2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
umarım memnun kalırsın canım. Annem çok memnundu. özellikle aspiratörün o çıkış borusunu çok dolandırmazsan iyi çekiyor.
Hayırlı olsun mis gibi yemekler yapmayı nasip etsin Allah

umarım memnun kalırsın canım. Annem çok memnundu. özellikle aspiratörün o çıkış borusunu çok dolandırmazsan iyi çekiyor.
Hayırlı olsun mis gibi yemekler yapmayı nasip etsin Allah
Amin canım inşallah hepimize, sağlıcakla doguralim kuzucuklara güzel yemekler yapalım

canım allah aşkına bi 2. doktora git, tamam y.dışı farklı bir sistem ama başka doktora gitmen kanunen yasak değildir herhalde?

Başka bir doktora daha görünün. Burda da çok oluyor birinin çook abartıp anneyi korkuttuğu vir şey başka bir doktor gayet normal diyebiliyor. Sonuçta senin psikolojin moralin de önemli doğum yaklaştıkça üstelik.

Ben de çıktım doktordan. 2750 olmuş. Doktor gecenki kilo atagindan sonra az kilo almis olmasina sevindi normal dogum
İcin tedirgindim normale dönmüş dedi. 37+2 ye randevu verdi cati muayenesi de olacak dedi. Nasil oluyor onu bilmiyorum ama onumuzdeki haftadan itibaren sancin falan gelirse de panik yapma normal dedi.

Hiççç morelini bozmuyorsun. Kızım 34 haftalıkken 2880 gr dı. Aman ne diyetler neler yaptım aç kaldım nerdeyse yok almaya devam etti. Eşin ya da sen iri doğdu iseniz sizden birine benzemiştir. Şimdi yaşıtlarıyla aynı yani hatta boyu uzun zayıf bile. Ne sağlıksızlığı oldu ne sarılık ne bişey. İlk grip 1 bucuk yaşında olmuştu düşün en ufak bir grip bile olmamıştı.
Doktorlar korkutuyorlar. Ben bir sıkıntısını haşamadım ama her kontrolden sonra morelimi bozuyorlardı iri iri diye. Sadece sezeryan oldum , riske girsem kendimi kaptmasam normal bile olurdu. Bebek kilolu ve uzun çıkınca usg de anneleri telaşlandırmayı hiç anlamıyorum .
Sağlıkla alacaksın kucağına bakma öyle herseyi en kötü ihtimalleri bile sıralıyor doktorlar.

Canım çatı muayenesi bildiğin normal vajinal muayene.

Vajinal muayene oluyor. 2ya da 3 saniyelik bişey. Nefesini alırsın bıraktığında bitmiş olur o kadar kısa sürüyor.

Hepinize çok teşekkür ederim. Mtad'ın sözleri biraz içime su serpti. Böyle konuşunca rahatlıyorum ama her doktor ziyareti sonrası yine bedbaht oluyorum ağlıyorum. birazdan başka bir doktora gidicez.

Maşallah kilosu gayet güzel. Çatı muayenesi çok uzun sürmüyor. Elinde eldiven giyip 4 parmağını sokup sağa sola çeviriyor darlığına genişliğine bakıyor işte. Öyle can yakıcı bir durum değil. Ama normal doğum yapacaksan alttan el sokmalara hazırlıklı ol. Ben ilk kızımda normal diye sancımla gittim. Kızıma kordon dolanmış aşağı inmedi ve 3-4 sefer alttan baktılar bayada soktular bebeğin kafasının yerini tespit için işte o zaman hem uzun sürüyor hemde sancı olduğu için canı yanıyor insanın.

Kızlar merhaba, 34+6 yiz bugün kilosu 2300gr boyu da 43 cm dedi kısa mi boyu ya
Canım kilo ve boyunu fazla kafaya takma. Haftasına göre gayet iyi zaten. Doktorların verdiği haftalık ölçüler ortalama bi rakam. Birazda bebek genlere bakıyor. Benim kızım 47 cm boyla doğdu çok kıs dediler. Ama şimdi 13 yaşında maşallah babasına çekmiş boyu çok uzadı. Sağlıklı olsunlarda gerisinin önemi yok

Benim de ablamla aramda 13 yaş var, gerçekten küçük anne olucak
Ayy ne güzell evet benim kızımda çok heyecanlı. Anne sen sadece emzireceksin geriye kalan herşeyi ben yapıcam ben bakıcam diyor. İnşallah sağlıkla gelsinde ablası baksın

Bugün bana da kordon boynunda dedi. Ama suan bi sorun yaratmaz dedi.

Ayy ne güzell evet benim kızımda çok heyecanlı. Anne sen sadece emzireceksin geriye kalan herşeyi ben yapıcam ben bakıcam diyor. İnşallah sağlıkla gelsinde ablası baksın
Ben 20 yaşında abla oldum. Çok harika bir duygu. Şimdi ilk gebeliğim ama sanki ikinci çocuğumu bekliyorum. Tabi 13 yaş biraz erken çok yuklenmemek lazım :) ama ben baya annelik yaptım yani annemden çok emeğim var desem az yalan olur

Hepinize çok teşekkür ederim. Mtad'ın sözleri biraz içime su serpti. Böyle konuşunca rahatlıyorum ama her doktor ziyareti sonrası yine bedbaht oluyorum ağlıyorum. birazdan başka bir doktora gidicez.
Tüm iyi dileklerimiz seninle canım hiç sıkma canını, unutma bebişine de stres oluyor hem
Haberdar et lütfen

Yaa ne güzel valla tecrübelisin işte bebeğine daha rahat kolay bakarsın. Ben kızıma yüklenmem zaten o çok istiyor hevesli diye tamam diyorum hevesini kırmamak için. Çünkü yaklaşık 7 yaşından beri kardeş istiyor çok ağladı psikolojisi bozuldu bende çalışıyordum zor olacak diye bi süre düşünmedim. Sonrasında niyetlendik denemelere başladık dış gebelik oldu. Onun tedavisini gördüm tüplerim tıkandı açtırdım falan derken baya zaman geçti. Anca oldu nasip bugüneymiş. Kızım çok uzun yıllar beklediği için şuan çok mutlu ve çok heyecanlı. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun oğlumuza inşallah bakalım kızım kaç gün dayanacak ağlamalarına huysuzluklarına

Kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…