Günaydın hanımlarBen yine hastanedeyim kızlar aynı sıkıntım yani previadan dolayı yoğun kanamayla yatışım yapıldı,doğumu durdurdular 1cm açılmamda olmuş,şimdilik serviste yatıyorum kontrol altındayım,inşallah bu seferde atlatıcamSizlerde iyisinizdir inşallah
Günaydın, yarın kontrol var inşallah herşey iyi olur. bu arada aranızda veet in tüy dökücü spreyini kullanan oldu mu? beni yaktı pişman oldum kullandığıma.
Kullanmayı düşünen olursa dikkat etsin.
Günaydın hanımlarBen yine hastanedeyim kızlar aynı sıkıntım yani previadan dolayı yoğun kanamayla yatışım yapıldı,doğumu durdurdular 1cm açılmamda olmuş,şimdilik serviste yatıyorum kontrol altındayım,inşallah bu seferde atlatıcamSizlerde iyisinizdir inşallah
Günaydın geçmiş olsun. Ben de kan yok bu sıralar ama patlamaya hazır bomba gibiyim. Korkuyorum her an bir şey olacak diye. Hep dua ediyorum kendime de sana da. Bugünleri atlatıp sağlıkla kucağımaza alalım yavrularımızı.
LCW DREAM Pembe Gömlek Yaka Kısa Kollu Kadın Pijama Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0SO426Z8-LHF
Günaydın, yarın kontrol var inşallah herşey iyi olur. bu arada aranızda veet in tüy dökücü spreyini kullanan oldu mu? beni yaktı pişman oldum kullandığıma.
Kullanmayı düşünen olursa dikkat etsin. Eki Görüntüle 2657331
Günaydın geçmiş olsun. Ben de kan yok bu sıralar ama patlamaya hazır bomba gibiyim. Korkuyorum her an bir şey olacak diye. Hep dua ediyorum kendime de sana da. Bugünleri atlatıp sağlıkla kucağımaza alalım yavrularımızı.
canım geçecek bugünler inşallah,artık benek büyüdü diye kanamalarımın artacağını söyledi azönce doktor,ayağa kalkmadan yatıyorum işte şu an kanam durdu 2gündür pıhtı ve kahveler geliyo bunlar normalmiş tabi alıştım zaten,zor bi yolculuk oldu bu hamilelik ama sonu güzel olacak çok inanıyorum
Tuy dokucu zararli diye biliyorum. Yaptiracaksaniz sir agdayi kagitla cekmeyen direkt agdasinin kendisini ceken bir yerde yaptirin. Bacak ve koltuk altinda sir agdanin kagidiyla kullanilmasi normal ama bikini bolgesi icin muthis yipratici kagitlar. Bunu bilmeyen ya da uygulamayan cok yer var. Ben bir hafta yururken aci cektim, eve geldigimde kanadi resmen. Siz siz olun benim dustugum hataya dusmeyin, gebelikte cok hassas oluyormus
Ben lazer yaptırmıştım ama gebelikle birlikte tekrar artışa geçtiler. Tabi eski haline dönmedi ama arttı yani. doğumdan sonra emzirme süreci de bitince tekrar gitmek gerekecek gibi. Gerçi belki hormonlar eski haline dönünce düzelir.
Kullanmayı düşünen olursa dikkat etsin. Eki Görüntüle 2657331