Hepimizin ki inşallah canım sagolunSağlıkla gelsin
Maşallah kuzuyaTeyzeleri bi bakın miniciğime32 haftalık doğum raporumu cuma gunu aldım kızlar.
Ve kontrolüm iyi gecti cok şükür doğum pozisyonunu almış şekilde kilosu 2230 kg ,45 cm olmuşuz 31+6 gunlük ultrason kagıdında
Güzel haberle gelin inşallahMaşallah kuzuyaBenim de yarın kontrol bakalım ne durumda cimcimem
Teşekkür ederim, sezeryanmıydı sizin önceki doğumunuz ?Bana izin verilmemişti duş için, hastaneden çıktıktan 4 gün sonraya ok vermişti dr, nerdeyse 1 hafta sonra yıkanabilmiştim. Hastanenin kuaför hizmeti olsa ve dr izin verse bile korona döneminde o hizmeti almazdım ki bu dönemde o hizmet devre dışı olabilir. Ama isterseniz seyahat boy bir şampuan alın yanınıza
Teyzeleri bi bakın miniciğime32 haftalık doğum raporumu cuma gunu aldım kızlar.
Ve kontrolüm iyi gecti cok şükür doğum pozisyonunu almış şekilde kilosu 2230 kg ,45 cm olmuşuz 31+6 gunlük ultrason kagıdında
Evet hıçkırıyor günde 4-5 kere. Bayağıdır olan bir şey ama o. Benim de karnım sertleşiyor anlık. Her tarafı. Ama acıma falan yok. Bir anda taş gibi oluyor sanki. Sebebini bilmiyorumKasılmamı değil mi anlamadım bir durum var sankı bebek geriliyor karnımı bir tarafı sertleşiyor sonra gecıyor sankı bebek geriliyor gibi geliyor bana. Bir de hıckırık gibi 2 dk kadar düzenli süren seyirme oluyor sizde de vsr mı
Canım smdi baktım haritadan bulup okulun ismine. Galiba aynı okuldan bahsediyoruz çünkü bu da yeni açılmış demişlerdi biz ev alirken. Şehit Mahmut uslu ilkokulu adı okulun adı smdi baktım da, evimin hemen dibinde. Adres oraya geçince muhtemelen otomatik orası çıkacak bizim diğer bahsettigin ii dediğin okulu bilmiyorum konum olarak nerde. O civarda hicbiyeri bilmiyorum daha doğrusu tasininca öğrenecem ins. Seninki de mi 1 e gidecekCanım Ata mahallesinde geçen sene açılan ata mahallesi ilkokulu var. İnşallah taşınırsak benim küçük kızım da oraya gidecek. Şimdilik iyi diyorlar. Ablamın çocukları da gidiyo. Eksiklikler var aktivite vs gibi ama genel olarak yorumlar iyi. Ben 5.etaptaki Cahit Zarifoğlu İlkokulunu çok istedim ama o civarda ev bulamadım. Bölgenin en iyi okuluymuş sürekli ödül alıyo. Ama adres sistemi ata mahallesi ilkokuluna yönlendirecek.
Evet evet aynı okul. Sanırım yakın yerlerde oturucazCanım smdi baktım haritadan bulup okulun ismine. Galiba aynı okuldan bahsediyoruz çünkü bu da yeni açılmış demişlerdi biz ev alirken. Şehit Mahmut uslu ilkokulu adı okulun adı smdi baktım da, evimin hemen dibinde. Adres oraya geçince muhtemelen otomatik orası çıkacak bizim diğer bahsettigin ii dediğin okulu bilmiyorum konum olarak nerde. O civarda hicbiyeri bilmiyorum daha doğrusu tasininca öğrenecem ins. Seninki de mi 1 e gidecek
İnşallah komşu olur görüşürüz çocuklar da arkadaş olur. :)) Biz Ankara'ya geçen sene tasindik, Yenimahalle'de oturuyorum eski polis koleji civarı bu civarda istediğimiz gibi bı ev bulamayınca Eryaman a yöneldik eşimin bı iş arkadaşı o tarafta oturuyordu gidip görünce sevdim 1 hafta içinde o taraftan ev almaya karar verdik ve aldık. Bu civarda göre hem evleri çok güzel hem de semt olarak hoşuma gitti hemde fiyat olarak uygundu biz alırken buraya göre. Bakalım hayırlısı artk, inşallah sende gönlüne göre bulup gelirsin tekrar mahallene, haberlesip görüşelim mutlaka :)) bı tasinayim da beklerim herzamanEvet evet aynı okul. Sanırım yakın yerlerde oturucazgerçi biz daha bulamadık, kapanın elinde kalıyor evler ama o civarda bakıyoruz. Diğer okul da Eryaman'da ama yakın değil Ata'ya. 5.etap metro istasyonu yanında orası.
