2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bendimm doktora nereye gidiyorsun. Ben Ahmet Kılyar’a gidiyorum. Bilmiyorum belki duymuşsundur çok meşhur bir doktor. Alsancak’ta muayhanesi var. Doğumları anlaşmalı olarak Özel Karataş Hastanesinde yaptırıyor.

İlişkiden sonra bunların olması bence normal değil hele kanama. Dikkat etmek lazım bir görünün derim. Anlattığınız belirtiler doğum zamanı için söylenen belirtiler bende çok aşırı temizlik yaptığım bir günde olmuştu kısmı olarak ama ertesi gün akşama geçti.

Kızlar bu gece uykusuzluklarıyla ne yapıcaz. Saat 4 ü geçti hala uyuyamadım. Maşallah benim oğlan gece 12 oldumu sanki biliyor gibi başlıyor tekmelere. İçerde partimi veriyor bilmiyorum hiç durmuyor. Artık normal tekmeyi geçtik canımı yakıyor. Yatmama oturmama bile izin vermiyor. Sabah 6 ya kadar geziniyorum evin içinde deli gibi. Biran önce haftalar geçsin doğsun artık diyorum ama o zamanda gece gündüz ağlıcak emzir gazını çıkar derken yine uykular haram oldu neyse iyi kötü idare edecez artık çok şükür Rabbim nasip etti sağ salim doğsunlar kavuşalımda çekecez artık. Onlar iyi olsunda biz uykusuz kalırız ne yapalım. O kadar çok olsun diye uğraşan ağlayan insan varki. Rabnim kıymet bilenlere nasip etsin inşallah.

Ben de uyuyamadim, 2bucuk gibi uyandim. Benimkisi oyle cok hareketli degil, saniyorum sicaktan uyuyamiyorum.

Hiç bu kadar yavaşlayacağımı düşünmemiştim hamilelikte. Normalde çok hareketliyim. 9-10 dk da yürüdüğüm yolu 17-18 dk da yürüyorum.

ben kumtel aldım
gayet memnunum bu arada

Günaydın, geceleri uyuyorum ama 2-3 defa tuvalete kalkıyorum her defasında çatı ağrısı karında aşırı bir gerginlik oluyor. akıntı da farketmeden oluyor sanki tıpadan su sızdırıyorum. günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum. ped ya da başka şey sağlıksız olur diye kullanmak istemedim ama çamaşır yıkamaya da yetişemeyeceğim bu gidişle. iç çamaşırından pijama altına da sızıyor herhalde. kendimden korkmaya başladım. karnım gergin ve büyük baya. ama hala aynı kilodayım kilo alımı yok. zaten midem de kızıyor sıklıkla yemek yemeye iştahım da yok. halsizlik de var, sıcakların da etkisi var. şükrediyorum yavaş da olsa yemek yapabiliyorum. son ayda durum bu arkadaşlar.

Canım duydum evet, ben Karşıyaka da oturuyorum, oğlumda da Medical Park a gitmiştim, şimdi yine oraya gidiyorum.
Evime çok yakın hastane.
Açıkçası Dr konusunda aşırı bir seçimim olmadı, yani genel olarak hamilelikte bir sorun yoksa benim için ilgili ve genel anlamda iyi bir Dr olması yeterli.

Dr Mehmet Bal a gidiyorum orda, şimdilik memnunum.
Umarım asıl doğumda da herşeyden memnun kalırız..

Aynen canım bende hiç klima açmadım, alışık da değilim ama böyle de olacak gibi değil.
Benimde tansiyon hep düşüktür, sıcakta aynı bende senin gibi nefes nefese kalıyorum, sanki hamam da nefes alıyorum.
Uyuşma çarpıntı oluyor bende de.

Bende çalışmıyorum, gerçekten çalışanlara Allah yardım etsin.
Uzak mi evin Dr a canım.
Tam da sıcak saatteymis randevun

Güzel haberlerle dön inşallah

Günaydın hanımlaar

Temmuzda yürüyüşlere başlama sözü vermiştim kendime, ve dün akşam 45 dk yürüdüm, pamuk gibi uyumuşum evler sıcak, dışarısı püfür püfür çok güzeldi akşam.
Ben de evden çalıştığım halde dün sıcağın etkisinde zorlandığımı bu denli hissettim ilk defa. Buradan daha sıcak ve nemli memleketlerde yaşayanlarınıza sabırlar dilerim ben de

Gunaydin. Bugun hastanedeyim. Sirami bekliyorum. Birazdan Luna'yi gorecegim icin cok mutluyum. Bakalim kac kilo oldu kizimiz

Bende de akinti cok oluyor. Aylardir oluyor, surekli camasir degistiriyorum, yikamaktan yiprandilar suyumun azaldigina dair bir yorum gelmediginden endiselenmedim ama bugun normal mi bu kadari diye soracagim. Dun oyle bir geldi ki gercekten bir sure suyum mu geldi diye endiselendim.

Ayrica pelvis kemiklerimde eskiye oranla daha cok baski hissediyorum. Belki bu haftalarda normaldir ama yine de soracagim.

hep yürümek iyidir de malum pandemi süreci ve havaların aşırı bunaltıcı olmasından pek yürüyemedim. Genelde ne kadar zaman öncesinde yürümeye başlamak yeterli olur acaba... Ben hafta da 2-3 yürüyordum yaklaşık bir aydır ama artık her güne çıkartmam lazım gibi hissediyorum

aynı durum ben de var acemi olunca bir de bir gün dedim heralde suyum gelecek gece doktora gideceğiz bundan yaklaşık 2 hafta önce

bazen akıntı yoğun oluyor beyaz krem kıvamlı bazen su gibi neye göre de değişiyor anlamıyorum
bazı günler hiç olmuyor

Kızlar günaydın sabah uyanınca ayaklarımın altı acıyor ödem den mı oluyor bu zaten ayaklarım şişti bilgisayar başında sürekli sabit durmaktan galıba olıyor akşamları yürüyüş yapıyorum ama yürürken öğlene kadar gecmeyen bir acı oluyor ödem den mi

Ben de şu güne kadar 1-2 defa yürümüştüm. Şİmdi ev taşıyınca yeni muhit yürümek için çok elverişli oldu, maskemi taktım çıktım akşam 8'de. Çok iyi geldi, ben de her gün, en kötü gün aşırı devam etmek istiyorum.

Acimasi iyi degil diye biliyorum. Ben de saatlerce bilgisayar basindayim. Benim de cok odemim var ama acimiyor. Tansiyon aleti var mi? Yoksa bir saglik ocaginda tansiyonunuza baktirabilirsiniz.

Günaydinn
Ben de saglik ocaginda tahlillerimi yaptirdim, yarin aksilik olmazsa doktora gosterecegim kontrolde.
Iki lafimdan biri, çok sicaak. Yazin bile üsürdüm ben. Akinti gün gün bende de oluyor. Yuruduysem, iş yaptiysam artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…