- 25 Şubat 2020
- 1.454
- 1.301
- 133
- 46
Yürümek önemli diyorlarBen de şu güne kadar 1-2 defa yürümüştüm. Şİmdi ev taşıyınca yeni muhit yürümek için çok elverişli oldu, maskemi taktım çıktım akşam 8'de. Çok iyi geldi, ben de her gün, en kötü gün aşırı devam etmek istiyorum.
Sağol cnmKolay gelsin :)
Hepinize çok teşekkür ederim. Mtad'ın sözleri biraz içime su serpti. Böyle konuşunca rahatlıyorum ama her doktor ziyareti sonrası yine bedbaht oluyorum ağlıyorum. birazdan başka bir doktora gidicez.
Tüm iyi dileklerimiz seninle canım hiç sıkma canını, unutma bebişine de stres oluyor hem
Haberdar et lütfen
Dava mava diyerek anneyi baskı altında bırakmaya ne hakları var canım olur mu öyle şey yurt dışında miydinizBu gittigim ultrasonda bebek 34 ciktihangisi dogru bilmiyorum. Ultrasondan ultrasona 2 hafta fark edebilir mi ya. Yarin hastaneye yatmam gerekiyor ama istemiyorum. Yatmazsam beni dava bile edebilme haklari olurmus, oyle diyor klinikteki doktor. Keske pazartesi fln olsaydi. En azindan araya hafta sonu girmeseydi.
Uykular haram olduuuuuğHerkese iyi geceler.
Valla bende akşam üstü uyuduğum için bu saate kaldım. Yoksa maşallah camış gibi uyuyorum.Uykular haram olduuuuuğ
Yine sıcak yine sivri yine uykusuzluk
Canım geçmiş olsun neden hastaneye yatman gerekiyordu,bende şu an hastanedeyim çarşamba yatışım yapıldı yineBu gittigim ultrasonda bebek 34 ciktihangisi dogru bilmiyorum. Ultrasondan ultrasona 2 hafta fark edebilir mi ya. Yarin hastaneye yatmam gerekiyor ama istemiyorum. Yatmazsam beni dava bile edebilme haklari olurmus, oyle diyor klinikteki doktor. Keske pazartesi fln olsaydi. En azindan araya hafta sonu girmeseydi.
Gecmis olsun canim. Hamilelik sekeri icin, 2 bucuk aydir ayni muhabbet. Bir iyi gidiyosun diyolar bir bebek onde dikkat etmiyosun diyolar. 3 hafta onde cikti bebek. Dun baska ultrasona gittim bir hafta onde cikti. Bugun diger sonucu gosterip yeniden kontrol etmelerini talep edicem.Canım geçmiş olsun neden hastaneye yatman gerekiyordu,bende şu an hastanedeyim çarşamba yatışım yapıldı yine
Bende de gebelik şekeri çıktı 5-6 haftadır bende diyetisyenle düzeltmeye çalışıyorum tam toparladım durumu şimdi ciğer geliştirici iğnelerin 3. 4. dozunu oldum bu da arttırıyor malesef,banada bazen 2hafta bazen 1hafta önde olduğunuve suyumun sınırın biraz üstünde olduğunu söylülüyor drlar,2-3dr gidiyorum usgler fark gösteriyor illa ki,bebeğin kg olarak önde mi pekiGecmis olsun canim. Hamilelik sekeri icin, 2 bucuk aydir ayni muhabbet. Bir iyi gidiyosun diyolar bir bebek onde dikkat etmiyosun diyolar. 3 hafta onde cikti bebek. Dun baska ultrasona gittim bir hafta onde cikti. Bugun diger sonucu gosterip yeniden kontrol etmelerini talep edicem.
Çok geçmiş olsun, inşallah zamanını beklesin bebişGünaydın hanımlarBen yine hastanedeyim kızlar aynı sıkıntım yani previadan dolayı yoğun kanamayla yatışım yapıldı,doğumu durdurdular 1cm açılmamda olmuş,şimdilik serviste yatıyorum kontrol altındayım,inşallah bu seferde atlatıcam Sizlerde iyisinizdir inşallah
Cok gecmis olsun yeniden. Eger dunku ilk ultrason dogrusuysa epey iri, 49 cm 2800 gram daha 33+3um. 36 haftalik cikiyo bebegin diyolar. Ama farkli bir ultrasona gittim 34 gorunuyor.Bende de gebelik şekeri çıktı 5-6 haftadır bende diyetisyenle düzeltmeye çalışıyorum tam toparladım durumu şimdi ciğer geliştirici iğnelerin 3. 4. dozunu oldum bu da arttırıyor malesef,banada bazen 2hafta bazen 1hafta önde olduğunuve suyumun sınırın biraz üstünde olduğunu söylülüyor drlar,2-3dr gidiyorum usgler fark gösteriyor illa ki,bebeğin kg olarak önde mi peki
Geçmiş olsn cnm, inşallahGünaydın hanımlarBen yine hastanedeyim kızlar aynı sıkıntım yani previadan dolayı yoğun kanamayla yatışım yapıldı,doğumu durdurdular 1cm açılmamda olmuş,şimdilik serviste yatıyorum kontrol altındayım,inşallah bu seferde atlatıcam Sizlerde iyisinizdir inşallah
teşeklürlerÇok geçmiş olsun, inşallah zamanını beklesin bebiş
Teşekkürler canım,evet baya önde çıkmış usg farkıda olabiliyor biraz illa ki,Cok gecmis olsun yeniden. Eger dunku ilk ultrason dogrusuysa epey iri, 49 cm 2800 gram daha 33+3um. 36 haftalik cikiyo bebegin diyolar. Ama farkli bir ultrasona gittim 34 gorunuyor.
E Erganun evet ama dogumu da onlar yaptiracak 4 hafta kadar daha ne diyolarsa uyucam.saka bi yana allah korusun ciddi bir durumla karsilasilmasi durumunda gercekten beni suclayabilirler eger soyledikleri tedaviyi reddedersem. Sorun su ki tedavi olsa reddetmeyecegim, herhangi bir tedavi yok ortada. Evde kan sekerime bakiyorum bana inanmiyolar belli ki, birkac gun kendileri kan sekerime bakacaklar olay bu.
Teşekkürler canımGeçmiş olsn cnm, inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?