2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tekrar geçmiş olsun inşallah bunu da sağlıkla sorunsuz bir şekilde atlatacaksın. Ne acelececi çıktı miniş ille de gelicem diyo sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda geçmesini diliyorum

Ben yaptırdım tekrar çıktı
Genital bölge en zor bölge olduğu için zor bitiyo. Ben de lazer yaptırdım azaldı ama bitmedi sonrasında jilet kullanınca da biraz arttı. Tam tekrar lazere niyetlendim gebelik haberini aldım yine kaldı. Şimdi cebellesiyorum

Evet tüy dokuculer zararlı diye biliyorum ben de.. Peki epilasyon için jilet dışında bisiler keşfeden var mı. Malum görünmüyor acayip cebellesiyorum
Bende aşırı zorlanıyorum eşimi alıştırmıştım sen alırsın artık diye :)
jilet kullanmıyorum bende aşırı tahriş yapıyor cildim çok hassas ve tekrar uzarken aşırı kaşıntı yapıyor :/ bir çözümü var mı bilmiyorum.

Genellikle epilasyon aletinin tüy kısaltıcı ( erkek traş makinesi gibi olan delikli bir başlık ) başlığını kullanıyorum.
Artık doktor ne görüyor bilmiyorum, bakmayıversin

Ayy çok güldüm yorumuna Allah iyiliğini versin canım

Bende hamilelik öncesi lazere gitmiştim bitiş aşamasındaydım artık tek tük çıkıyordu. Hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım. Tek tük çıkanlar uzamanaya başlayınca yaptırdığım yere sordum sadece jiletle kısalt sakın başka birşey sürme çoğalır dedi. Hamileliğin ilk aylarında biraz çoğaldı ama 2-3 aydır hiç çıkmıyor. Hatta bacaklarıma lazer yaptırmadım ama 3 ay önce aldığım halde hala tek tük çıktı. Hormonlarla alakalı birşey galiba. Doğum sonrası tekrar lazere devam edicem çok büyük rahatlık valla

1. Ultrasonda basi, govdesi , bacaklari 3 hafta ilerideydi.
2. Ultrasonda basi, govdesi, bacaklari 1 hafta ilerideydi.
3. Ultrasonda ise basi 1 hafta, govdesi 3 hafta, bacaklari haftasinda cikti.

Govdesi 3 hafta onde yani. Ortak paydasi bu.

Kafa dinlerim diye dusunuyodum ama yanimdaki italyan iki dk susmadi ya. Bu kadar geveze olunamaz ya. Ne buluyosun bu kadar konusacak. Cildiricam

çok geçmiş olsun canım inşallah acele etmez de minik sağsalim zamanında alırsın kucağına

Kızlar selam 32. haftada çalışamaz raporu alacağım fakat kendi doktorum özel klinik olduğu için hastaneden almam gerektiğini söyledi. Sizler nereden nasıl aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhabalar 33.haftalık gebeyim. 35.haftada doktor kontrolüm var inşallah nasipse normal doğum olsun istiyorum. doktor 35. Haftada çatı muayenesi yapar mı yoksa, daha ileri haftada mı yapıyorlar? Birde bu çatı kontrolü acı verici bir şey mi ben biraz korkuyorum da tecrübeliler bana bilgi verebilir misiniz?

Kızlar selam 32. haftada çalışamaz raporu alacağım fakat kendi doktorum özel klinik olduğu için hastaneden almam gerektiğini söyledi. Sizler nereden nasıl aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
özel kliniği bilmiyorum ben özel hastaneden aldım

çatı muayenesini ben de daha olmadım 37 de yapıyorlar ya da doğumdan önce yapıyorlar diye duydum. internette izlediğim videolarda hiç yapmayadabiliyoruz diyen hekime de rastladım. burada konuşulana göre acı vermiyor gibi ama ben yaşamadım bilemiycem.

Nst ye gireniniz yoktur daha değil mi? yarın kontrolden önce nst ye gireceğim yarım saat sürüyor sanırım hastanede kalış sürem uzayacak bi de sıkılırım ben o işlem esnasında. çabuk geçiyor mu?

36 37 gibi yapılıyor genelde. Bikaç saniyelik bir işlem merak etme. Ama bazı doktorlar gerek duymuyor ve yapmıyorlar.

Kızlar bikaç gündür sarımtırak ama yeşile dönük böle fosforlu gbi akıntım vardı. İdrar tahlili yaptık temiz çıkmıştı. Sonra bikaç gün durdu. Yeniden başladı. Doktoruma yazdım yine olduğunu tahlili yenilememi istedi. Pazartesi yeniden idrar tahlili vereceğim.
Sizde yeşile dönük akıntı oldu mu hiç ?
Sinir oluyorum yani tahlil veriyom temiz çıkıyor tahlil. Sonra 1 hafta yok , 1 akşam gene oluyor . Çıldırcam neden neden diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…