2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözün aydın ben yarın gideceksin sanıyordum. Benim randevum da yarın. Kilo verince doğum yaklaşıyor diyorlar ama ben almaya devam ediyorum

Doktorum 39+ dan sonra demişti. Dün sanırım banu ciftcide dinledim. Yasal olani 39+ demişti. Ama daha once de alıyorlar.
Bende sancımın gelmesini beklesek acaba dedim doktora ilk oglumu 41. Haftada doğurmuştum doktorda o zaman risk almış oluruz tok olursun anestezi riskli olur felan dedi sonuçta bu bir ameliyat planlı olması daha iyi dedi

En nefret ettiğim Dr profili. Böyle bişey olabilir mi ya sez. Zorunlu durumda olur, ne o öyle yazayım mi, hee yaz !! Çok şükür ki bu 3. Hamileliğim hiç bı Dr um öyle değildi olsaydı zaten degistirirdim
7. ayimda değiştirdiğim ikinci Dr umdu canım.
Tabi son hafta da degismedim artık.
Ama normal istediğimi de biliyordu.
Son anda bir şansını denedi sadece, ama kesemedi beni

Aminnn inşaallah cumlemizin evladi❤

Kontrolumuz bitti ; boyumuz 43 cm, kilomuz 1840. Doktorumuz boyun 1 hafta once kilosunun haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi, suanda 31+3 teyiz kilosu bana az gibi geldi ama doktor gayet normal deyince arada da kaldim doğrusu
Bence de gayet normal doktor anormal demediği sürece kilo konusunda bebikleri rahat bırakmalıyız bence doğduktan sonra milletin bebeklerimize kilosuyla ilgili yorum yapmasından nefret edeceğiz şimdi biz kendi kendimize bunu yapıp darlanmayalim fitratlari üzere geliyorlar ha azıcık ince uzun ha azıcık tombik kısa

Sezeryan için 38 çok erken değil mi biz 37. haftaya kadar çalışıyoruz

İnşallah normal doğum olur, Sezeryan olursa da umarım 39. haftada olur

yani ben doktora 39 da istiyorum desem itiraz mı edecek ki ...

Kontrolumuz bitti ; boyumuz 43 cm, kilomuz 1840. Doktorumuz boyun 1 hafta once kilosunun haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi, suanda 31+3 teyiz kilosu bana az gibi geldi ama doktor gayet normal deyince arada da kaldim doğrusu
Benim 31+5 de 1730 Gr 41 cm di canım.
Bence seninkinin maşallahı var

Gözün aydın ben yarın gideceksin sanıyordum. Benim randevum da yarın. Kilo verince doğum yaklaşıyor diyorlar ama ben almaya devam ediyorum

sağol canım
doğru hatırlıyorsun da perşembe 10.30 da geleceğim diyince doktor, işten bu yoğunlukta o kadar izin almak istemedim, bugün 9.30 a verdi randevuyu hemen gidiverdim.

Özel mi devlet mi tercih ediyorsunuz kızlar. Sezaryen ve doktora güven muhabbeti çok dönmüş devlette normal doğumu sonuna kadar desteklemeleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Belki daha önce konuşuldu ama yakın zamanda görmedim

sağol canım
doğru hatırlıyorsun da perşembe 10.30 da geleceğim diyince doktor, işten bu yoğunlukta o kadar izin almak istemedim, bugün 9.30 a verdi randevuyu hemen gidiverdim.
Ben özele gidiyorum ilk dogumumu da ayni hastanede yaptim ve normal dogumdu cok rahat bir dogumdu 4 saatte sanci cekmistim sadece bu dogumum mecburen sezeryan olacak ablam 5 ay once devlette dogum yapti rahmi darmis buna ragmen 2 gün sanci cektirip suni sanci verip normal dogum yapti atoni gecirdi 2 kez ameliyata aldilar genel anestezi aldi 20 gun hastanede yattı normal dogum olamayacaksa normal diye ısrar etmenin anlamı yok tıpkı gereksiz sezeryanda ısrar edilmesi gibi

Kızlar nihayet tasiniyirum cumartesi günü kiracı evi boşalttı bgn, yarın boyacı başlayacak Pers cuma boyayacak işte ctesi nakliyeciler geliyor. Çok şükür bu hengamede doguracam diye korkuyordum. Evde herşeyim kolili yaklaşık 1 aydır hazır bekliyorum.kiyafetleri bile bavuldan çıkarıp gidiyoruz o derece darısı diğer taşınacak olanlara ins

Ben özele gidiyorum ilk dogumumu da ayni hastanede yaptim ve normal dogumdu cok rahat bir dogumdu 4 saatte sanci cekmistim sadece bu dogumum mecburen sezeryan olacak ablam 5 ay once devlette dogum yapti rahmi darmis buna ragmen 2 gün sanci cektirip suni sanci verip normal dogum yapti atoni gecirdi 2 kez ameliyata aldilar genel anestezi aldi 20 gun hastanede yattı normal dogum olamayacaksa normal diye ısrar etmenin anlamı yok tıpkı gereksiz sezeryanda ısrar edilmesi gibi

Ben özele gidiyorum cnm diğer kızlarımda özelde doğum yaptım normal doğum oldu. Bu da şuan için normal görünüyor döndü 28. Haftadan beri doğum pozisyonunda. İnşallah aksilik olmazsa normal olacak ki Dr um da sez. Yanlisi bı Dr değil, çok memnunum. Smdi taşındığım yerden hastane baya uzak olacak ama zaten 1-1.5 ay kaldı idare edecem artk

Bende özele gidiyorum canım, ilk dogumumu normal dogumla aynı hastanede yapmış, genel olarak memnun kalmıştım.
İnşallah hepimize hayırlı doğumlar olur, iyilerle karsilasir, iyi hatırlarız

Maşallah ilk haberi senden alacağız o zaman sağlıkla gelsin bebiş

Ben ilk başta o ikileme epey düştüm ama Ankara Şehir Hastanesi hakkında da gayet olumlu yorumlar duydum ve özelde de doğuma kadar gayet güzel giden ama doğum sonrası bebekle ilgilenilmesi konusunda yetersiz kalındığını okudum bana yakın özel hastanelerde. O yüzden devlete devam ediyorum inşallah da güzel sonuçlanır

Kızlar ankastre set almam lazım hiç de bakıp araştırmadım şimdiye kadar,ben evde var sanıyordum çünkü yokmuş. Hangi marka alayım kullnip memnun kaldığıniz onerdiginiz bı model var mi. Önemli olan fırını zaten. Ben eski evimde Arçelik kullanıyordum memnundum ama.suan pahalı geldi. Markası önemli değil uygun fiyatlı bakıyorum bin liraya da var 5 bin liraya da. Orta halli bişe olsn şu an herşey üst üste geldi çok fazla bütçe ayiramicam bu cocukodasi yatak odası vs aldım bu ekstradan çıktı var mı bı önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…