al benden de o kadar ütüleyip başka bir dolap var oraya kaldırıyorum.Ben de hala hazırlamadım çantayı. Israrla oyalanıyorum. Daha odasını da ayarlamadım. Ama yıkama ve ütüleme işi bitti benim. Cibinliktir nevresimdir onları da yıkayıp ütüledim haftasonu. Ütülenenler de bebek kuvetinin icinde duruyor. Dolabi ve sifonyeri silersem insallah yerlestircem
Teşekkür ederim şimdi ikizlere hamileyim bir kız bir oğlan kıza Fatma erkeğe de Mehmet Ali koymayı düşünüyoruz. Modern isimleri pek hoşuma gitmiyor. Her iki tarafta da Fatma ve Mehmet isimleri var. Bir taşla iki kuş misaliKalkan ve gögüs ucu koruyucuyu kullandım
Kalkan; gögüsün ıslak kalmasını önleyerek hava alıp yara oluşmamasını ve yara varsa çabuk iyileşmesini sağlıyor. Ayrıca bazı kalkanlar süt de biriktiriyor.
Göğüs koruyucu; meme başı küçük olan ve yanlış emzirmeden kaynaklı meme ucu yara oluşmuş annelerin tercih ettiği bir ürün. Takıp bebeği öyle emziriyorsun.
Süt ya da mama birikintisini yıkamak için bence gerekli fırça. Bu arada seneler önce aventin fırçasını aldım hala taş gibi tavsiye ederim
Ay ne güzel denk gelmiş. Denk gelip isimler de güzel olsaydı ben de koyardım ☺
Biz de odayı boyadık 1,5 ay oldu bebek odası boyasıydı bide kokusuz sözde ama bana da hala kokuyor gibi geliyor. Psikolojik belki deal benden de o kadar ütüleyip başka bir dolap var oraya kaldırıyorum.
Odasının boyası su bazlı olmasına rağmen halen kokuyor tam havalanmadı gibi geliyor.
Hafta sonu sağolsun eşim beyaz sirke su ile sildi :)
Benim çantam malesef hazır değil poşet ya da hurç alıp başlıcam inş.
Herkes çok telaşlı ben çok sakin gibi geliyor, annem geleyim camlarını sileyim hafta sonu diyor.
Aman dedim çok erken bir sonraki hafta sileriz
Ben de aynı vaziyetteyim ama hala oda takımını bekliyorum bir aydır gelmedi. Çantayı hazırladım ama.Ben de hala hazırlamadım çantayı. Israrla oyalanıyorum. Daha odasını da ayarlamadım. Ama yıkama ve ütüleme işi bitti benim. Cibinliktir nevresimdir onları da yıkayıp ütüledim haftasonu. Ütülenenler de bebek kuvetinin icinde duruyor. Dolabi ve sifonyeri silersem insallah yerlestircem
Eşinizi arayıp gelirken mahallenin bir milyoncusundan küçük burçlardan almasını söylüyorsunuz o kadarBiz de odayı boyadık 1,5 ay oldu bebek odası boyasıydı bide kokusuz sözde ama bana da hala kokuyor gibi geliyor. Psikolojik belki debeşiği sildim
Dun ben arap sabunuyla. Bu hafta digerlerini de silmeyi düşünüyorum. Perşembe de doktor kontrolüm var. Sanırım sonrasında artık çantayı hazırlıcam gibi. Ama ben de organizet alacaktım içine. Bir türlü alamadım. Sanırım oylece yerlestircem.
Biz de odayı boyadık 1,5 ay oldu bebek odası boyasıydı bide kokusuz sözde ama bana da hala kokuyor gibi geliyor. Psikolojik belki debeşiği sildim
Dun ben arap sabunuyla. Bu hafta digerlerini de silmeyi düşünüyorum. Perşembe de doktor kontrolüm var. Sanırım sonrasında artık çantayı hazırlıcam gibi. Ama ben de organizet alacaktım içine. Bir türlü alamadım. Sanırım oylece yerlestircem.
