Doktorum 39+ dan sonra demişti. Dün sanırım banu ciftcide dinledim. Yasal olani 39+ demişti. Ama daha once de alıyorlar.Planlı sezaryen kaçıncı haftada oluyor kızlar bizim 39+0 tam bayrama denk geliyor 38+5 de felan alacak galiba erken olmaz herhalde değil mi
Gözün aydınkızlar günaydınn
kontrolden geldim
35. haftadayım, kilomuz 2650 olmuş
doktora iyi mi kilosu dedim kendisi zaten kilolu bebek düşmanı gayet iyi dedi.
kilo vermişim, bebek de dönmüş artık doğuma hazır gibiyiz
bebeği 20 gün daha içeride tutmaya bak dedi. Normal doğum için kontrol de yani çatı muayenem de 14 temmuzda
Bende sancımın gelmesini beklesek acaba dedim doktora ilk oglumu 41. Haftada doğurmuştum doktorda o zaman risk almış oluruz tok olursun anestezi riskli olur felan dedi sonuçta bu bir ameliyat planlı olması daha iyi dediDoktorum 39+ dan sonra demişti. Dün sanırım banu ciftcide dinledim. Yasal olani 39+ demişti. Ama daha once de alıyorlar.
7. ayimda değiştirdiğim ikinci Dr umdu canım.En nefret ettiğim Dr profili. Böyle bişey olabilir mi ya sez. Zorunlu durumda olur, ne o öyle yazayım mi, hee yaz !! Çok şükür ki bu 3. Hamileliğim hiç bı Dr um öyle değildi olsaydı zaten degistirirdim
Aminnn inşaallah cumlemizin evladi❤Baktım cnm şimdi dediğin okula bizim eve 5 km diyor. Diğer bahsettiğim okul evin dibinde balkondan bahçesini görüyorum adrese dayalı direk orası çıkacak muhtemelen. Artk ordan ii bı öğretmen bulmaya calisacam. Şans , inşallah hepimizin kuzusu merhametli vicdanlı işini severek yapan öğretmenlere düşerler..
Bence de gayet normal doktor anormal demediği sürece kilo konusunda bebikleri rahat bırakmalıyız benceKontrolumuz bitti ; boyumuz 43 cm, kilomuz 1840. Doktorumuz boyun 1 hafta once kilosunun haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi, suanda 31+3 teyizkilosu bana az gibi geldi ama doktor gayet normal deyince arada da kaldim doğrusu
Benim 31+5 de 1730 Gr 41 cm di canım.Kontrolumuz bitti ; boyumuz 43 cm, kilomuz 1840. Doktorumuz boyun 1 hafta once kilosunun haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi, suanda 31+3 teyizkilosu bana az gibi geldi ama doktor gayet normal deyince arada da kaldim doğrusu
Gözün aydınben yarın gideceksin sanıyordum. Benim randevum da yarın. Kilo verince doğum yaklaşıyor diyorlar ama ben almaya devam ediyorum
Ben özele gidiyorum ilk dogumumu da ayni hastanede yaptim ve normal dogumdu cok rahat bir dogumdu 4 saatte sanci cekmistim sadece bu dogumum mecburen sezeryan olacak ablam 5 ay once devlette dogum yapti rahmi darmis buna ragmen 2 gün sanci cektirip suni sanci verip normal dogum yapti atoni gecirdi 2 kez ameliyata aldilar genel anestezi aldi 20 gun hastanede yattı normal dogum olamayacaksa normal diye ısrar etmenin anlamı yok tıpkı gereksiz sezeryanda ısrar edilmesi gibisağol canım
doğru hatırlıyorsun da perşembe 10.30 da geleceğim diyince doktor, işten bu yoğunlukta o kadar izin almak istemedim, bugün 9.30 a verdi randevuyu hemen gidiverdim.
En iyisini yapmışsın cnm7. ayimda değiştirdiğim ikinci Dr umdu canım.
Tabi son hafta da degismedim artık.
Ama normal istediğimi de biliyordu.
Son anda bir şansını denedi sadece, ama kesemedi beni
Ben özele gidiyorum ilk dogumumu da ayni hastanede yaptim ve normal dogumdu cok rahat bir dogumdu 4 saatte sanci cekmistim sadece bu dogumum mecburen sezeryan olacak ablam 5 ay once devlette dogum yapti rahmi darmis buna ragmen 2 gün sanci cektirip suni sanci verip normal dogum yapti atoni gecirdi 2 kez ameliyata aldilar genel anestezi aldi 20 gun hastanede yattı normal dogum olamayacaksa normal diye ısrar etmenin anlamı yok tıpkı gereksiz sezeryanda ısrar edilmesi gibiÖzel mi devlet mi tercih ediyorsunuz kızlar. Sezaryen ve doktora güven muhabbeti çok dönmüş devlette normal doğumu sonuna kadar desteklemeleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Belki daha önce konuşuldu ama yakın zamanda görmedim
Ben özele gidiyorum cnm diğer kızlarımda özelde doğum yaptım normal doğum oldu. Bu da şuan için normal görünüyor döndü 28. Haftadan beri doğum pozisyonunda. İnşallah aksilik olmazsa normal olacak ki Dr um da sez. Yanlisi bı Dr değil, çok memnunum. Smdi taşındığım yerden hastane baya uzak olacak ama zaten 1-1.5 ay kaldı idare edecem artkBen özele gidiyorum ilk dogumumu da ayni hastanede yaptim ve normal dogumdu cok rahat bir dogumdu 4 saatte sanci cekmistim sadece bu dogumum mecburen sezeryan olacak ablam 5 ay once devlette dogum yapti rahmi darmis buna ragmen 2 gün sanci cektirip suni sanci verip normal dogum yapti atoni gecirdi 2 kez ameliyata aldilar genel anestezi aldi 20 gun hastanede yattı normal dogum olamayacaksa normal diye ısrar etmenin anlamı yok tıpkı gereksiz sezeryanda ısrar edilmesi gibi
Bende özele gidiyorum canım, ilk dogumumu normal dogumla aynı hastanede yapmış, genel olarak memnun kalmıştım.Özel mi devlet mi tercih ediyorsunuz kızlar. Sezaryen ve doktora güven muhabbeti çok dönmüş devlette normal doğumu sonuna kadar desteklemeleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Belki daha önce konuşuldu ama yakın zamanda görmedim
Maşallahkızlar günaydınn
kontrolden geldim
35. haftadayım, kilomuz 2650 olmuş
doktora iyi mi kilosu dedim kendisi zaten kilolu bebek düşmanı gayet iyi dedi.
kilo vermişim, bebek de dönmüş artık doğuma hazır gibiyiz
bebeği 20 gün daha içeride tutmaya bak dedi. Normal doğum için kontrol de yani çatı muayenem de 14 temmuzda
Ben ilk başta o ikileme epey düştüm ama Ankara Şehir Hastanesi hakkında da gayet olumlu yorumlar duydum ve özelde de doğuma kadar gayet güzel giden ama doğum sonrası bebekle ilgilenilmesi konusunda yetersiz kalındığını okudum bana yakın özel hastanelerde. O yüzden devlete devam ediyorum inşallah da güzel sonuçlanırÖzel mi devlet mi tercih ediyorsunuz kızlar. Sezaryen ve doktora güven muhabbeti çok dönmüş devlette normal doğumu sonuna kadar desteklemeleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Belki daha önce konuşuldu ama yakın zamanda görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?