2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hazır olsakta olmasakta geliyorlar misafirlerimiz
Kızlar birçok hastane çıkışı izledim araştırdım
Çoğu abartmayın yönündeydi
Çünkü hastaneye her gidecek şey eve gelirken gene temizlenip kaldırılmak zorunda kalacak
Ve eve dönerken ilgilenmemiz gereken bir bebek olacak ve bizimde doğuma bağlı rahatsızlıklsrımız iğleşme sürecimiz olacak
Ben yanıma bebek için iki takım kıyafet bezi ıslak mendili vs
kendimede bir lohusa takımı iç kıyafet bir pakette ped alıcam
Havlu bile görürmeyi düşünmüyorum kağıt havlu hem pratik hem steril
Ben kullan at külotlarından almadım(kimi hiç memnun kalmamış kimiside harika diyor ama ben kendimi biliyorum sevmeyeceğim )
Bir çantada eve hazırlarım
Eğer gerekirse hastane 5 dakika uzakta
Eşimden getirmesini isterim
Bende hazırım neredeyse
Tabiii benim bir erken doğum olma olasılığı maceram var ı
Hadi bakalım ilk nazar boncuğu kim olacak ağustos annelerinde

İyi akşamlar. Yeni katıldım buraya epeydir okuyordum ama yazma fırsatım olmamıştı. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim. Birkaç sorum olacak Kaçıncı haftada göğüslerinizden akıntıya benzer bir sıvı gelmeye başladı? Nem ve sıcak sizleri de çok etkiliyor mu? Uygulamalarda 32.hafta gösteriyor ama doktorlar 31. Hafta alıyor yani bir oynama sizde de oluyor mu? Teşekkürler

A April wind
Kuzum senmiydin depent külotlarından memnun kalan
Lansinoh kremide sen önermiştin yanılmıyorsam
Bende aldım ama ne olur ne olmaz madecasol de aldım :)))
Evet kuzum benim kanamam çok olmuştu ilk birkaç gün ve ilk yoğun adetimde de kullanmıştım çok işimi gördü o yüzden. Lansinohu deneyimlemedim ama herkes öneriyor şuan bende de var, cuma günü randevum var doktora sorup kullanmaya başlayacağım izin verirse.

Canım benim ikinci gebeligim, ilkinde de hiç akıntı süt vs gelmedi.
Bunda da henüz olmadı öyle bir durum.

Canım ben normal doğum yapmıştım ve aşırı terlemistim, dolayısıyla tek lohusa takımı yetmeyebilir.
Sezaryeni bilemicem ama iki tane bence daha iyi olur ☺

Uygulamada da doktorda da hep aynı gösteriyor haftasını ama şuna dikkat edin 31+2 dersiniz mesela. 31 haftalık hamile ve 32. Haftasında olan hamilesiniz ikis de doğru. Kullandigin uygulamada da bu söyleme gore değişik yazıyor olabilir

Canım ben normal doğum yapmıştım ve aşırı terlemistim, dolayısıyla tek lohusa takımı yetmeyebilir.
Sezaryeni bilemicem ama iki tane bence daha iyi olur ☺
Bilemiyorum canım ama ihtiyacım olursa diye evde hazılarım isterim
Hastane ortamı hiç içime oturmuyor
Tabiki tedbirli olmakta fayda var tabiki abartmadan

Sende önde gidiyorsun 34. haftanın içindesin
Kremi iki hafta önceden kullanmak gerekiyordu değil mi
Benimde çarşambaya randevum var sorayım bende

Ya o depend külotlar benim de aklımı karıştırmıyor değil. Küçük kızımın doğumunda hemşireler gazlı beze sarılı pamuk vermişlerdi ve onu önermişlerdi eve çıktıktan sonra da ped yeterli olmuştu.
Ben de iki pijama takımı götürcem kendim için. Terlik, çorap, havlu her ihtimale karşı koyarım yine de. Hazırlayınca tekrar bakatız kabin boy valiz edecek kadar işte

Sende önde gidiyorsun 34. haftanın içindesin
Kremi iki hafta önceden kullanmak gerekiyordu değil mi
Benimde çarşambaya randevum var sorayım bende
Herkes Farklı birşey diyor kuzum 2-4 hafta önce diye Arkadaşıma sormuştum tam da bugün, ona doktoru doğumdan önce başlama demiş. Benimde aklım karıştı bu yüzden dedim bende iyisi mi doktoruma sorayım ona göre hareket edeyim ☺

Bende bukadar hazırladım en sadesinden
Benimde erken doğum riskin var ve serklajlı yım acaba sizin durumunuz nedir

İyi geceler kızlar benim sancılarım var 3 gündür ve bebek baskı yapıyor. Hastane çantam henüz hazır değil. Bebeğin kıyafetleri yıkanmadı hala kendime hastanede giyecek pijama ve gecelik alacağım daha;(Bu virüsten hiçbirşey yapamadım. 3 gündür de ev temizliğiyle uğraşıyorum yardımcı olan kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…