Ben de aynı vaziyetteyim ama hala oda takımını bekliyorum bir aydır gelmedi. Çantayı hazırladım ama.
evet bende organizer bulamadım gönlümce bugün iş çıkışı 1 milyoncuya yürüyüş yapıp alacağımEşinizi arayıp gelirken mahallenin bir milyoncusundan küçük burçlardan almasını söylüyorsunuz o kadaryani ben öyle yaptım baktım sürekli erteliyorum..
ya trendyolda var tabi çeşit çeşitte teslim tarihi bazen gecikiyor emin olamadımBen bu organizerdan aldım boyutları bundan biraz küçük ama hastahane için ideal geldi
Oh ya yıkama ütüleme bittiyse daha ne :)Ben de hala hazırlamadım çantayı. Israrla oyalanıyorum. Daha odasını da ayarlamadım. Ama yıkama ve ütüleme işi bitti benim. Cibinliktir nevresimdir onları da yıkayıp ütüledim haftasonu. Ütülenenler de bebek kuvetinin icinde duruyor. Dolabi ve sifonyeri silersem insallah yerlestircem
1 haftada geldi o eski yoğunluk kalmadı sankiya trendyolda var tabi çeşit çeşitte teslim tarihi bazen gecikiyor emin olamadım
bende vereyim bari gelirse hurçlardan oraya alırım artık :)1 haftada geldi o eski yoğunluk kalmadı sanki
Guzelim bende 2 buyuk miyom var. İlk 16 hafta kilo almam yasakti. ilk gunden bir cok gida yasakti. Hedef bebegin olculerinin miyomdan buyuk olana kadar kilo almamakti. Cunku kilo miyomlari buyuten bir seymis. Mecbur diyetisyen esliginde gittim kismen. Kismen diyorum cunku asermem cok cok uzun surdu. Bulanti, kusmalar derken kilo verdim, verdigimi zamanla aldim. Fakat su an halen baslangic kilomdan 1 kg asagidayim. Dogumu zorlastirmamak ve erken dogumun onune gecmek icin alacagim gram bile onemliymis
Su an mesela bebek + plesanta ve bebegin neredeyse yari boyutunda miyom var rahimde. Kilo almamaya devam ediyorum, ama basen ve gobek onden gidiyor masallah. Goruntude sorun yok yani.
Bir de seker taramada 140 ref. Olan deger 144 cikinca da ozel diyet verdi doktor. 3 haftadir 1 kez kacamak yaptim o da bayramda, tatli bile degildi... Bu surecte de kilo verdim mesela...
Trendyolda vardı set halinde boy boy. Çok büyük değil ama hastane çantası için ideal. Almadım ama aklımda kaldıbiz odayı boyamadıkta dolaplar 1.5 - 2 haftadır cam açık işte
evet bende organizer bulamadım gönlümce bugün iş çıkışı 1 milyoncuya yürüyüş yapıp alacağımhem yürüyüşü de aradan çıkarırım
Ben de bunları gördüm ama alsam mı almasam mı ikileminde kaldım sonra sayfayı kapattımBen bu organizerdan aldım hastahene için küçük bavul yapıyorum boyutları bundan biraz küçük ama ideal geldi bebek eşyaları içinEki Görüntüle 2655850
Lohusa sepeti ne bak canimSelamlar yeniden. Ben kızanımla kenime lohusa tacı almak sitiyorum ama şaşırmayacağınız gibi burda öyle şeyler yok. Türkiye'de bu işlerle uğraşan el emeği göz nuru taçlar yapanlar oluyor diye biliyorum. Sizin bildiğiniz önerdiğiniz birileri var mı? Belki yurtdışına da kargo gönderirler ödemeli.
Buların gri çizgilisi bim e gelmişti nettekinin yarı fiyatından daha da azdı pek büyük değil ama iş görür ben iki set aldım valiz icinBen de bunları gördüm ama alsam mı almasam mı ikileminde kaldım sonra sayfayı kapattım
Turkkonut emel önal ilkokulunu çok ovuyorlar ilkokul olarak ben de oraya tasinacaktim önce okul buldum sonra ev bulacaktım ama kafama uyan butceme uymadı. Bütçeye uyan kafama uymadi.Selam kızlar içimizde öğretmen olnalar vardı bı danışayım ddm okul kayıt tarihleri ne zaman bilirsiniz belki. Büyük kızım 1. Sınıfa başlayacak ev tasiyacam evin önünde devlet okulu var şu an adını bilemiyorum ama oraya yollayacam. Daha tasinmadigim için adresim orda değil e devletten de bakamıyorum oyuzden. Kiracı ev bulmuş bu hafta içinde bosaltacakmis ben hazırım zaten o çıkar çıkmaz boyatip tasincam, 1 hafta ,10 güne kadar taşınmış olurum yani inşallah. Kızım 1. Sınıf diğeri de anasınıfı (50 aylık oluyor) anasınıfı mi anaokulu mu ayrimlari çok bilemiyorum. Bunların kayıt zamanı ne zaman bilgisi olan var mı. Eryaman da oturan vardı bı de okursa döner, o civarda hangi okullar iyi, ben ata mahallesine taşınıyoruz. Tabi ki eve en yakın okul önceliğim ama iyimidir kotumudur ya da başka öneriler varsa acigim bilginiz varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?