Benimki de 3 hafta önde gidiyor hayırlısı bakalımNormal doğum yapmayı çok istiyordum ama benim oğlan koca kafalı 9.25 olmuş çapı doktorum kesin bir şey diyemiyorum 39 da çatına falan bi bakalım dedi kafa çapı hafta ilerledikçe yavaşlayabiliyor mu 10 a yaklaştı sıpam
sayenizde aydınlandım ulturoson kağıdından baktım 32. haftada bizim baş çapı 8.23 müş iyi mi ki? daha büyümüştür belkiNormal doğum yapmayı çok istiyordum ama benim oğlan koca kafalı 9.25 olmuş çapı doktorum kesin bir şey diyemiyorum 39 da çatına falan bi bakalım dedi kafa çapı hafta ilerledikçe yavaşlayabiliyor mu 10 a yaklaştı sıpam
Kafa çapını hangi değer gösteriyor acaba, bende merak ettim şimdisayenizde aydınlandım ulturoson kağıdından baktım 32. haftada bizim baş çapı 8.23 müş iyi mi ki? daha büyümüştür belki
BPDKafa çapını hangi değer gösteriyor acaba, bende merak ettim şimdi
Benimde 2 3 hafta önde valla 30.hafta muayenesinde önde gittiğini söyledi doktor daha öncesinde koca kafa demiyorduBenimki de 3 hafta önde gidiyor hayırlısı bakalımkaç hafta önde idi muayenelerde sizinki
32 de benimde 8.54 dü canım 34 de 9.23 ölçtü tabi yavaşlayabilir büyümesi doktorunuz da bişey dememiş belki yavaş yavaş artıyordur bi sonraki muyanenenizde ne çıkacak acabasayenizde aydınlandım ulturoson kağıdından baktım 32. haftada bizim baş çapı 8.23 müş iyi mi ki? daha büyümüştür belki
Bacak arası ağrısı var bende, çatı ağrısı mı oluyor o? Yani bacaklarımın en üst kısmı ağrıyor yastıksız yatamıyorumÇatı ağrısı artan var mı?. Sola yatmaktan solum çürüdü artık. Bacağımın arasına yastık koyuyorum ama resmen uyandıran ağrılar girip çıkıyor.
Benimde bacak aram ağrıyor çatı ağrısı o oluyor galiba gerçi ağrımayan yerim yokBacak arası ağrısı var bende, çatı ağrısı mı oluyor o? Yani bacaklarımın en üst kısmı ağrıyor yastıksız yatamıyorum
Bugün biraz var bendeÇatı ağrısı artan var mı?. Sola yatmaktan solum çürüdü artık. Bacağımın arasına yastık koyuyorum ama resmen uyandıran ağrılar girip çıkıyor.
O büyüklük öyle görüntüsünden anlaşılmıyor doğunca yine gözümüze normal gelecek ama malum çıkış yapacağı yer 10 cm açılıyor normal doğuma engel oluyor 10 üzerinde iseBenimkide bpd degeri hep 2 hafta önde, her muayanede doktor kafası büyük , koca kafalı olacak diyor. Ama gülerek espri yapar gibi söylüyor. Yani kötü birşey olsa farklı türlü söyler. Ne demek oluyor acaba koca kafalı ? Burada bakıyorum hemen herkese aynı şeyler deniliyor sanki, yani herkesinki koca kafalı :) kafası geriden gelen varmı ? Kafa büyük olunca ne oluyor ?
Canım bende çok kararsızdım fiyatlarda çok yüksekti. Arkadaşım bu ateş ölçeri önerdi çok memnun kalmış. Bende aldım 159 tl hepsiburadada istersen bunu alabilirsin.Ben hala ne marka biberonve ateş ölçer alcam karar veremedim
Bebeğin doğum bölgesindeki kemik ağrısı canım. Sanırım aynı yer. Evet.Bacak arası ağrısı var bende, çatı ağrısı mı oluyor o? Yani bacaklarımın en üst kısmı ağrıyor yastıksız yatamıyorum
Benimde 32 gibi başlamıştı canimBugün biraz var bende
Anladım canım çok tşk ederim. Bende çok kararsız kaldım özellikle doktoruma söyledim tansiyonum çok düşük diye ama ısrarla iç demesine şaşırdım. Allaha şükür bilinçsiz bir doktorda değil. 14 yıldır kadın hastalıkları doktorum çok memnunum. 13 yaşındaki kızımıda o doğurttu bi an kafam çok karışmıştı ama şimdi rahatladımAyni ilac banada verildi progestan fitille beraber bnmde tansiyonum 10 6 çıkıyor tansiyonuma hic bakmadm doktor verirken acikladi ztn tansiyon hapi diye geçer ama bunu dahiliye degil kadindogum uzmanlari kullanir eczanede sasirmyn doktor bize tansiyon hapi verdi diye izni boyle almışlar ben odesin diye tansiyon gircem burdan dedi
Canim Aden hareket ettiginde canım acıyor bazen banada oluyor. Normal sanirimKızlar, benim de bebek son iki gündür çok hareketlenince karnımda hafif ağrılı kasılmalar oldu. Bebek sanki itiyor gibi... normal mi böyle olması. Son 2-3 saattir durgunlaştı, karnımda kasılmalar da bitti.
Benim de içten pelvik kemğimin ağrıyor gibi geliyor. özellikte yatakta dönerken, yürürken ve merdicen çıkarken, kalkıp otuturken. bu normal mi sizce? Ayrıca çatı ağrısı bu mu oluyor?Benimde bacak aram ağrıyor çatı ağrısı o oluyor galiba gerçi ağrımayan yerim yok
Galiba bu oluyor canım çoğumuz da olduguna göre normal bi durum galibaBenim de içten pelvik kemğimin ağrıyor gibi geliyor. özellikte yatakta dönerken, yürürken ve merdicen çıkarken, kalkıp otuturken. bu normal mi sizce? Ayrıca çatı ağrısı bu mu oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?