Canım annem bosh kullanıyor ama onlarda pahalı benim evimde müteahhit takmış termikel var 4 senedir kullanıyorum sorunsuz ozellikle fırını cok güzel pişiriyor aspiratörü kullanmiyorum ama bu tarz eşyalar şansına çıkıyor galiba ben iyi derim sen memnun kalmazsın benimki bir öneriKızlar ankastre set almam lazım hiç de bakıp araştırmadım şimdiye kadar,ben evde var sanıyordum çünkü yokmuş. Hangi marka alayım kullnip memnun kaldığıniz onerdiginiz bı model var mi. Önemli olan fırını zaten. Ben eski evimde Arçelik kullanıyordum memnundum ama.suan pahalı geldi. Markası önemli değil uygun fiyatlı bakıyorum bin liraya da var 5 bin liraya da. Orta halli bişe olsn şu an herşey üst üste geldi çok fazla bütçe ayiramicam bu cocukodasi yatak odası vs aldım bu ekstradan çıktı var mı bı önerisi olan
Bende 2 hafta önce aldım canım bosch çok beğendim memnunum ama pahalı biraz 4300 e aldımKızlar ankastre set almam lazım hiç de bakıp araştırmadım şimdiye kadar,ben evde var sanıyordum çünkü yokmuş. Hangi marka alayım kullnip memnun kaldığıniz onerdiginiz bı model var mi. Önemli olan fırını zaten. Ben eski evimde Arçelik kullanıyordum memnundum ama.suan pahalı geldi. Markası önemli değil uygun fiyatlı bakıyorum bin liraya da var 5 bin liraya da. Orta halli bişe olsn şu an herşey üst üste geldi çok fazla bütçe ayiramicam bu cocukodasi yatak odası vs aldım bu ekstradan çıktı var mı bı önerisi olan
Evet şans elektronik eşya. Diyarbakır'daki evimde hiç bilmedigim bı marka vardı hatırlamıyorum bile markasını 4 sene kullandım çok memnundum. Ondan öncede Arçelik kullanıyordum işte eski evimde ama smdi onlar 4-5 bin falan. 2-2.5 Luk bişey bakacam muhtemelen yarın bı dolanacam bakalım netten de bişe bilmeyince anlaşılmıyor.Canım annem bosh kullanıyor ama onlarda pahalı benim evimde müteahhit takmış termikel var 4 senedir kullanıyorum sorunsuz ozellikle fırını cok güzel pişiriyor aspiratörü kullanmiyorum ama bu tarz eşyalar şansına çıkıyor galiba ben iyi derim sen memnun kalmazsın benimki bir öneri
Güle güle kullan cnm, bana brz pahalı daha uygun bakcam, taşınması boyası bilmem nesi açıldik zaten baya bu hiç hesapta yoktu ben var sanıyordum yoksa netten araştırır alirdim taksit taksit de ödemeye başlardim. Kurutma makinesi aldim mesela, bileydim onu ertelerdimBende 2 hafta önce aldım canım bosch çok beğendim memnunum ama pahalı biraz 4300 e aldım
Bizimki de termikel, annem de termikel kullanıyordu memnunduk gayet evlenirken de aynı modeli aldım bence bir problem yok :/ ne gibi sıkıntı çıkar bilemiyorum zaten ankastrelerdeKızlar ankastre set almam lazım hiç de bakıp araştırmadım şimdiye kadar,ben evde var sanıyordum çünkü yokmuş. Hangi marka alayım kullnip memnun kaldığıniz onerdiginiz bı model var mi. Önemli olan fırını zaten. Ben eski evimde Arçelik kullanıyordum memnundum ama.suan pahalı geldi. Markası önemli değil uygun fiyatlı bakıyorum bin liraya da var 5 bin liraya da. Orta halli bişe olsn şu an herşey üst üste geldi çok fazla bütçe ayiramicam bu cocukodasi yatak odası vs aldım bu ekstradan çıktı var mı bı önerisi olan
