2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doğumdan sonra en çok endişelendiğim şey göğüs ucu yaraları
İki çocuğumda bu yüzden sarılık olmuştu
Yapılması gereken ne varsa yapmayı düşünüyorum bende canım

Bende bukadar hazırladım en sadesinden
Benimde erken doğum riskin var ve serklajlı yım acaba sizin durumunuz nedir
Umarım miladında doğarlar kuzular
28. Haftada hafif bir kanama oldu doktora gittiğimde bebeğim aşağı indiğini müdahale etmeleri gerektiğini söylediler
Progesteron başlandı serum verildi
Doktor yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi
O günden beri yatıyorum işte
Yata yata büyüttüm tövbe

Sadeliği seven biriyim
Modern tabirle minimalist

bende daha birşey yok :)

Dikkat edin. Ağrıların sebebi bu temizlik süreci de olabilir. Ben de evle uğraşıyorum bir kaç gündür ve ağrım oluyo. 1 saat iş yaptıysam 2 saat dinleniyorum yoksa ağrıdan duramam.
Ben pijama gibi bir çok şeyi netten aldım. Gezme şansımız şu an var ama o da yorucu oluyor.

Kavun karpuz yata yata büyürmüş. Memlekette karpuz ekmiş bizimkiler, “Ağustos’ta olur” diyorlar. Dedim “benim karpuzum da Ağustos’ta olur

Aaa evet. Biz de 3300-3500 gibi doğumlar başlar diye tahminde bulunmuştuk bu gidişle daha cok beklicez gibi

sayfa başına düşen mesaj sayısını mı arttırmışlar?

Dün çarşıya çıktım eksikleri alayım diye, eve zor döndüm. Hem sıcak hem kalabalık hem de tezgahtarlar ilgilenmiyor. En iyisi her şeyi internetten almak

Ben de herseyi internetten aldım. Mobilyası dahil görmeden geldi hersey. Sorun yasamadım. Suan gezilip alinabilir ama su saatten sonra da artik yorar insani.

Ben de hazırlamadım daha, dedigin gibi her sey aşağı yukarı var ama toparlanmamış düzen yok.. Ben bi kalkayım bebeğin çamasırlarını yıkaym en iyisi bahanem olsun bu mj

bende her gece doğuruyorum.. kasılmalar arttı.. hareketler kısıtlandı. bi tırnak keseyım dedım şekilden şekle gırdım dun.
Tırnak kesmek değil de, ayakkabı bağlamak ve oje sürme işi paşa babamizda
Pandemiden dolayı üç aydır evde, daha da ne zaman başlar belli değil, çok alıştım rahata, yarın başlasa ne yaparım hiç bilmiyorum

Ben de ınternetten aldım çoğunu ama görerek alsaydım dediklerim oldu mesela Müslin bezleri çok beğenmedim.
Süreç böyle gerektirdi son ana birakmaktansa iyi ki netten almış halletmisim şimdi hastane çantasında bir iki eksik var arkadaşım zemzem hurma gönderecek onu bekliyorum koyayım nevresim yıkanıyor bir kat nevresim koyacağım son dakika eklenecek olanlar var vs. Bakalım haberli mi gelir habersiz mi gelir kuzular daha benim zamanım var gibi yarın doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…