Ya benim gibi henuz canta hazirlamayan kaldi mi? Izne cikmayi bekliyorum. Bugunle beraber her seyi aldik sayilir ama bunlari yikamasi utulemesi sterilize etmesi bekliyor. Kullandigim kabin boyu bavullari kullanmak istemiyorum. Kuvette yikasam yikanir mi acaba diye dusunuyorum. Yeni mi alsam diyorum. Sonra da abartiyor muyum acaba diyorum. Zaten agxi citcitli posetlere koyucam kiyafetleriKızlar temuz anneleri yarı yarıya doğurdu
Bizde de doğumlar temmuz ortasına doğru başlar artık
Temmuz bittimine doğru yarımız doğurmuş oluruz
Hazırlıklarınızı tamamlamanızı öneririm
Düşüncesi bile heyecanlandırıyor ya
Doktorda öyle dedi iri olabil diye diyet listesi verdi ama uyamıyorum.Ay maşallah ne güzel yüzünüde açık açık göstermiş. İri olacak heralde 33+5 de 2300 kg 45cm gördüm oğluşumu
Bnde daha yıkamadımYa benim gibi henuz canta hazirlamayan kaldi mi? Izne cikmayi bekliyorum. Bugunle beraber her seyi aldik sayilir ama bunlari yikamasi utulemesi sterilize etmesi bekliyor. Kullandigim kabin boyu bavullari kullanmak istemiyorum. Kuvette yikasam yikanir mi acaba diye dusunuyorum. Yeni mi alsam diyorum. Sonra da abartiyor muyum acaba diyorum. Zaten agxi citcitli posetlere koyucam kiyafetleri
Bende daha canta hazırlamadim bi kac eksık kaldı bu hafta tamamlarım izne cıkınca yaparım ama kabin boyu valızım yok orta boy var o da buyuk gelecek bakalım nasıl ayarlicazYa benim gibi henuz canta hazirlamayan kaldi mi? Izne cikmayi bekliyorum. Bugunle beraber her seyi aldik sayilir ama bunlari yikamasi utulemesi sterilize etmesi bekliyor. Kullandigim kabin boyu bavullari kullanmak istemiyorum. Kuvette yikasam yikanir mi acaba diye dusunuyorum. Yeni mi alsam diyorum. Sonra da abartiyor muyum acaba diyorum. Zaten agxi citcitli posetlere koyucam kiyafetleri
İnşallah erken gelmez bebişim daha beşiğimz de gelmedı temızlık de yapmadık dahaKızlar temuz anneleri yarı yarıya doğurdu
Ben de hazırlamadım daha yıkamadım bileYa benim gibi henuz canta hazirlamayan kaldi mi? Izne cikmayi bekliyorum. Bugunle beraber her seyi aldik sayilir ama bunlari yikamasi utulemesi sterilize etmesi bekliyor. Kullandigim kabin boyu bavullari kullanmak istemiyorum. Kuvette yikasam yikanir mi acaba diye dusunuyorum. Yeni mi alsam diyorum. Sonra da abartiyor muyum acaba diyorum. Zaten agxi citcitli posetlere koyucam kiyafetleri
Canım o bavullar hastaneye gidecek zaten, dışını yıkamanın ne anlamı var.Ya benim gibi henuz canta hazirlamayan kaldi mi? Izne cikmayi bekliyorum. Bugunle beraber her seyi aldik sayilir ama bunlari yikamasi utulemesi sterilize etmesi bekliyor. Kullandigim kabin boyu bavullari kullanmak istemiyorum. Kuvette yikasam yikanir mi acaba diye dusunuyorum. Yeni mi alsam diyorum. Sonra da abartiyor muyum acaba diyorum. Zaten agxi citcitli posetlere koyucam kiyafetleri
32+4 üm bugün 2280 kg dedi dr. 3 ü geçer ama çok da iri olmaz dedi. Bakalım paşalar zorlayacak mı biziAy maşallah ne güzel yüzünüde açık açık göstermiş. İri olacak heralde 33+5 de 2300 kg 45cm gördüm oğluşumu
Bende Ağustos 20 si gibi görünüyor, ama hemen hemen hiçbir eksiği kalmadı desem yeri.Kızlar temuz anneleri yarı yarıya doğurdu
Yeni mi geldi? Çok takip edemiyorum ya da gözden kaçıyor. İyi olurdu denk gelseydimBuların gri çizgilisi bim e gelmişti nettekinin yarı fiyatından daha da azdı pek büyük değil ama iş görür ben iki set aldım valiz icin
Bir kac hafta oldu sanırımYeni mi geldi? Çok takip edemiyorum ya da gözden kaçıyor. İyi olurdu denk gelseydim
Ya benim birde direksiyon sınavım var 25inde umarım sınavı geçer öyle doğururumKızlar temuz anneleri yarı yarıya doğurdu
