2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya benim gibi henuz canta hazirlamayan kaldi mi? Izne cikmayi bekliyorum. Bugunle beraber her seyi aldik sayilir ama bunlari yikamasi utulemesi sterilize etmesi bekliyor. Kullandigim kabin boyu bavullari kullanmak istemiyorum. Kuvette yikasam yikanir mi acaba diye dusunuyorum. Yeni mi alsam diyorum. Sonra da abartiyor muyum acaba diyorum. Zaten agxi citcitli posetlere koyucam kiyafetleri

Ay maşallah ne güzel yüzünüde açık açık göstermiş. İri olacak heralde 33+5 de 2300 kg 45cm gördüm oğluşumu
Doktorda öyle dedi iri olabil diye diyet listesi verdi ama uyamıyorum.
Ekmek yemiyorum zaten bnde 18 kilo aldım şu zamana kadar.sizin bebegınızın de kilosu iyi ideal maşallah miniklerimize

Bnde daha yıkamadım

Bende daha canta hazırlamadim bi kac eksık kaldı bu hafta tamamlarım izne cıkınca yaparım ama kabin boyu valızım yok orta boy var o da buyuk gelecek bakalım nasıl ayarlicaz

İnşallah erken gelmez bebişim daha beşiğimz de gelmedı temızlık de yapmadık daha ne kadar rahatım ben ya

Ben de hazırlamadım daha yıkamadım bile ben yıkamak değil de dezenfektanla silerim diye düşünüyorum sanırım abartı değil artık normal yaşamımız bu şekilde devam edecek.

Canım o bavullar hastaneye gidecek zaten, dışını yıkamanın ne anlamı var.
Ben içlerini silip temiz bir havlu serdim altlarına, giysileri de öyle koydum.
Dediğin gibi zaten poşetlere de koyuyoruz.
Yani bence kendine boşuna eziyet etmiş olursun ☺
Ben iki bavul yaptım, birinde bebeğin birinde de benim kıyafetlerim var.

Bende Ağustos 20 si gibi görünüyor, ama hemen hemen hiçbir eksiği kalmadı desem yeri.
Zaten ikinci çocuk olunca besigi hazırdı, abiye yeni oda yaptık, kıza bir iki pembis eşya aldık, oyuncak dolabı halı perde vs.
Kıyafetler yıkandı, yerleşti.
Çantalar da hazır.

Artık keyfini bekliyoruz bebisin, tabi daha erken bize, 38 gibi gelsin de büyüsün iyice ☺☺

Ya benim birde direksiyon sınavım var 25inde umarım sınavı geçer öyle doğururum

Bizde 32+1 de 2150 gram 47 cm dik. Bize 10 gün öndeyiz dedi doktorumuz, size de öyle dedi mi acaba? Yoksa bizim boydan dolayı mı önde olma durumumuz acaba
Önde demedi bana ama 33. Haftada olmamıza rağmen iki ölçümde 34.haftada çıktı. Kağıdım yanımda değil hangilerinde bilemiyorum. Ama önde gidiyo da demedi daha var doğuma dedi. Galiba son zamanlarda bu önde gitme durumları etkileyici olacak

Turkkonut emel önal ilkokulunu çok ovuyorlar ilkokul olarak ben de oraya tasinacaktim önce okul buldum sonra ev bulacaktım ama kafama uyan butceme uymadı. Bütçeye uyan kafama uymadi.
Baktım cnm şimdi dediğin okula bizim eve 5 km diyor. Diğer bahsettiğim okul evin dibinde balkondan bahçesini görüyorum adrese dayalı direk orası çıkacak muhtemelen. Artk ordan ii bı öğretmen bulmaya calisacam. Şans , inşallah hepimizin kuzusu merhametli vicdanlı işini severek yapan öğretmenlere düşerler..

Bizde 32+1 de 2150 gram 47 cm dik. Bize 10 gün öndeyiz dedi doktorumuz, size de öyle dedi mi acaba? Yoksa bizim boydan dolayı mı önde olma durumumuz acaba
Bnmde 32+1 bgn 2100 grm. Biraz önde dedi, boyunu unuttum. 1 hafta kadar önden gidiyordu ama bnce şu an o kadar önde değildir 3-4 gün kadardır tahminim. Geçen gittigimde hatta geriye düşmüştü bile, ben son hafta 2 kilo çocukta yarım kiloya kadar alınca öne geçmişiz tekrar

Ben ilk kez kontrolden sonraki iki haftada hiç kilo almadım bakalım cumartesi kontrolde bebis ne kadar kg almış olacak

Ben ilk kez kontrolden sonraki iki haftada hiç kilo almadım bakalım cumartesi kontrolde bebis ne kadar kg almış olacak
Kilo almıyorsan doğum yaklaşmis demektir ben son 2-3 hafta almamıştım diğer hamileliklerimde. Kaç haftaliksin şu an :) eğer diyet miyet yapmiyorsan doğum yaklaşmis da olabilir yani cnm. Ben tatildeyim yedim içtim abarttım brz haddinden fazla almışım, geçen ay 1 kilo aldip, 9 günde 2 kilo almak hiç olmadı ammma yapcek bişe yok

Diyet demeyeyim de abartmıyorum bu aralar ve hergun yürüyorum 1saat, aslında o yuzden kilo almadım yani umarım öyledir şuan 34 deyız . Biraz dikkat eder dengelersin sende

İnşallah erken gelmez bebişim daha beşiğimz de gelmedı temızlık de yapmadık daha ne kadar rahatım ben ya
bende kızım sen zamanında gel olur mu annen daha çalışıyor işten bile ayrılmadı, keyfine bak orda diye konuşuyorum hep
Ben de hazırlamadım daha yıkamadım bile ben yıkamak değil de dezenfektanla silerim diye düşünüyorum sanırım abartı değil artık normal yaşamımız bu şekilde devam edecek.
bavulun dışını yıkamam, kıyafetleri de hep yıkayıp ütü yapıp katlayıp kaldırmıştım bir daha yıkamama gerek kalmaz diye düşünüyorum

Ya benim birde direksiyon sınavım var 25inde umarım sınavı geçer öyle doğururum
Hiç sorma benimde başka bir sınavım vardı, Covid yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti. denk gele gele 12 Temmuz'a denk geldi, 36+3 / 36+4 oluyorum o zaman nasıl gideyim sınava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…