2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba hamiş arkadaşlarım. Bizde geldik doktordan gerçekten çok sıcak hava. 32. Haftalık 1.802 gram kilosu boyuda 42 cm olmuş teyzeleri. Bebek dönmüş doğum kanalına girmiş herşey çok güzel dedi. Çok şükür Rabbime bayramdan önce son kontrol sonra doğuma inşallah. Rabbim utandırmasın hepimizi hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza. Bakın nasıl gülüyo benim kuzum

Eklentiler

• A7FAE299-7574-4B47-B3DD-4FC856D24FC0.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 65
Canım bunları sana normal kadın doğum Dr u mu söyledi, perinatolog mu, radyolog mu...

Maşallah kuzum
Planlı sezaryen mi olacak senin.

Kızlar ana kucağı aldınız mı.
Oğlum hiç durağan bir bebek değildi, 3 aylıkken dönmeye başladı, oğlum da sayılı kullandık, şimdi yine alsam mı diyorum ama kullanmama ihtimali yine var, bilemiyorum
Sizler ne yaptınız.

Cibinlikli yer yatağı ve oyun halısı var ama acaba buna ihtiyaç duyar miyim, kestiremiyorum..

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-02-10-46-28.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 56
ikinci hamilelik daha zor derlerdi de inanmazdım gerçekten öyleymiş bende ilkte bu kadar canımın acıdığını hatırlamıyorum hele ki bu haftalarda hiç olmazdı son haftalarda başlamıştı bunda erkenden ağrılar başladı ve mahvediyo insanı ben Sivas'tayım burası bile sıcak geceleri uyuyamıyorum atlet şort dolanıyorum hep evde çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun

aşırı bi kanama olmadı peçeteye ip gibi süründü sadece büyük ihtimalle zorlanma oldu ondan kanadı bugün düne göre daha iyiyim çok şükür

ne kadar gereksiz panik yaratmış, bir doktora görünebilsen ne güzel olur aslında...
Irsi olması o kadar muhtemel ki hiç düşünmeden olması gereken değere göre yorumlama yapmış biraz.

merhaba, bende anadolu yakasındayım, ama maalesef hastaneler ile ilgili fazla bilgim yok. sadece acıbadem altınuzide'yi biliyorum.

ben almadım

maşAllah inşAllah hepimiz benzer iyi haberler alırız :)

Ben iyi hissediyorum ama 3 haftalık irilik de normal görünmüyor ki, böyle sonuçlar çıkınca kendimi suçlu hissediyorum.

2 hafta önce 1 hafta büyüktü. Bu 2 haftada ara 3'e çıkmış. 35 falan da değil 36 hafta görünüyor bebek. o şeker testinde şeker çıkmasaydı burdan yürüyemiceklerdi. yoruldum 2 buçuk aydır aynı muhabbetlerden.

ne kadar gereksiz panik yaratmış, bir doktora görünebilsen ne güzel olur aslında...
Irsi olması o kadar muhtemel ki hiç düşünmeden olması gereken değere göre yorumlama yapmış biraz.

Bu akşam bir klinikle görüşme ayarladım ama çocuğun 2-3 saatte küçüleceği yok ki. yine de içimiz rahat olsun istedik. tüm günüm rezil oldu.

Bugün şöyle bir haber gördüm. "Günde bir litre süt ile 10 litreye yakın su içiyordum. Herhangi bir ağrım sızım yoktu. Kontrol için doktora gittim. Gün dolduğu için sezaryenle alınmasına karar verildi. Çocuğumun 6 kilo 200 gram olduğunu duyunca inanamadım. Ben en fazla 3.5-4 kilo bekliyordum" dedi. " Acaba sütü mü yapıyor böyle. Ceviz ve sütten şüpheleniyorum. Bu ikisini bırakıcam. Süt yerine yoğurt yerim. Artık son çarem bu gibi geliyor :)

10 litre su mu

Ankastreyi Termikel aldım kızlar bakalım insallah memnun kalırım, hiç bilinmedik bı markadansa bu olsn dedim fiyatı orta halli bişey işte yarın kuracaklar cumartesi de taşiniyorum zaten. Brz yürüdüm yoruldum die heryerim ağrıyor şuan, annem babam eşim çocuklar evde temizlik yapıyorlar boyacı biyandan boya yapiyor bnde malum ağır vasıta oturdum dinleniyorum

tabiki değişmez canım ama doktorun yorumlaması farklı olabilir. doktordan doktora o kadar fark var ki ...

Benim doktorum mesela kilo almama o kadar çok laf etti ki başta şimdi daha sadece şaşırıyor kilo almama bu kadar..
Bende şaşırıyorum ama alıyorum yapacak bir şeyim yok dedim.

Fakat şöyle memnunum ki gereksiz hiçbir şeyi yaptırmıyor, örneğin biz ilk başlarda garanti olsun ikili tarama testi üçlü tarama testi yerine "gen testi" yaptıralım dedik. yaşın o kadar ileri değil ve bilemiyoruz ki dedi senden kan alacaklar senden aldıkları kan'da bebeğinde değerlerine bakabilmeleri için bebeğin kan değerleri olmalı. nerden bileceğiz o değerler geçti mi kanı o şekilde aldılar mı garantisi yok ki dedi. Sadece ikili tarama testi yaptı bir şey çıkmadı. üçlüye gerek duymadı.

Nst'ye girecek miyim diye sordum geçen gittiğim de her doktor sokuyor ama gerek yok senin öyle bir durumun yok bir daha geldiğinde gene bakarız dedi.

Şeker yüklemesi için ise mesela; yaptırıyorlar yaptıranlarda şeker daha çok oluyormuş vs. dedim yani sakıncalı mı diye sormak istedim. kim diyor Canan Karatay diyor dedi sakıncası yok ona göre takip etmemiz gerekir yaptırmazsak nerden bileceğiz dedi...

Bende kendimi rahat bırakıyorum biraz bu durumda, sende internette çok yorum okuma..
Bir kaç farklı doktordan yorum almak daha mantıklı.

sen diyince baktım tekrar dönüp en son ultrasona: geçen perşembe gittiğimde; kafası 36 haftalık çıkmış. ben 34te idim. ( BPD değeri sanırım ). Doktorum bir sıkıntı belirtmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…