2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunaydin kızlar,31+4 oldum çok şükür ama bebek hala donmemis,sizlerin kaçıncı haftada donmustu bebisleriniz

giderli olması iyi mi, mesela oturma odasında yıkarken falan. içine file mi kullanıyorsunuz
Giderde tıkaç oluyor suyu dökerken rahat oluyor tıkaçı çıkartırsın duşakabin içine dökülür kendi, dikip dökmene gerek kalmaz.
Evet içine file kullanıyorum çok rahat oluyor file ile yıkamak.

Merhabalar kızlar cocuklara ve kendimize yatak almak istiyoruz rahat yumusacik oh bee nasıl da dinlenmisim kalkinca dedirten yatak önerilerinizi bekliyorum :)
Aslında yatak biraz kisiye gore değişiyor galiba. Benim yatağım yataş seven z. Bebek için de büyüyen beşik için çilekten aldım yatağı çünkü genişlik 75 ti. Ara ölçü kalıyor mecburen çilekten aldım. Park yatağın içine yataştan aldım. Lily sanırım modelin adı. Bir de ben yataş juno aldım reflü yatagı. Arkadaşlarım cok memnun kalmış.

kızlar günaydınn
kontrolden geldim
35. haftadayım, kilomuz 2650 olmuş
doktora iyi mi kilosu dedim kendisi zaten kilolu bebek düşmanı gayet iyi dedi.
kilo vermişim, bebek de dönmüş artık doğuma hazır gibiyiz
bebeği 20 gün daha içeride tutmaya bak dedi. Normal doğum için kontrol de yani çatı muayenem de 14 temmuzda

Sıcaklarda yoruyor, doktora gidip geldiğim gün bende geldikten sonra mesaiyi zor bitiyorum...

bir yanım 16 Temmuz'da bırak diyor zaten sadece 3 çalışma günü farkedecek, bir yanımda 9 Temmuz'da...

Çok zor ya, ben öncesine kendi iznimden aldım bir hafta. Keşke daha önce izinlerimi kullanmasaymışım da bir hafta daha izin alabilseymişim diyorum şimdi. her gün işkence gibi gel git 9 gün kaldı... Sie de çok kolay gelsin. Umarım bir önce gelir geçer bugünler.

Aaa bilmiyordum, teşekkür ederim. Benim hep düşük seyretti sanırım artık yükselme riski olmaz ama yine de aklımda olsun.

Merhabalar kızlar cocuklara ve kendimize yatak almak istiyoruz rahat yumusacik oh bee nasıl da dinlenmisim kalkinca dedirten yatak önerilerinizi bekliyorum :)
Kesinlikle işbir.

günaydın, bebek küveti ne aldınız anneler?
Chicco CUDDLE & BUBBLE aldım. Biraz pahallı ama hem küvet hem alt değiştirme görevi görüyor hem de kovası maşrapası, şampuan kapları vs içinde. Alt rafına da güzelce bezlerini koyabilirim. Zaten tüm bunları alınca aynı hesaba geleceğinden mantıklı geldi.

3 temmuz da bime geliyormuş sanırım küvet seti, filesi kovası masrafasi.
Benim oğlundan kalanlar var, ama alacak olanlar için fiyatı da uygun sanırım ☺

Yatak olarak biraz baktim cok da olumlu yorumlarla karşılaştım ortopedik olsun bir süre deneyeyim derken us sleepingle karşılaştım. Bire bir görüşüp almayı planlıyorum önerileriniz için teşekkür ederim :)

Planlı sezaryen kaçıncı haftada oluyor kızlar bizim 39+0 tam bayrama denk geliyor 38+5 de felan alacak galiba erken olmaz herhalde değil mi
38 de alıyorlar, doğum belirtilerin başlayıp da alınması daha doğru tabi ama Dr önceden prgramliyor. 37 . Haftadan snra bı sıkıntı yok genelde 38 de alirlar

Benim Dr um 39 a sezaryen randevusu yazayım mi demişti, ki zaten sezaryen istemiyordum.
Oğlum da 38 de normal doğumla gelmişti.

aynı durumdayım
benim içeride 3 haftalık iznim de var ama ne olur ne olmaz diye erken çıkmadım
şu anda da resmen bunalımlardayım

Benim Dr um 39 a sezaryen randevusu yazayım mi demişti, ki zaten sezaryen istemiyordum.
Oğlum da 38 de normal doğumla gelmişti.
En nefret ettiğim Dr profili. Böyle bişey olabilir mi ya sez. Zorunlu durumda olur, ne o öyle yazayım mi, hee yaz !! Çok şükür ki bu 3. Hamileliğim hiç bı Dr um öyle değildi olsaydı zaten degistirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…