2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yürümek önemli diyorlar

Hepinize çok teşekkür ederim. Mtad'ın sözleri biraz içime su serpti. Böyle konuşunca rahatlıyorum ama her doktor ziyareti sonrası yine bedbaht oluyorum ağlıyorum. birazdan başka bir doktora gidicez.

e çok normal abuk sabuk konuşmuşlar, şeker için verdikleri diyetin diyabetle alakası yok zaten aman hemen git başka doktora

Tüm iyi dileklerimiz seninle canım hiç sıkma canını, unutma bebişine de stres oluyor hem
Haberdar et lütfen

Bu gittigim ultrasonda bebek 34 cikti hangisi dogru bilmiyorum. Ultrasondan ultrasona 2 hafta fark edebilir mi ya. Yarin hastaneye yatmam gerekiyor ama istemiyorum. Yatmazsam beni dava bile edebilme haklari olurmus, oyle diyor klinikteki doktor. Keske pazartesi fln olsaydi. En azindan araya hafta sonu girmeseydi.

Kızlar yazmayı unuttum ya dün konuşulmuştu bu lansinoh göğüs kremiyle alakalı. Benimde ilk kızımda çok kötü yara olmuştu ve çok uzun zaman geçmemişti yaralarım. Bugün doktora sordum lansinoh kremi. Doğum öncesi başlayın diyen var başlamayın diyen var ne yapayım dedim. Başla sürmeye dedi. Sabah akşam sür dedi. Birde yürüyemiyorum fazla 10 dakka yürüyünce bebek aşağıya baskı yapıyor sanki çıkacakmış gibi dedim. Zorlama kendini uzun yürüyüşler yapma ara ara otur dinlen öyle yürü. Baktın çok baskı yapıyor hemen kes yürümeyi eve geç uzan dinlen dedi. Sizde hafife almayın bu yürürken baskı olayını. Zorlamayacakmışız kendimizi birşey olmaz deyip yürüyüşe devam etmeyin

Dava mava diyerek anneyi baskı altında bırakmaya ne hakları var canım olur mu öyle şey yurt dışında miydiniz

Canım geçmiş olsun neden hastaneye yatman gerekiyordu,bende şu an hastanedeyim çarşamba yatışım yapıldı yine

Canım geçmiş olsun neden hastaneye yatman gerekiyordu,bende şu an hastanedeyim çarşamba yatışım yapıldı yine
Gecmis olsun canim. Hamilelik sekeri icin, 2 bucuk aydir ayni muhabbet. Bir iyi gidiyosun diyolar bir bebek onde dikkat etmiyosun diyolar. 3 hafta onde cikti bebek. Dun baska ultrasona gittim bir hafta onde cikti. Bugun diger sonucu gosterip yeniden kontrol etmelerini talep edicem.

Günaydın hanımlarBen yine hastanedeyim kızlar aynı sıkıntım yani previadan dolayı yoğun kanamayla yatışım yapıldı,doğumu durdurdular 1cm açılmamda olmuş,şimdilik serviste yatıyorum kontrol altındayım,inşallah bu seferde atlatıcamSizlerde iyisinizdir inşallah

Bende de gebelik şekeri çıktı 5-6 haftadır bende diyetisyenle düzeltmeye çalışıyorum tam toparladım durumu şimdi ciğer geliştirici iğnelerin 3. 4. dozunu oldum bu da arttırıyor malesef,banada bazen 2hafta bazen 1hafta önde olduğunuve suyumun sınırın biraz üstünde olduğunu söylülüyor drlar,2-3dr gidiyorum usgler fark gösteriyor illa ki,bebeğin kg olarak önde mi peki

Çok geçmiş olsun, inşallah zamanını beklesin bebiş

Cok gecmis olsun yeniden. Eger dunku ilk ultrason dogrusuysa epey iri, 49 cm 2800 gram daha 33+3um. 36 haftalik cikiyo bebegin diyolar. Ama farkli bir ultrasona gittim 34 gorunuyor.

E Erganun evet ama dogumu da onlar yaptiracak 4 hafta kadar daha ne diyolarsa uyucam. saka bi yana allah korusun ciddi bir durumla karsilasilmasi durumunda gercekten beni suclayabilirler eger soyledikleri tedaviyi reddedersem. Sorun su ki tedavi olsa reddetmeyecegim, herhangi bir tedavi yok ortada. Evde kan sekerime bakiyorum bana inanmiyolar belli ki, birkac gun kendileri kan sekerime bakacaklar olay bu.

Geçmiş olsn cnm, inşallah

Çok geçmiş olsun, inşallah zamanını beklesin bebiş
teşeklürler,inşallah
Teşekkürler canım,evet baya önde çıkmış usg farkıda olabiliyor biraz illa ki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…