Benim profilo canım. Evin kendinindi . Yoksa diğer eşyalar bosh . Ama memnunum bir sıkıntı yaşamadımCanım annem bosh kullanıyor ama onlarda pahalı benim evimde müteahhit takmış termikel var 4 senedir kullanıyorum sorunsuz ozellikle fırını cok güzel pişiriyor aspiratörü kullanmiyorum ama bu tarz eşyalar şansına çıkıyor galiba ben iyi derim sen memnun kalmazsın benimki bir öneri
Canım ben sıemens ve bekonunkileri kullandım gayet güzel. Şuanki fiyatlarını bilmiyorum ama kendi evinse iyi birşey al bir kere al. 2-3 sene sonra değiştirmek zorunda kalma benceKızlar ankastre set almam lazım hiç de bakıp araştırmadım şimdiye kadar,ben evde var sanıyordum çünkü yokmuş. Hangi marka alayım kullnip memnun kaldığıniz onerdiginiz bı model var mi. Önemli olan fırını zaten. Ben eski evimde Arçelik kullanıyordum memnundum ama.suan pahalı geldi. Markası önemli değil uygun fiyatlı bakıyorum bin liraya da var 5 bin liraya da. Orta halli bişe olsn şu an herşey üst üste geldi çok fazla bütçe ayiramicam bu cocukodasi yatak odası vs aldım bu ekstradan çıktı var mı bı önerisi olan
Aynen en mantıklısı o bı kere alıp iyisini almak ama brz da şans en pahalısini alsan da memnun kalmayabiliyorsun, ya da en uyduruk dediğin marka diğerlerine taş çıkarıyor. Yarın bı dolascam bakalım kafamda biseyler netleşir heralde. Tskrler hepinizeCanım ben sıemens ve bekonunkileri kullandım gayet güzel. Şuanki fiyatlarını bilmiyorum ama kendi evinse iyi birşey al bir kere al. 2-3 sene sonra değiştirmek zorunda kalma bence
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan cnm, bana brz pahalı daha uygun bakcam, taşınması boyası bilmem nesi açıldik zaten baya bu hiç hesapta yoktu ben var sanıyordum yoksa netten araştırır alirdim taksit taksit de ödemeye başlardim. Kurutma makinesi aldim mesela, bileydim onu ertelerdim
Zaten şimdiden sütün gelmesin durması iyi olmuş bence.. Dogum yapar yapmaz vücut üretiyo rahat ol, ilk günler öyle bol bol gelmesine de gerek yok. Bebeğin isteğine göre üretiyor vücut.. Sadece rahat ol..Ben bi kac gün sürdüm ama. Bıraktım ben de süt gibi akıntı vardı kremi sürünce artık hic akmıyor kesildi doğum dasütümü keser diye biraktım doktoragidince sorcam
Olmaz mı canım, bende aynı fenalardayimkızlar ya karnımın altında kasılma var vajinada ve kalçada da fena bi baskı var zor oturup kalkıyorum çok korkutuyor bu durum benisizde de oluyo mu
Maşallah canım, bende 14 kilo aldım şu ana kadar.Bugun tartildim toplamda 11 kilo almisim. 1 ayda 1 kilo almisim. Onun da yarısını bebis almis olabilir
vajinada ağrı hep oluyodu benim de bugün afedersiniz ilişkiden sonra daha da arttı ve kalçada da bi baskı oluştu çok hafif peçeteye de kan değdi korktum bayağıOlmaz mı canım, bende aynı fenalardayim
Şimdi oturmuş oğluma kitap okuyordum ki, eşime gel sen oku, ben daha fazla duramicam deyip koltuğa ayaklarımı uzatmaya gectim.
Ha burda da çok rahat miyim, değilim.
Bir de sıcak ki..
