Normalde su gibi oluyor. Dedigin gibi deneyimsizlik iste. Asil suyla nasil ayiricaz normal akintiyi bilmiyorum. Kendini belli eder herhalde diye umut ediyorum. Dun kivamli geldi, okuduklarimdan sumuksu bi yapi gibi olmasi gerek diye bildigimden epey bi evham yaptim. Kasilmalarimi falan saydim vücudumu dinledim. Hepimizin bebekleri en azindan 36yi bekler insallah. Son zamanlardaki tek temennim bu.aynı durum ben de var acemi olunca bir debir gün dedim heralde suyum gelecek gece doktora gideceğiz bundan yaklaşık 2 hafta önce
bazen akıntı yoğun oluyor beyaz krem kıvamlı bazen su gibi neye göre de değişiyor anlamıyorum
bazı günler hiç olmuyor
Dün yazmistim aynisi bende de oluyor. Normalde agrimiyor ama sabah ilk kalktigimda ustune bastigimda aciyor ayagim. Odem mi dedim ama degil bence, sis gibi degil. Acisa da yuruyorum geciyor sonra.Kızlar günaydın sabah uyanınca ayaklarımın altı acıyor ödem den mı oluyor bu zaten ayaklarım şişti bilgisayar başında sürekli sabit durmaktan galıba olıyor akşamları yürüyüş yapıyorum ama yürürken öğlene kadar gecmeyen bir acı oluyor ödem den mi
Kızlar günaydın sabah uyanınca ayaklarımın altı acıyor ödem den mı oluyor bu zaten ayaklarım şişti bilgisayar başında sürekli sabit durmaktan galıba olıyor akşamları yürüyüş yapıyorum ama yürürken öğlene kadar gecmeyen bir acı oluyor ödem den mi
Canım akıntıyla mutlaka ayırt edersin.Normalde su gibi oluyor. Dedigin gibi deneyimsizlik iste. Asil suyla nasil ayiricaz normal akintiyi bilmiyorum. Kendini belli eder herhalde diye umut ediyorum. Dun kivamli geldi, okuduklarimdan sumuksu bi yapi gibi olmasi gerek diye bildigimden epey bi evham yaptim. Kasilmalarimi falan saydim vücudumu dinledim. Hepimizin bebekleri en azindan 36yi bekler insallah. Son zamanlardaki tek temennim bu.
Amin canım doktorlar arada vesile Rabbim hepimize sorunsuz bir şekilde hayırlıaıyla evlatlarımızı kavuştursun inşallah. Ben doktorumu çok uzun yıllardır tanıdığım bildiğim için riske atmadım direk ona gittim yine. Zaten kızımın doğumundan sonrada bazı kadın hastalıklarım oldu çalışıyorum sigortam var diye tepeciğe bi doktora gittim oda beni bin pişman etti gittiğime. Tekrar dönüp dolaşıp Ahmet beye gittim o çözdü çok şükür sorunlarımı. Buda bana ders oldu ondan sonra başka doktor yüzü görmedim. Her konuda Allah bin kere razı olsun bi tlf etmem yetiyor. 7/24 tlfunu açar ve me sıkıntın varsa elinden geldiğince yardımcı oluyor. Hastalarına karşı çok ilgili bende bir daha bırakamadım bu doktoruCanım duydum evet, ben Karşıyaka da oturuyorum, oğlumda da Medical Park a gitmiştim, şimdi yine oraya gidiyorum.
Evime çok yakın hastane.
Açıkçası Dr konusunda aşırı bir seçimim olmadı, yani genel olarak hamilelikte bir sorun yoksa benim için ilgili ve genel anlamda iyi bir Dr olması yeterli.
Dr Mehmet Bal a gidiyorum orda, şimdilik memnunum.
Umarım asıl doğumda da herşeyden memnun kalırız..