Ben Ortaokuldan beri Eryamandaydım. Evlenince Sincan'a geçtim ama inşallah geri dönücem yakın zamanda
Benim küçük kızım da 1.e başlayacak inşallah. 69 aylık oluyor.
Biz de Yenimahallede Ragıp Tüzün tarafında 5 sene oturduk. Hala çok severim oraları ama Eryaman sonradan yapılandığı için yerleşimi daha disiplinli, site halinde. Şimdiki siteler de hep güvenlikli olduğu için çocuk büyütmede ekstra öne çıkıyo. Siz hatırladığım kadarıyla bir kaç ay önce aldınız evi ve çok iyi ettiniz çünkü şu an evlere en az 100bin eklediler. Acayip değişik bir sirkülasyon var. İnşallah bir an önce yerleşiriz ve görüşürüzİnşallah komşu olur görüşürüz çocuklar da arkadaş olur. :)) Biz Ankara'ya geçen sene tasindik, Yenimahalle'de oturuyorum eski polis koleji civarı bu civarda istediğimiz gibi bı ev bulamayınca Eryaman a yöneldik eşimin bı iş arkadaşı o tarafta oturuyordu gidip görünce sevdim 1 hafta içinde o taraftan ev almaya karar verdik ve aldık. Bu civarda göre hem evleri çok güzel hem de semt olarak hoşuma gitti hemde fiyat olarak uygundu biz alırken buraya göre. Bakalım hayırlısı artk, inşallah sende gönlüne göre bulup gelirsin tekrar mahallene, haberlesip görüşelim mutlaka :)) bı tasinayim da beklerim herzaman
Aynen canım kafadan 100-150 bin eklenmiş piyasa zaten yaza doğru açılıyor bı de kredilerin düşmesi fiyatları ucurmus resmen. Biz martta aldık evi almasam zaten Corona çıktı almayacakmisim smdi de fiyatlar uçtu kredinin düşmesi işime yaramayacakti. Arada bakıyorum ilanlara atiyorum o zaman 300 civarı olan evler smdi 440-450 yaziyorlar emsallerine şok oluyorum baktıkça. İnşallah grsrz, o okulda duyduğun bildiğin öğretmen varsa bana da haber et cnm, ablanın çocukları oraya gidiyormuş dedin zahmet olmazsa sağa sola bı sorsa yada duyduğu bildiği bişe olursa bana da haber verirsen çok sevinirimBiz de Yenimahallede Ragıp Tüzün tarafında 5 sene oturduk. Hala çok severim oraları ama Eryaman sonradan yapılandığı için yerleşimi daha disiplinli, site halinde. Şimdiki siteler de hep güvenlikli olduğu için çocuk büyütmede ekstra öne çıkıyo. Siz hatırladığım kadarıyla bir kaç ay önce aldınız evi ve çok iyi ettiniz çünkü şu an evlere en az 100bin eklediler. Acayip değişik bir sirkülasyon var. İnşallah bir an önce yerleşiriz ve görüşürüz
Evet bende de bebek bir tarafa geçip oraya topaklaniyor resmen şişiyor orası kasilip ağrıyor bir dakikaya kalmaz yavaş yavaş rahatlıyor kendi gerine hareketi benceKasılmamı değil mi anlamadım bir durum var sankı bebek geriliyor karnımı bir tarafı sertleşiyor sonra gecıyor sankı bebek geriliyor gibi geliyor bana. Bir de hıckırık gibi 2 dk kadar düzenli süren seyirme oluyor sizde de vsr mı
EvetTeşekkür ederim, sezeryanmıydı sizin önceki doğumunuz ?
Ay maşallah ne güzel yüzünüde açık açık göstermiş. İri olacak heralde 33+5 de 2300 kg 45cm gördüm oğluşumuTeyzeleri bi bakın miniciğime32 haftalık doğum raporumu cuma gunu aldım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?