2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben az once girdim. Yarim saat suruyor. Hic sancim cikmadi benim simdiye kadar. Bebis iyiymis oyle diyolar. Ben de bi sure sonra bunaliyorum.

20 dk sürüyor nst yaklaşık. Telefonla takılırsın, müzik Dinlersin ya da hiçbirşey yapmaz. Cihazdan gelen bebişin kalp atışlarını dinlersin hemen geçer.

Bende vardi iltihap cikti canim antibiyotik kullaniyorum az kaldi. 2 hafta falan sonra kontrole gidebilcem o zaman bi daha tahlil yaptircam

Kızlar selam 32. haftada çalışamaz raporu alacağım fakat kendi doktorum özel klinik olduğu için hastaneden almam gerektiğini söyledi. Sizler nereden nasıl aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben de normalde özel muayenehaneye gidiyorum ama rapor almak icin ozel hastaneye gittim. Doktorum
Bi kagit yazmisti.
Direkt sekreterlikten yazdılar hic doktorun yanina bile girmedim.

Doktor sezaryen olacaksin dedi sabah bebek iri oldugu icin. Normal dogumu o kadar cok istiyordum ki sanirim bi seyi o kadar istemek geri itme etkisi yapabiliyor.

Gebelik sekeri dolayisiyla sezaryenler kacinci haftada yapiliyor?

Kızlar selam 32. haftada çalışamaz raporu alacağım fakat kendi doktorum özel klinik olduğu için hastaneden almam gerektiğini söyledi. Sizler nereden nasıl aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Doktorunun kliniği özel olabilir doğumu nerde yaptıracak. Hangi hastaneyle anlaşmalıysa ordan yazacak sana raporu. Benim doktorumda aynı şekil yapıyor.

Aynısı bendede var tatlım. Ama benim başlarda idrarda yanmada vardı. Antibiyotik ve fitil kullandım geçti. Sonra tekrar başladı akıntı. Doktorum idrarda yanma yoksa korkma dedi. 3-4 aydır ara ara oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Rahim kendini temizliyormuş galiba bi zararı yokmuş.

Doktor sezaryen olacaksin dedi sabah bebek iri oldugu icin. Normal dogumu o kadar cok istiyordum ki sanirim bi seyi o kadar istemek geri itme etkisi yapabiliyor.

Gestasyonel diyabetlerde en erken 34 dogurtmus benim doktorum ama bilemiyorum tabi. Bebegin durumuna da bagli bence.

Ben 32 de girdim nst ye 15 dakika sürdü, ilk nst deneyimi olduğu için cok sıkılmadım açıkçası, yarın yine gireceğim bakalım bu sefer nasıl olacak:)

20 dakika filan. Ben 26 da girmiştim iki gün hareketleri yok denecek kadar azdı o yüzden

merhaba, bende anadolu yakasındayım, ama maalesef hastaneler ile ilgili fazla bilgim yok. sadece acıbadem altınuzide'yi biliyorum.
Bugün yazdığım hastanelerden birine gittim ama içime sinmedi çünkü hem şeffaf davranmadılar hem de yatan hasta katına çıkardılar bizi. Tamam ben hamileyim diye güvendiler belki ama oda göstermek için kimse kata sokulmamalı yatan hasta güvenliği için. Aklımda yokken bide hisar hastanesine gittim Bugün orası güzeldi. Birazdan bir hastahaneye daha gideceğim. İnşallah en iyi seçimi yapabiliriz

Bende de var bu ara bana normal geldi

Ben 32 de girdim bağlamayı bir türlü beceremedi hemşire 15 dk öyle geçti ben de endişelendim .sonra bebekten kaynaklanmadığını söyledi.sirt üstü ağzımda maskeyle benim için çok zor geçti toplamda 45 di yi buldu tansiyonum yüksekti birde o gün iyice daralltti

Bende hamilelik öncesi lazere gitmiştim bitiş aşamasındaydım artık tek tük çıkıyordu. Hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım. Tek tük çıka
Vajinal bir enfeksiyondur belki

bence 38 e kadar bekleyip alırlar 38 den sonra bekle.

Ya o birkaç gündür bende de var. Acaba enfeksiyon mu var diye düşündüm son tahlil temiz çıkmıştı. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var geçmezse o zaman tekrar tahlil yaparlar galiba.
Bir de belimde korkunç bir ağrı buna eşlik ediyor. Erkek bebekte olur diyor büyükler ama bilemedim

Bende de bir kere oldu canım. Tahlil yaptırdım temiz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…