Evet kuzum benim kanamam çok olmuştu ilk birkaç gün ve ilk yoğun adetimde de kullanmıştım çok işimi gördü o yüzden. Lansinohu deneyimlemedim ama herkes öneriyor şuan bende de var, cuma günü randevum var doktora sorup kullanmaya başlayacağım izin verirse.
Doğumdan sonra en çok endişelendiğim şey göğüs ucu yaraları
İki çocuğumda bu yüzden sarılık olmuştu
Yapılması gereken ne varsa yapmayı düşünüyorum bende canım
Umarım miladında doğarlar kuzular
28. Haftada hafif bir kanama oldu doktora gittiğimde bebeğim aşağı indiğini müdahale etmeleri gerektiğini söylediler
Progesteron başlandı serum verildi
Doktor yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi
O günden beri yatıyorum işte
Yata yata büyüttüm tövbe
İyi akşamlar. Yeni katıldım buraya epeydir okuyordum ama yazma fırsatım olmamıştı. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim. Birkaç sorum olacak Kaçıncı haftada göğüslerinizden akıntıya benzer bir sıvı gelmeye başladı? Nem ve sıcak sizleri de çok etkiliyor mu? Uygulamalarda 32.hafta gösteriyor ama doktorlar 31. Hafta alıyor yani bir oynama sizde de oluyor mu? Teşekkürler
İyi geceler kızlar benim sancılarım var 3 gündür ve bebek baskı yapıyor. Hastane çantam henüz hazır değil. Bebeğin kıyafetleri yıkanmadı hala kendime hastanede giyecek pijama ve gecelik alacağım daha;(Bu virüsten hiçbirşey yapamadım. 3 gündür de ev temizliğiyle uğraşıyorum yardımcı olan kimsem yok
Dikkat edin. Ağrıların sebebi bu temizlik süreci de olabilir. Ben de evle uğraşıyorum bir kaç gündür ve ağrım oluyo. 1 saat iş yaptıysam 2 saat dinleniyorum yoksa ağrıdan duramam.
Ben pijama gibi bir çok şeyi netten aldım. Gezme şansımız şu an var ama o da yorucu oluyor.
Umarım miladında doğarlar kuzular
28. Haftada hafif bir kanama oldu doktora gittiğimde bebeğim aşağı indiğini müdahale etmeleri gerektiğini söylediler
Progesteron başlandı serum verildi
Doktor yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi
O günden beri yatıyorum işte
Yata yata büyüttüm tövbe
Dikkat edin. Ağrıların sebebi bu temizlik süreci de olabilir. Ben de evle uğraşıyorum bir kaç gündür ve ağrım oluyo. 1 saat iş yaptıysam 2 saat dinleniyorum yoksa ağrıdan duramam.
Ben pijama gibi bir çok şeyi netten aldım. Gezme şansımız şu an var ama o da yorucu oluyor.
Dün çarşıya çıktım eksikleri alayım diye, eve zor döndüm. Hem sıcak hem kalabalık hem de tezgahtarlar ilgilenmiyor. En iyisi her şeyi internetten almak
sayfa başına düşen mesaj sayısını mı arttırmışlar?
Dün çarşıya çıktım eksikleri alayım diye, eve zor döndüm. Hem sıcak hem kalabalık hem de tezgahtarlar ilgilenmiyor. En iyisi her şeyi internetten almak
Ben de herseyi internetten aldım. Mobilyası dahil görmeden geldi hersey. Sorun yasamadım. Suan gezilip alinabilir ama su saatten sonra da artik yorar insani.
@April wind
Kuzum senmiydin depent külotlarından memnun kalan
Lansinoh kremide sen önermiştin yanılmıyorsam
Bende aldım ama ne olur ne olmaz madecasol de aldım :)))
Ya benim gibi henuz canta hazirlamayan kaldi mi? Izne cikmayi bekliyorum. Bugunle beraber her seyi aldik sayilir ama bunlari yikamasi utulemesi sterilize etmesi bekliyor. Kullandigim kabin boyu bavullari kullanmak istemiyorum. Kuvette yikasam yikanir mi acaba diye dusunuyorum. Yeni mi alsam diyorum. Sonra da abartiyor muyum acaba diyorum. Zaten agxi citcitli posetlere koyucam kiyafetleri
Ben de hazırlamadım daha, dedigin gibi her sey aşağı yukarı var ama toparlanmamış düzen yok.. Ben bi kalkayım bebeğin çamasırlarını yıkaym en iyisi bahanem olsun bu mj
Tırnak kesmek değil de, ayakkabı bağlamak ve oje sürme işi paşa babamizda
Pandemiden dolayı üç aydır evde, daha da ne zaman başlar belli değil, çok alıştım rahata, yarın başlasa ne yaparım hiç bilmiyorum
Ben de ınternetten aldım çoğunu ama görerek alsaydım dediklerim oldu mesela Müslin bezleri çok beğenmedim.
Süreç böyle gerektirdi son ana birakmaktansa iyi ki netten almış halletmisim şimdi hastane çantasında bir iki eksik var arkadaşım zemzem hurma gönderecek onu bekliyorum koyayım nevresim yıkanıyor bir kat nevresim koyacağım son dakika eklenecek olanlar var vs. Bakalım haberli mi gelir habersiz mi gelir kuzular daha benim zamanım var gibi yarın doktor ne diyecek