Ben az once girdim. Yarim saat suruyor. Hic sancim cikmadi benim simdiye kadar. Bebis iyiymis oyle diyolar. Ben de bi sure sonra bunaliyorum.Nst ye gireniniz yoktur daha değil mi? yarın kontrolden önce nst ye gireceğim yarım saat sürüyor sanırım hastanede kalış sürem uzayacak bi de sıkılırım ben o işlem esnasında. çabuk geçiyor mu?
20 dk sürüyor nst yaklaşık. Telefonla takılırsın, müzik Dinlersin ya da hiçbirşey yapmaz. Cihazdan gelen bebişin kalp atışlarını dinlersin hemen geçer.Nst ye gireniniz yoktur daha değil mi? yarın kontrolden önce nst ye gireceğim yarım saat sürüyor sanırım hastanede kalış sürem uzayacak bi de sıkılırım ben o işlem esnasında. çabuk geçiyor mu?
Bende vardi iltihap cikti canim antibiyotik kullaniyorum az kaldi. 2 hafta falan sonra kontrole gidebilcem o zaman bi daha tahlil yaptircamKızlar bikaç gündür sarımtırak ama yeşile dönük böle fosforlu gbi akıntım vardı. İdrar tahlili yaptık temiz çıkmıştı. Sonra bikaç gün durdu. Yeniden başladı. Doktoruma yazdım yine olduğunu tahlili yenilememi istedi. Pazartesi yeniden idrar tahlili vereceğim.
Sizde yeşile dönük akıntı oldu mu hiç ?
Sinir oluyorum yani tahlil veriyom temiz çıkıyor tahlil. Sonra 1 hafta yok , 1 akşam gene oluyor . Çıldırcam neden neden diye.
Ben de normalde özel muayenehaneye gidiyorum ama rapor almak icin ozel hastaneye gittim. DoktorumKızlar selam 32. haftada çalışamaz raporu alacağım fakat kendi doktorum özel klinik olduğu için hastaneden almam gerektiğini söyledi. Sizler nereden nasıl aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Bnde yenileticem pazartesi tahlili bakalım.Bende vardi iltihap cikti canim antibiyotik kullaniyorum az kaldi. 2 hafta falan sonra kontrole gidebilcem o zaman bi daha tahlil yaptircam
Doktorunun kliniği özel olabilir doğumu nerde yaptıracak. Hangi hastaneyle anlaşmalıysa ordan yazacak sana raporu. Benim doktorumda aynı şekil yapıyor.Kızlar selam 32. haftada çalışamaz raporu alacağım fakat kendi doktorum özel klinik olduğu için hastaneden almam gerektiğini söyledi. Sizler nereden nasıl aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Doğumdan sonra mı gittinizbizde oldu kalbinde parlaklık var dediler çocuk kardiyoloğuna gittim baktı minik bi parlaklık var ama bundan birşey çıkmaz korkma doğuma kadar düzelir dedi
Aynısı bendede var tatlım. Ama benim başlarda idrarda yanmada vardı. Antibiyotik ve fitil kullandım geçti. Sonra tekrar başladı akıntı. Doktorum idrarda yanma yoksa korkma dedi. 3-4 aydır ara ara oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Rahim kendini temizliyormuş galiba bi zararı yokmuş.Kızlar bikaç gündür sarımtırak ama yeşile dönük böle fosforlu gbi akıntım vardı. İdrar tahlili yaptık temiz çıkmıştı. Sonra bikaç gün durdu. Yeniden başladı. Doktoruma yazdım yine olduğunu tahlili yenilememi istedi. Pazartesi yeniden idrar tahlili vereceğim.
Sinir oluyorum yani tahlil veriyom temiz çıkıyor tahlil. Sonra 1 hafta yok , 1 akşam gene oluyor . Çıldırcam neden neden diye.
Gestasyonel diyabetlerde en erken 34 dogurtmus benim doktorum ama bilemiyorum tabi. Bebegin durumuna da bagli bence.Doktor sezaryen olacaksin dedi sabah bebek iri oldugu icin. Normal dogumu o kadar cok istiyordum ki sanirim bi seyi o kadar istemek geri itme etkisi yapabiliyor.
Gebelik sekeri dolayisiyla sezaryenler kacinci haftada yapiliyor?
