2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
inşallah normaldir canım ölçümlerin altındaki haftalar kafamı karıştırdı normalde 32+4 ama ölçüm altında 31 haftalar yazıyo 1 hafta geri yani

Günaydın kızlar hastaneden çıktım şimdi bebişim gayet iyiymiş şükür bi sıkıntı yokmuş boyu 42 cm kilosu 1870 gr doktor iyi dedi ama kilosu az gibi mi sanki
İyi bence canım ya, hiç belli olmuyor bir anda atak yapıyorlar.
Bizim de geçen hafta 1500 Gr di.
Bu gün tam 31+5 günlük 1730 Gr 41 cm olmuş.

Seninki de bence gayet iyi

Kızlar benim ciddi akıntı problemim var Başka hiçbir şikayetim olmadığı için idrara bakılmadı geçen hafta. Ama yine de 6 günlük bir fitil verdi doktor, kullandım bitti hala devam ediyor.

Benzer durumu yaşayan var mı? Çok affedersiniz ama kuru çamaşırla gezemiyorum resmen, delireceğim

canım bende de bazı günler oluyor bayağı koku yoksa sıkıntı yok demişti doktor

OLUYOR CANIM BENİm de
fitil kullandım ben de tek bir kerelik
biraz azaldı ama hala yorulursam ayakta kalırsam böyle geliyor
bir de birden geliyor, öyle kalıyor sinir bir şekilde, haydii değiştir çamaşırı...

OLUYOR CANIM BENİm de
fitil kullandım ben de tek bir kerelik
biraz azaldı ama hala yorulursam ayakta kalırsam böyle geliyor
bir de birden geliyor, öyle kalıyor sinir bir şekilde, haydii değiştir çamaşırı...
Hmm bu aralar fazlaca yoruldum ve ayaktaydım, belki fitil etkisini gösterecekti ama zamanlama tutmadı.

Neyse koku ve renkte problem yok iyi ki ama çok sinir bozucu

Canım oğlumda öyleydim, sürekli kaşıntı akıntıyla geçmişti 9 ayım.
Hatta o kadar ki, suyum geldiğinde bile akıntı sanmıştım
Sükür ki doğum yaptıktan sonra bu yana bir daha hiç olmadım.

Bol kefir içmeye çalış canım, ev sirkesi Gibi gıdalar destekliyormus bünyeyi

torro bende de var akıntı problemi. Son zamanlarda arttı üstelik sanki yumurtlama dönemindeymişim gibi. Yoğun bir de. Ama koku renk olmayınca üzerinde durmadım açıkçası

İyi bence canım ya, hiç belli olmuyor bir anda atak yapıyorlar.
Bizim de geçen hafta 1500 Gr di.
Bu gün tam 31+5 günlük 1730 Gr 41 cm olmuş.

Seninki de bence gayet iyi
28 haftada 1260 gramdı canım 4 hafta geçti üstünden 600 gr tek almış ve hafta olarak 31 haftalarda görünüyo bizimkide

bende aynı durumdayım akıntıyla beraber fena bi kaşıntı var özellikle yatağa girince uzanınca başlıyo gece hiç uyuyamıyorum kaşıntı yüzünden bende şuan fitil kullanıyorum inşallah iyi gelir de rahatlatır

yaa su sızıntısı falan dedikleri bir şey var sanırım
bende acaba suyum mu sızıyor diyordum

tabi bilmiyorum da :) su gelmesinde idrarını tutar gibi kaslarını sıktığında tutamıyormuşsun

yaa su sızıntısı falan dedikleri bir şey var sanırım
bende acaba suyum mu sızıyor diyordum

tabi bilmiyorum da :) su gelmesinde idrarını tutar gibi kaslarını sıktığında tutamıyormuşsun
Yok canım su gelse anlarsın, zaten su gibi oluyor, akıntı gibi de değil yoğunluğu.
Tutamazsın tabi imkanı yok.

Benim sürekli sarı akıntım oluyor tuvalete her girdiğimde fark ediyorum ama çamaşırıma bulasmiyor. Hamileligimin başından beri var doktor bisi önermedi arada çok doktor değiştirdim tekrar söylesem mi böyle diye. Kaşıntı filan yok ama. Gece kasintisi genelde ıslak kaldığında oluyor mantar filan yapıyor heralde o konuya dikkat edin bence sirke çok tavsiye ederim.

Kızlar özellikle akşamları kaşıntınız oluyor mu?benim bacaklarım ayaklarım kasiniyor bir kaç sene önce ürtiker vardı,acaba o mu azdı tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…