2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydınlar.. Geçirdiğim e uykusuz geceydi sanırım git gide zorlaşıyor mu ne..
Çok çok geçmiş olsun, hadi bu da atlatılacak inşallah Böyle böyle son bölüme yaklaşacağız :)

M Mirune sana da çok geçmişler olsun, dilerim yalnızca doktor yanılmasıdır, sağlıkla büyüyordur miniğin

Günaydın, yarın kontrol var inşallah herşey iyi olur. bu arada aranızda veet in tüy dökücü spreyini kullanan oldu mu? beni yaktı pişman oldum kullandığıma.
Kullanmayı düşünen olursa dikkat etsin.

Günaydın geçmiş olsun. Ben de kan yok bu sıralar ama patlamaya hazır bomba gibiyim. Korkuyorum her an bir şey olacak diye. Hep dua ediyorum kendime de sana da. Bugünleri atlatıp sağlıkla kucağımaza alalım yavrularımızı.

Bu arada pijama takımı arayışında olan varsa, ben bunu almıştım 80 tl'ye çok da güzel. Şimdi 65'e düşmüş kızlar, reklamı çıktı da.

Günaydın canım tüy dökücü kremler zararlı değil mi gebelikte? Çok önermiyorlar sanki

Geçmiş olsun canım, sende bu güçlü inanç oldukça durumun hemencecik iyi olacaktır eminim

Çok çok geçmiş olsun canım umarım zaman hayırlısıyla hızlı geçer ve sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Cok gecmis olsun canim Insallah saglikla kavusursun

canım geçecek bugünler inşallah,artık benek büyüdü diye kanamalarımın artacağını söyledi azönce doktor,ayağa kalkmadan yatıyorum işte şu an kanam durdu 2gündür pıhtı ve kahveler geliyo bunlar normalmiş tabi alıştım zaten,zor bi yolculuk oldu bu hamilelik ama sonu güzel olacak çok inanıyorum
Geçmiş olsun canım, sende bu güçlü inanç oldukça durumun hemencecik iyi olacaktır eminim
inşallah canımçok saol
Çok çok geçmiş olsun canım umarım zaman hayırlısıyla hızlı geçer ve sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
amin inşallah teşekkürler canım
Cok gecmis olsun canim ☺ Insallah saglikla kavusursun
teşekkürler canımamin hepimiz inşallah

Evet tüy dokuculer zararlı diye biliyorum ben de.. Peki epilasyon için jilet dışında bisiler keşfeden var mı. Malum görünmüyor acayip cebellesiyorum
Off benimde büyük sorunum bu yarım yamalak temizleyip bırakıyorum bence en iyisi hamile kalmadan önce lazer felan yaptırmak

Tuy dokucu zararli diye biliyorum. Yaptiracaksaniz sir agdayi kagitla cekmeyen direkt agdasinin kendisini ceken bir yerde yaptirin. Bacak ve koltuk altinda sir agdanin kagidiyla kullanilmasi normal ama bikini bolgesi icin muthis yipratici kagitlar. Bunu bilmeyen ya da uygulamayan cok yer var. Ben bir hafta yururken aci cektim, eve geldigimde kanadi resmen. Siz siz olun benim dustugum hataya dusmeyin, gebelikte cok hassas oluyormus

Off benimde büyük sorunum bu yarım yamalak temizleyip bırakıyorum bence en iyisi hamile kalmadan önce lazer felan yaptırmak
Ben lazer yaptırmıştım ama gebelikle birlikte tekrar artışa geçtiler. Tabi eski haline dönmedi ama arttı yani. doğumdan sonra emzirme süreci de bitince tekrar gitmek gerekecek gibi. Gerçi belki hormonlar eski haline dönünce düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…