Bizde 32+1 de 2150 gram 47 cm dik. Bize 10 gün öndeyiz dedi doktorumuz, size de öyle dedi mi acaba? Yoksa bizim boydan dolayı mı önde olma durumumuz acaba32+4 üm bugün 2280 kg dedi dr. 3 ü geçer ama çok da iri olmaz dedi. Bakalım paşalar zorlayacak mı bizi
Önde demedi bana ama 33. Haftada olmamıza rağmen iki ölçümde 34.haftada çıktı. Kağıdım yanımda değil hangilerinde bilemiyorum. Ama önde gidiyo da demedi daha var doğuma dedi. Galiba son zamanlarda bu önde gitme durumları etkileyici olacakBizde 32+1 de 2150 gram 47 cm dik. Bize 10 gün öndeyiz dedi doktorumuz, size de öyle dedi mi acaba? Yoksa bizim boydan dolayı mı önde olma durumumuz acaba
Baktım cnm şimdi dediğin okula bizim eve 5 km diyor. Diğer bahsettiğim okul evin dibinde balkondan bahçesini görüyorum adrese dayalı direk orası çıkacak muhtemelen. Artk ordan ii bı öğretmen bulmaya calisacam. Şans , inşallah hepimizin kuzusu merhametli vicdanlı işini severek yapan öğretmenlere düşerler..Turkkonut emel önal ilkokulunu çok ovuyorlar ilkokul olarak ben de oraya tasinacaktim önce okul buldum sonra ev bulacaktım ama kafama uyan butceme uymadı. Bütçeye uyan kafama uymadi.
Bnmde 32+1 bgn 2100 grm. Biraz önde dedi, boyunu unuttum. 1 hafta kadar önden gidiyordu ama bnce şu an o kadar önde değildir 3-4 gün kadardır tahminim. Geçen gittigimde hatta geriye düşmüştü bile, ben son hafta 2 kilo çocukta yarım kiloya kadar alınca öne geçmişiz tekrarBizde 32+1 de 2150 gram 47 cm dik. Bize 10 gün öndeyiz dedi doktorumuz, size de öyle dedi mi acaba? Yoksa bizim boydan dolayı mı önde olma durumumuz acaba
Ben ilk kez kontrolden sonraki iki haftada hiç kilo almadım bakalım cumartesi kontrolde bebis ne kadar kg almış olacakBnmde 32+1 bgn 2100 grm. Biraz önde dedi, boyunu unuttum. 1 hafta kadar önden gidiyordu ama bnce şu an o kadar önde değildir 3-4 gün kadardır tahminim. Geçen gittigimde hatta geriye düşmüştü bile, ben son hafta 2 kilo çocukta yarım kiloya kadar alınca öne geçmişiz tekrar
Kilo almıyorsan doğum yaklaşmis demektir ben son 2-3 hafta almamıştım diğer hamileliklerimde. Kaç haftaliksin şu an :) eğer diyet miyet yapmiyorsan doğum yaklaşmis da olabilir yani cnm. Ben tatildeyim yedim içtim abarttım brzBen ilk kez kontrolden sonraki iki haftada hiç kilo almadım bakalım cumartesi kontrolde bebis ne kadar kg almış olacak
Diyet demeyeyim de abartmıyorum bu aralar ve hergun yürüyorum 1saat, aslında o yuzden kilo almadım yani umarım öyledirKilo almıyorsan doğum yaklaşmis demektir ben son 2-3 hafta almamıştım diğer hamileliklerimde. Kaç haftaliksin şu an :) eğer diyet miyet yapmiyorsan doğum yaklaşmis da olabilir yani cnm. Ben tatildeyim yedim içtim abarttım brzhaddinden fazla almışım, geçen ay 1 kilo aldip, 9 günde 2 kilo almak hiç olmadı ammma yapcek bişe yok
bende kızım sen zamanında gel olur mu annen daha çalışıyor işten bile ayrılmadı, keyfine bak orda diye konuşuyorum hepİnşallah erken gelmez bebişim daha beşiğimz de gelmedı temızlık de yapmadık dahane kadar rahatım ben ya
bavulun dışını yıkamam, kıyafetleri de hep yıkayıp ütü yapıp katlayıp kaldırmıştım bir daha yıkamama gerek kalmaz diye düşünüyorumBen de hazırlamadım daha yıkamadım bileben yıkamak değil de dezenfektanla silerim diye düşünüyorum sanırım abartı değil artık normal yaşamımız bu şekilde devam edecek.
Hiç sorma benimde başka bir sınavım vardı, Covid yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti. denk gele gele 12 Temmuz'a denk geldi, 36+3 / 36+4 oluyorum o zaman nasıl gideyim sınavaYa benim birde direksiyon sınavım var 25inde umarım sınavı geçer öyle doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?