Canım iliskiden sonra berbat bir vajina ağrısı bende de oluyor.vajinada ağrı hep oluyodu benim de bugün afedersiniz ilişkiden sonra daha da arttı ve kalçada da bi baskı oluştu çok hafif peçeteye de kan değdi korktum bayağısıcaklığı hiç deme canım ya geceleri sıcaktan hiç uyuyamıyorum 3 4 gibi uyuyorum 5 6 da kendi kendime uyanıyorum
haah aynen bende öyle hissediyorum işte canım kalça ağrısı dediğim o popomdan çıkacakmış gibi bi ağrı var demek ki ilişkiden kaynaklanıyor çünkü bugüne kadar yaşamadım hiç öyle birşey çok korktumCanım iliskiden sonra berbat bir vajina ağrısı bende de oluyor.
Özellikle bebek döndükçe sanki popomdan çıkacakmış gibi bir baskı oluyor, kalçalarım kasılıyor.
Aşağılarda oynaması baya zorluyor beni.
Bir de gece yada yürürken mesela böyle bir ıkınma hissi gibi bişey geliyor, istemsiz.
Oğlumda olmuyordu o ıkınma hissi
Çok rahatsız edici ve endişe de ediyorum öyle olunca.
Kasılmayla beraber mi oluyor acaba, normal mi bende anlamadım ki
Benim bebisinde kafa aşağı da canım, o kafa zaten çok baskı yapıyorhaah aynen bende öyle hissediyorum işte canım kalça ağrısı dediğim o popomdan çıkacakmış gibi bi ağrı var demek ki ilişkiden kaynaklanıyor çünkü bugüne kadar yaşamadım hiç öyle birşey çok korktumo ıkınma hissi 1 2 saattir bende de var nefes almakta da zorluk çekiyorum
şuan kasılma da var bebek de çok hareketli kafa aşağıda iyice baskı oluyor Allah sonumuzu hayır etsin zamanında sağsalim gelsinler inşallahçok korkuyorum erken doğurcam diye
Canım izmir’demisin sende. Bende izmir’deyim 2-3 gündür felaket sıcak hava vallahi sürekli duşa girip girip vantiratörün karşısına geçiyorum. Bide benim tansiyonum çok düşük sıcakla beraber iyice düşüyor fenalaşıyorum elim ayağım uyuşuyor gözüm kararıyor. Klimayıda açmadım daha bu virüsten önermiyorlar diye. Birde yarın 12de kontrolüm var bayılmadan eve gelirim inşallah. Daha şimdiden böyleyiz temmuz sonu ağustos başı dahada yanacak izmir ne yapıcaz Allah bize yardım etsin koca karnımızla çok zor olacak. Yarın çok kötü olursam doktor dönüşü açarım artık klimayı. Normalde çok bunalınca soğuk suyla duşa giriyordum ama malesef şimdi hamile olduğum için onuda yapamıyorum üşütürüm bebeğe birşey olur diye. Allahtan çalışmıyorum doktor randevusu dışında evden çıkmıyorum. Evler dışarıya göre daha serin. Rabbim bu sıcaklarda özellikle hamileyken çalışan kadınlara yardım etsin valla çok zor.Benim bebisinde kafa aşağı da canım, o kafa zaten çok baskı yapıyor
Birebir aynı şeyleri yaşadığımiza göre muhtemelen bir sorun yoktur.
Karın kaslarım da ağrıyor şuanda mesela.
Ama son aylar normal deyip avutuyorum kendimi.
E bir de ister istemez eğil kalk ev işi az çok, yani bir hareket yoracak şeyler var hep.
Oğlumun bir isteğine hayır desem diğerini yapıyorum.
İlk gebelik gibi değil.
Ama o çıkacakmış gibi basınç yapması en fenası.
Bir de İzmir sıcakları, çarpıntı yapıyor üstüne
İnşallah sagsalim gelsinler ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?