Yok tatlım bornovadayım bende doktorda Alsancakta. Arabayla maksimum 15 dakka sürüyor. Eşimde evde çok şükür arabayla gidip geliyoruz ama yinede bu sıcakta evden çıkıp doktora gitme stresi bile yetiyor insana.Aynen canım bende hiç klima açmadım, alışık da değilim ama böyle de olacak gibi değil.
Benimde tansiyon hep düşüktür, sıcakta aynı bende senin gibi nefes nefese kalıyorum, sanki hamam da nefes alıyorum.
Uyuşma çarpıntı oluyor bende de.
Bende çalışmıyorum, gerçekten çalışanlara Allah yardım etsin.
Uzak mi evin Dr a canım.
Tam da sıcak saatteymis randevun
Güzel haberlerle dön inşallah
Normalde su gibi oluyor. Dedigin gibi deneyimsizlik iste. Asil suyla nasil ayiricaz normal akintiyi bilmiyorum. Kendini belli eder herhalde diye umut ediyorum. Dun kivamli geldi, okuduklarimdan sumuksu bi yapi gibi olmasi gerek diye bildigimden epey bi evham yaptim. Kasilmalarimi falan saydim vücudumu dinledim. Hepimizin bebekleri en azindan 36yi bekler insallah. Son zamanlardaki tek temennim bu.
Canım akıntıyla mutlaka ayırt edersin.
O bildiğin su gibi, idrar gibi oluyor.
Kıvamlı değil, kıvamlı sümüksü hatta hafif kanlı olan nişan denen olay.
Bir de az az gelen de olur mu bilemiyorum ama bende tek seferde baya gelmişti.
Hatta yerler minik bir göl olmuştu
Amin inşallah, hepimiz en erken36 37 yi görürüz inşallah
Gunaydin. Bugun hastanedeyim. Sirami bekliyorum. Birazdan Luna'yi gorecegim icin cok mutluyum. Bakalim kac kilo oldu kizimiz ☺
Bende de akinti cok oluyor. Aylardir oluyor, surekli camasir degistiriyorum, yikamaktan yiprandilarsuyumun azaldigina dair bir yorum gelmediginden endiselenmedim ama bugun normal mi bu kadari diye soracagim. Dun oyle bir geldi ki gercekten bir sure suyum mu geldi diye endiselendim.
Ayrica pelvis kemiklerimde eskiye oranla daha cok baski hissediyorum. Belki bu haftalarda normaldir ama yine de soracagim.
siz kendinizi iyi hissediyorsanız çok da üzülmeyin. bu durumda olacak şey zaten en kötü sezeryanla doğum o da kötü birşey değil. başkaca da sorun çıkmaz bundan. şekerleri evde ölçerken normal çıkıyorsa çok da sıkıntı etmeyin.Öncelikle bir an bile yüzünü göremedim bebeğin ultrasonda. Ölçümleri yaptıktan sonra yüzünü gösteriyordu genelde ama bu sefer öyle endişeli bir hali vardı ki ben de endişelendim. Ne oldu dedim bebek çok büyük dedi. 2 hafta önce haftasını yakalamaya yakındı bu 2 haftada ne değişti bilmiyorum. Üstelik yediklerime hala dikkat ediyorumi aynı şekilde besleniyorum ve daha başka ne yapabilirim bilmiyorum. 33+2 olan bebeğim 36 haftalık çıkıyor. 49 cm 2800 gram. Sadece gövdesi de değil, kafası bacakları hep 36 hafta. Doktorla tartıştım çünkü hastaneye yatmam gerektiğini söyledi. Hatırlayanlar vardır, hep aynı tas aynı hamam. Sonrasında ee kan şekerin normal çıkıyor seni neden hastaneye yatırdılar deyip beni eve gönderiyorlar. Farklı bir şey yemiyorum ya şeker değilse dedim. başka bir ihtimal üzerinde neden durulmuyor araştırılmıyor. benim eşim yabancı ve ailesi iri, ya ırsise beni boşuna stres ediyorlar ise. bu resmen psikolojik şiddettir. beni iyi etmek işleri ama ruh sağlığımı bozdular, fiziki olarak da bir iyileştirme yapmıyorlar, sadece konuşup eve gönderiyorlar. neyse 4. kez covid testimi oldum, sonucu çıktığında hastaneye yatışım yapılacak yeniden. sanırım benim sezaryen olacağı kesinleşti. internnette okuduğuma göre bebek 37 haftalıkken 40 gibi olacağı için bebeği alabilirler sezaryenle. bu da 4 haftam var demek oluyor...
