel Ay ben de gitmek istiyorum. artık doktora ama haftaya randevum. 20 gün oldu gitmiyorum.
Canım senin haftalarında daha sık çağırması gerekmiyor mu
Bize de hastane yakın, bir saate çıkıp yürüyerek gidicez oğlanı da alıp
Bende babasıyla kapının önünde mi beklese diyorum çocuğu hastanenin içine sokmasam

Yaa çok güzel, çok şanslısınız. Sizi seviyorlar bu belli ama iş yerinde bu gibi motive edici şeylere de izin veren işverenlerin, yöneticilerin olması çok önemli. Tüm iş yerlerine nasip olsun

Iş arkadaşım evinde düzenlemiş aslında. Beni oturmaya davet etmişti, sürpriz oldu görünce.. Iş yeriyle direkt bir bağlantısı yok. yine de harika tabii ki. bu kadar sevildiğimi bilmiyordum çok şaşırdım, mahçup oldum, mutluluktan ağladım

ben de ağlardım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…