Ben 32 de girdim nst ye 15 dakika sürdü, ilk nst deneyimi olduğu için cok sıkılmadım açıkçası, yarın yine gireceğim bakalım bu sefer nasıl olacak:)Nst ye gireniniz yoktur daha değil mi? yarın kontrolden önce nst ye gireceğim yarım saat sürüyor sanırım hastanede kalış sürem uzayacak bi de sıkılırım ben o işlem esnasında. çabuk geçiyor mu?
20 dakika filan. Ben 26 da girmiştim iki gün hareketleri yok denecek kadar azdı o yüzdenNst ye gireniniz yoktur daha değil mi? yarın kontrolden önce nst ye gireceğim yarım saat sürüyor sanırım hastanede kalış sürem uzayacak bi de sıkılırım ben o işlem esnasında. çabuk geçiyor mu?
Bugün yazdığım hastanelerden birine gittim ama içime sinmedi çünkü hem şeffaf davranmadılar hem de yatan hasta katına çıkardılar bizi. Tamam ben hamileyim diye güvendiler belki ama oda göstermek için kimse kata sokulmamalı yatan hasta güvenliği için. Aklımda yokken bide hisar hastanesine gittim Bugün orası güzeldi. Birazdan bir hastahaneye daha gideceğim. İnşallah en iyi seçimi yapabilirizmerhaba, bende anadolu yakasındayım, ama maalesef hastaneler ile ilgili fazla bilgim yok. sadece acıbadem altınuzide'yi biliyorum.
Bende de var bu ara bana normal geldiKızlar bikaç gündür sarımtırak ama yeşile dönük böle fosforlu gbi akıntım vardı. İdrar tahlili yaptık temiz çıkmıştı. Sonra bikaç gün durdu. Yeniden başladı. Doktoruma yazdım yine olduğunu tahlili yenilememi istedi. Pazartesi yeniden idrar tahlili vereceğim.
Ben 32 de girdim bağlamayı bir türlü beceremedi hemşire 15 dk öyle geçti ben de endişelendim .sonra bebekten kaynaklanmadığını söyledi.sirt üstü ağzımda maskeyle benim için çok zor geçti toplamda 45 di yi buldu tansiyonum yüksekti birde o gün iyice darallttiNst ye gireniniz yoktur daha değil mi? yarın kontrolden önce nst ye gireceğim yarım saat sürüyor sanırım hastanede kalış sürem uzayacak bi de sıkılırım ben o işlem esnasında. çabuk geçiyor mu?
Bende hamilelik öncesi lazere gitmiştim bitiş aşamasındaydım artık tek tük çıkıyordu. Hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım. Tek tük çıka
Vajinal bir enfeksiyondur belkiKızlar bikaç gündür sarımtırak ama yeşile dönük böle fosforlu gbi akıntım vardı. İdrar tahlili yaptık temiz çıkmıştı. Sonra bikaç gün durdu. Yeniden başladı. Doktoruma yazdım yine olduğunu tahlili yenilememi istedi. Pazartesi yeniden idrar tahlili vereceğim.
benim Bebeği olan bir arkadaşım çok gerekli,biri çok gereksiz demiştiben almadım
bence 38 e kadar bekleyip alırlar 38 den sonra bekle.Doktor sezaryen olacaksin dedi sabah bebek iri oldugu icin. Normal dogumu o kadar cok istiyordum ki sanirim bi seyi o kadar istemek geri itme etkisi yapabiliyor.
Gebelik sekeri dolayisiyla sezaryenler kacinci haftada yapiliyor?
Ya o birkaç gündür bende de var. Acaba enfeksiyon mu var diye düşündüm son tahlil temiz çıkmıştı. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var geçmezse o zaman tekrar tahlil yaparlar galiba.Kızlar bikaç gündür sarımtırak ama yeşile dönük böle fosforlu gbi akıntım vardı. İdrar tahlili yaptık temiz çıkmıştı. Sonra bikaç gün durdu. Yeniden başladı. Doktoruma yazdım yine olduğunu tahlili yenilememi istedi. Pazartesi yeniden idrar tahlili vereceğim.
Kızlar bikaç gündür sarımtırak ama yeşile dönük böle fosforlu gbi akıntım vardı. İdrar tahlili yaptık temiz çıkmıştı. Sonra bikaç gün durdu. Yeniden başladı. Doktoruma yazdım yine olduğunu tahlili yenilememi istedi. Pazartesi yeniden idrar tahlili vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?