2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
al benden de o kadar ütüleyip başka bir dolap var oraya kaldırıyorum.
Odasının boyası su bazlı olmasına rağmen halen kokuyor tam havalanmadı gibi geliyor.
Hafta sonu sağolsun eşim beyaz sirke su ile sildi :)
Benim çantam malesef hazır değil poşet ya da hurç alıp başlıcam inş.

Herkes çok telaşlı ben çok sakin gibi geliyor, annem geleyim camlarını sileyim hafta sonu diyor.
Aman dedim çok erken bir sonraki hafta sileriz

Teşekkür ederim şimdi ikizlere hamileyim bir kız bir oğlan kıza Fatma erkeğe de Mehmet Ali koymayı düşünüyoruz. Modern isimleri pek hoşuma gitmiyor. Her iki tarafta da Fatma ve Mehmet isimleri var. Bir taşla iki kuş misali

Biz de odayı boyadık 1,5 ay oldu bebek odası boyasıydı bide kokusuz sözde ama bana da hala kokuyor gibi geliyor. Psikolojik belki de beşiği sildim
Dun ben arap sabunuyla. Bu hafta digerlerini de silmeyi düşünüyorum. Perşembe de doktor kontrolüm var. Sanırım sonrasında artık çantayı hazırlıcam gibi. Ama ben de organizet alacaktım içine. Bir türlü alamadım. Sanırım oylece yerlestircem.

Ben de aynı vaziyetteyim ama hala oda takımını bekliyorum bir aydır gelmedi. Çantayı hazırladım ama.

Eşinizi arayıp gelirken mahallenin bir milyoncusundan küçük burçlardan almasını söylüyorsunuz o kadar yani ben öyle yaptım baktım sürekli erteliyorum..

biz odayı boyamadıkta dolaplar 1.5 - 2 haftadır cam açık işte

Ben de aynı vaziyetteyim ama hala oda takımını bekliyorum bir aydır gelmedi. Çantayı hazırladım ama.

Eşinizi arayıp gelirken mahallenin bir milyoncusundan küçük burçlardan almasını söylüyorsunuz o kadar yani ben öyle yaptım baktım sürekli erteliyorum..
evet bende organizer bulamadım gönlümce bugün iş çıkışı 1 milyoncuya yürüyüş yapıp alacağım hem yürüyüşü de aradan çıkarırım

Ben bu organizerdan aldım hastahene için küçük bavul yapıyorum boyutları bundan biraz küçük ama ideal geldi bebek eşyaları için

Oh ya yıkama ütüleme bittiyse daha ne :)

Bizim dolaplar silindi sirkeli arap sabunlu sularla, tekrar tozu alınır tabi yerleşmeden de o aşamaya geçemedim.
senin çoğu bitmiş azı kalmış

Merhabalar,başlangıçta miyomunuzun ölçüleri neydi acaba?Bugün rahmimde 50×70 mm miyom olduğunu öğrendim de..Doktorunuz neler önerdi.Cevap verirseniz çok sevinirim

Geldik Dr dan teyzeler kizcem iyiymiş herşey yolunda. Bidahaki randevumuz 2 hafta snra nts ye girmedim o zaman gircem. Çalışamaz raporunu adlim tatildeyim 1 haftada 2 kilo almıştım Dr kızar sandım ama kizmadi kizcem de 400 Gr almış 2100 olmuşuz, iyi ona da yaramış bari sevindim ben 1900 filan der diye tahmin ediyordum. İlaclarimi içmiyorum unuttum hep korkudan söyleyemedim bgn başladım tekrar. Hepimizin kontrolleri ii geçer ins

Trendyolda vardı set halinde boy boy. Çok büyük değil ama hastane çantası için ideal. Almadım ama aklımda kaldı

Lohusa sepeti ne bak canim

Turkkonut emel önal ilkokulunu çok ovuyorlar ilkokul olarak ben de oraya tasinacaktim önce okul buldum sonra ev bulacaktım ama kafama uyan butceme uymadı. Bütçeye uyan kafama uymadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…