Not: Pelvis ağrısı için normal dedi. Akıntı için de örnek aldı incelenmesi adına, ama suyun gelmiyor endişelenme dedi alırken. kokulu da değil, enfeksiyon olduğunu da sanmıyorum, normal akıntı dedi.
Öncelikle bir an bile yüzünü göremedim bebeğin ultrasonda. Ölçümleri yaptıktan sonra yüzünü gösteriyordu genelde ama bu sefer öyle endişeli bir hali vardı ki ben de endişelendim. Ne oldu dedim bebek çok büyük dedi. 2 hafta önce haftasını yakalamaya yakındı bu 2 haftada ne değişti bilmiyorum. Üstelik yediklerime hala dikkat ediyorumi aynı şekilde besleniyorum ve daha başka ne yapabilirim bilmiyorum. 33+2 olan bebeğim 36 haftalık çıkıyor. 49 cm 2800 gram. Sadece gövdesi de değil, kafası bacakları hep 36 hafta. Doktorla tartıştım çünkü hastaneye yatmam gerektiğini söyledi. Hatırlayanlar vardır, hep aynı tas aynı hamam. Sonrasında ee kan şekerin normal çıkıyor seni neden hastaneye yatırdılar deyip beni eve gönderiyorlar. Farklı bir şey yemiyorum ya şeker değilse dedim. başka bir ihtimal üzerinde neden durulmuyor araştırılmıyor. benim eşim yabancı ve ailesi iri, ya ırsise beni boşuna stres ediyorlar ise. bu resmen psikolojik şiddettir. beni iyi etmek işleri ama ruh sağlığımı bozdular, fiziki olarak da bir iyileştirme yapmıyorlar, sadece konuşup eve gönderiyorlar. neyse 4. kez covid testimi oldum, sonucu çıktığında hastaneye yatışım yapılacak yeniden. sanırım benim sezaryen olacağı kesinleşti. internnette okuduğuma göre bebek 37 haftalıkken 40 gibi olacağı için bebeği alabilirler sezaryenle. bu da 4 haftam var demek oluyor...
Not: Pelvis ağrısı için normal dedi. Akıntı için de örnek aldı incelenmesi adına, ama suyun gelmiyor endişelenme dedi alırken. kokulu da değil, enfeksiyon olduğunu da sanmıyorum, normal akıntı dedi.
Canım öncelikle canını sikma, imkanın varsa başka bir Dr a daha danış.Öncelikle bir an bile yüzünü göremedim bebeğin ultrasonda. Ölçümleri yaptıktan sonra yüzünü gösteriyordu genelde ama bu sefer öyle endişeli bir hali vardı ki ben de endişelendim. Ne oldu dedim bebek çok büyük dedi. 2 hafta önce haftasını yakalamaya yakındı bu 2 haftada ne değişti bilmiyorum. Üstelik yediklerime hala dikkat ediyorumi aynı şekilde besleniyorum ve daha başka ne yapabilirim bilmiyorum. 33+2 olan bebeğim 36 haftalık çıkıyor. 49 cm 2800 gram. Sadece gövdesi de değil, kafası bacakları hep 36 hafta. Doktorla tartıştım çünkü hastaneye yatmam gerektiğini söyledi. Hatırlayanlar vardır, hep aynı tas aynı hamam. Sonrasında ee kan şekerin normal çıkıyor seni neden hastaneye yatırdılar deyip beni eve gönderiyorlar. Farklı bir şey yemiyorum ya şeker değilse dedim. başka bir ihtimal üzerinde neden durulmuyor araştırılmıyor. benim eşim yabancı ve ailesi iri, ya ırsise beni boşuna stres ediyorlar ise. bu resmen psikolojik şiddettir. beni iyi etmek işleri ama ruh sağlığımı bozdular, fiziki olarak da bir iyileştirme yapmıyorlar, sadece konuşup eve gönderiyorlar. neyse 4. kez covid testimi oldum, sonucu çıktığında hastaneye yatışım yapılacak yeniden. sanırım benim sezaryen olacağı kesinleşti. internnette okuduğuma göre bebek 37 haftalıkken 40 gibi olacağı için bebeği alabilirler sezaryenle. bu da 4 haftam var demek oluyor...
