2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah kuzuya Benim de yarın kontrol bakalım ne durumda cimcimem

kasılmalar ve çatı agrısı bendede sık sık oluyor.. idrar yolu enf. çıktı antıbıyotık verdı aynı zamanda idrar kulturude yapalım ve kontrol sıklığımız en fazla 2 haftada 1 olsun dedi drum

Teşekkür ederim, sezeryanmıydı sizin önceki doğumunuz ?

Kasılmamı değil mi anlamadım bir durum var sankı bebek geriliyor karnımı bir tarafı sertleşiyor sonra gecıyor sankı bebek geriliyor gibi geliyor bana. Bir de hıckırık gibi 2 dk kadar düzenli süren seyirme oluyor sizde de vsr mı

Evet hıçkırıyor günde 4-5 kere. Bayağıdır olan bir şey ama o. Benim de karnım sertleşiyor anlık. Her tarafı. Ama acıma falan yok. Bir anda taş gibi oluyor sanki. Sebebini bilmiyorum

Canım smdi baktım haritadan bulup okulun ismine. Galiba aynı okuldan bahsediyoruz çünkü bu da yeni açılmış demişlerdi biz ev alirken. Şehit Mahmut uslu ilkokulu adı okulun adı smdi baktım da, evimin hemen dibinde. Adres oraya geçince muhtemelen otomatik orası çıkacak bizim diğer bahsettigin ii dediğin okulu bilmiyorum konum olarak nerde. O civarda hicbiyeri bilmiyorum daha doğrusu tasininca öğrenecem ins. Seninki de mi 1 e gidecek

Evet evet aynı okul. Sanırım yakın yerlerde oturucaz gerçi biz daha bulamadık, kapanın elinde kalıyor evler ama o civarda bakıyoruz. Diğer okul da Eryaman'da ama yakın değil Ata'ya. 5.etap metro istasyonu yanında orası.
Ben Ortaokuldan beri Eryamandaydım. Evlenince Sincan'a geçtim ama inşallah geri dönücem yakın zamanda
Benim küçük kızım da 1.e başlayacak inşallah. 69 aylık oluyor.

İnşallah komşu olur görüşürüz çocuklar da arkadaş olur. :)) Biz Ankara'ya geçen sene tasindik, Yenimahalle'de oturuyorum eski polis koleji civarı bu civarda istediğimiz gibi bı ev bulamayınca Eryaman a yöneldik eşimin bı iş arkadaşı o tarafta oturuyordu gidip görünce sevdim 1 hafta içinde o taraftan ev almaya karar verdik ve aldık. Bu civarda göre hem evleri çok güzel hem de semt olarak hoşuma gitti hemde fiyat olarak uygundu biz alırken buraya göre. Bakalım hayırlısı artk, inşallah sende gönlüne göre bulup gelirsin tekrar mahallene, haberlesip görüşelim mutlaka :)) bı tasinayim da beklerim herzaman

Biz de Yenimahallede Ragıp Tüzün tarafında 5 sene oturduk. Hala çok severim oraları ama Eryaman sonradan yapılandığı için yerleşimi daha disiplinli, site halinde. Şimdiki siteler de hep güvenlikli olduğu için çocuk büyütmede ekstra öne çıkıyo. Siz hatırladığım kadarıyla bir kaç ay önce aldınız evi ve çok iyi ettiniz çünkü şu an evlere en az 100bin eklediler. Acayip değişik bir sirkülasyon var. İnşallah bir an önce yerleşiriz ve görüşürüz

Aynen canım kafadan 100-150 bin eklenmiş piyasa zaten yaza doğru açılıyor bı de kredilerin düşmesi fiyatları ucurmus resmen. Biz martta aldık evi almasam zaten Corona çıktı almayacakmisim smdi de fiyatlar uçtu kredinin düşmesi işime yaramayacakti. Arada bakıyorum ilanlara atiyorum o zaman 300 civarı olan evler smdi 440-450 yaziyorlar emsallerine şok oluyorum baktıkça. İnşallah grsrz, o okulda duyduğun bildiğin öğretmen varsa bana da haber et cnm, ablanın çocukları oraya gidiyormuş dedin zahmet olmazsa sağa sola bı sorsa yada duyduğu bildiği bişe olursa bana da haber verirsen çok sevinirim

Evet bende de bebek bir tarafa geçip oraya topaklaniyor resmen şişiyor orası kasilip ağrıyor bir dakikaya kalmaz yavaş yavaş rahatlıyor kendi gerine hareketi bence

Ay maşallah ne güzel yüzünüde açık açık göstermiş. İri olacak heralde 33+5 de 2300 kg 45cm gördüm oğluşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…