2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimki de 3 hafta önde gidiyor hayırlısı bakalım kaç hafta önde idi muayenelerde sizinki

Selamlar yeniden. Ben kızanımla kenime lohusa tacı almak sitiyorum ama şaşırmayacağınız gibi burda öyle şeyler yok. Türkiye'de bu işlerle uğraşan el emeği göz nuru taçlar yapanlar oluyor diye biliyorum. Sizin bildiğiniz önerdiğiniz birileri var mı? Belki yurtdışına da kargo gönderirler ödemeli.

sayenizde aydınlandım ulturoson kağıdından baktım 32. haftada bizim baş çapı 8.23 müş iyi mi ki? daha büyümüştür belki

Benimki de 3 hafta önde gidiyor hayırlısı bakalım kaç hafta önde idi muayenelerde sizinki
Benimde 2 3 hafta önde valla 30.hafta muayenesinde önde gittiğini söyledi doktor daha öncesinde koca kafa demiyordu
sayenizde aydınlandım ulturoson kağıdından baktım 32. haftada bizim baş çapı 8.23 müş iyi mi ki? daha büyümüştür belki
32 de benimde 8.54 dü canım 34 de 9.23 ölçtü tabi yavaşlayabilir büyümesi doktorunuz da bişey dememiş belki yavaş yavaş artıyordur bi sonraki muyanenenizde ne çıkacak acaba

Çatı ağrısı artan var mı?. Sola yatmaktan solum çürüdü artık. Bacağımın arasına yastık koyuyorum ama resmen uyandıran ağrılar girip çıkıyor.
Bacak arası ağrısı var bende, çatı ağrısı mı oluyor o? Yani bacaklarımın en üst kısmı ağrıyor yastıksız yatamıyorum

Selam kızlar içimizde öğretmen olnalar vardı bı danışayım ddm okul kayıt tarihleri ne zaman bilirsiniz belki. Büyük kızım 1. Sınıfa başlayacak ev tasiyacam evin önünde devlet okulu var şu an adını bilemiyorum ama oraya yollayacam. Daha tasinmadigim için adresim orda değil e devletten de bakamıyorum oyuzden. Kiracı ev bulmuş bu hafta içinde bosaltacakmis ben hazırım zaten o çıkar çıkmaz boyatip tasincam, 1 hafta ,10 güne kadar taşınmış olurum yani inşallah. Kızım 1. Sınıf diğeri de anasınıfı (50 aylık oluyor) anasınıfı mi anaokulu mu ayrimlari çok bilemiyorum. Bunların kayıt zamanı ne zaman bilgisi olan var mı. Eryaman da oturan vardı bı de okursa döner, o civarda hangi okullar iyi, ben ata mahallesine taşınıyoruz. Tabi ki eve en yakın okul önceliğim ama iyimidir kotumudur ya da başka öneriler varsa acigim bilginiz varsa.

Benimkide bpd degeri hep 2 hafta önde, her muayanede doktor kafası büyük , koca kafalı olacak diyor. Ama gülerek espri yapar gibi söylüyor. Yani kötü birşey olsa farklı türlü söyler. Ne demek oluyor acaba koca kafalı ? Burada bakıyorum hemen herkese aynı şeyler deniliyor sanki, yani herkesinki koca kafalı :) kafası geriden gelen varmı ? Kafa büyük olunca ne oluyor ?

O büyüklük öyle görüntüsünden anlaşılmıyor doğunca yine gözümüze normal gelecek ama malum çıkış yapacağı yer 10 cm açılıyor normal doğuma engel oluyor 10 üzerinde ise

Ben hala ne marka biberonve ateş ölçer alcam karar veremedim
Canım bende çok kararsızdım fiyatlarda çok yüksekti. Arkadaşım bu ateş ölçeri önerdi çok memnun kalmış. Bende aldım 159 tl hepsiburadada istersen bunu alabilirsin.

Eklentiler

• DF8B60D5-D13E-4CC4-8550-D6681A063711.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 30
Anladım canım çok tşk ederim. Bende çok kararsız kaldım özellikle doktoruma söyledim tansiyonum çok düşük diye ama ısrarla iç demesine şaşırdım. Allaha şükür bilinçsiz bir doktorda değil. 14 yıldır kadın hastalıkları doktorum çok memnunum. 13 yaşındaki kızımıda o doğurttu bi an kafam çok karışmıştı ama şimdi rahatladım

Kızlar, benim de bebek son iki gündür çok hareketlenince karnımda hafif ağrılı kasılmalar oldu. Bebek sanki itiyor gibi... normal mi böyle olması. Son 2-3 saattir durgunlaştı, karnımda kasılmalar da bitti.
Canim Aden hareket ettiginde canım acıyor bazen banada oluyor. Normal sanirim

Benimde bacak aram ağrıyor çatı ağrısı o oluyor galiba gerçi ağrımayan yerim yok
Benim de içten pelvik kemğimin ağrıyor gibi geliyor. özellikte yatakta dönerken, yürürken ve merdicen çıkarken, kalkıp otuturken. bu normal mi sizce? Ayrıca çatı ağrısı bu mu oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…