Ben de bir doktora gittim bebek iri söyle iri böyle iri diye o kadar abarttılar ki 29 idim 31 yahut 32 idi değerler. O kadar psikolojim bozuldu ki. Aynı gün kalbinde ve barsaginda parlaklık var dediler ben bunları biliyordum zaten olduğunu. Ama öyle bir söyleyişle söylediler ki genetik test yaptırıp aldirsbilirsin bilmem ne. 666da 1 olan ihtimal için çocuğuma resmen teşhis koydu bir de aldır diyor istemiyorum dememe rağmen bazı aileler de ne olursa olsun ben bakarım diyorlar gibi bir küçümseme ifadesi kullandı. O kadar kötü oldm ki ertesi gün hemen başka doktora gittim. Büyüklüğü genetik ve yapısal hiç sorun yok normal doğuma da engel görünmüyor şu an için dedi. Parlaklıklar için de ya down için belirti olabiliyor ama tek başına bir önemi yok diye üzerinde bile durmadı. Karşısındaki kişinin psikolojisini düşünmeden sürecini mahveden insanları Allah bilfigi gibi yapsın şimdi sadece bir hafta önde gidiyor değerleri yavaş yavaş yakalıyor Parlaklıklar da yüzde doksan geçer dedi danistigim her doktor. Çok şükür. Rabbım sağlık sıhhat versin bir de bunlarla uğraşıyoruz aman stres olmayalım huzurlu hamilelik geçirelim derken.Öncelikle bir an bile yüzünü göremedim bebeğin ultrasonda. Ölçümleri yaptıktan sonra yüzünü gösteriyordu genelde ama bu sefer öyle endişeli bir hali vardı ki ben de endişelendim. Ne oldu dedim bebek çok büyük dedi. 2 hafta önce haftasını yakalamaya yakındı bu 2 haftada ne değişti bilmiyorum. Üstelik yediklerime hala dikkat ediyorumi aynı şekilde besleniyorum ve daha başka ne yapabilirim bilmiyorum. 33+2 olan bebeğim 36 haftalık çıkıyor. 49 cm 2800 gram. Sadece gövdesi de değil, kafası bacakları hep 36 hafta. Doktorla tartıştım çünkü hastaneye yatmam gerektiğini söyledi. Hatırlayanlar vardır, hep aynı tas aynı hamam. Sonrasında ee kan şekerin normal çıkıyor seni neden hastaneye yatırdılar deyip beni eve gönderiyorlar. Farklı bir şey yemiyorum ya şeker değilse dedim. başka bir ihtimal üzerinde neden durulmuyor araştırılmıyor. benim eşim yabancı ve ailesi iri, ya ırsise beni boşuna stres ediyorlar ise. bu resmen psikolojik şiddettir. beni iyi etmek işleri ama ruh sağlığımı bozdular, fiziki olarak da bir iyileştirme yapmıyorlar, sadece konuşup eve gönderiyorlar. neyse 4. kez covid testimi oldum, sonucu çıktığında hastaneye yatışım yapılacak yeniden. sanırım benim sezaryen olacağı kesinleşti. internnette okuduğuma göre bebek 37 haftalıkken 40 gibi olacağı için bebeği alabilirler sezaryenle. bu da 4 haftam var demek oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?