- 24 Kasım 2019
- 234
- 560
- 23
- 35
:) Lazer'e gittim fakat genital bölgeye gitmedim..Ayy çok güldüm yorumuna Allah iyiliğini versin canım
Kızlar bende kasık ağrısı başladı. Bebişte çok hareketli canımı acıtıyor artık. Dün gece de ara ara sanki regl gibi ağrı girdi. Ama doktorum düzenli olunca gel dediği için ben bir şey yapmadım. Şuan da da regl gibi ağrı devam ediyor. Bir de kuyruk sokumu ağrısı eklendi. Sanki bu iki üç gündür ağrılarım arttı. Hiç yoktu bir anda bir sürü ağrım oldu. Erken mi gelecek nedir.35+2’deyim. Var mı sizde de böyle şikayetler? İlk gebelik olunca ne zaman doktoru aramalıyım bilemedim
çatı ağrısı diye düşündüğüm ağrı var hiç geçmeyen aşırı rahatsız etmeyen. yeri de ilginç bacağın bağlandığı yer ile genital bölgenin enine kesiti gibi. tarif etmesi güçKızlar bende kasık ağrısı başladı. Bebişte çok hareketli canımı acıtıyor artık. Dün gece de ara ara sanki regl gibi ağrı girdi. Ama doktorum düzenli olunca gel dediği için ben bir şey yapmadım. Şuan da da regl gibi ağrı devam ediyor. Bir de kuyruk sokumu ağrısı eklendi. Sanki bu iki üç gündür ağrılarım arttı. Hiç yoktu bir anda bir sürü ağrım oldu. Erken mi gelecek nedir.35+2’deyim. Var mı sizde de böyle şikayetler? İlk gebelik olunca ne zaman doktoru aramalıyım bilemedim
bel ağrısı olursa doğum ağrısı olabilir diyorlar
genelde doğum ağrısı belde başlıyormuş
çatı ağrısı diye düşündüğüm ağrı var hiç geçmeyen aşırı rahatsız etmeyen. yeri de ilginç bacağın bağlandığı yer ile genital bölgenin enine kesiti gibi. tarif etmesi güç. dr a da anlatılacak gibi değil. ayakta iken yürürken daha çok.
Ben 32 den beri giriyorum cunku aşağıda cok baskı hissediyorum ondan dolayı her seferinde nst bakıyor doktorumNst ye gireniniz yoktur daha değil mi? yarın kontrolden önce nst ye gireceğim yarım saat sürüyor sanırım hastanede kalış sürem uzayacak bi de sıkılırım ben o işlem esnasında. çabuk geçiyor mu?
Ben de de oluyor hafıf agrılar ama nadir cok düzenli olursa arayın derim acemiyiz biraz ben o kadar cok video izledim kı hepsı de düzenlı agrı ile doğuma gitmişKızlar bende kasık ağrısı başladı. Bebişte çok hareketli canımı acıtıyor artık. Dün gece de ara ara sanki regl gibi ağrı girdi. Ama doktorum düzenli olunca gel dediği için ben bir şey yapmadım. Şuan da da regl gibi ağrı devam ediyor. Bir de kuyruk sokumu ağrısı eklendi. Sanki bu iki üç gündür ağrılarım arttı. Hiç yoktu bir anda bir sürü ağrım oldu. Erken mi gelecek nedir.35+2’deyim. Var mı sizde de böyle şikayetler? İlk gebelik olunca ne zaman doktoru aramalıyım bilemedim
Canım benim perine bölgesinde ağrı var ya mesela şimdi öksürdüm ufaktan hemen hissettim daha hassaslaştı ağrım hele gece pelvik ağrılarım sağa sola dönmemi bile engelliyor son iki gündür daha yoğun. Ama öyle gün içinde sancı şeklinde bir ağrım yok. Bir sonraki randevun ne zaman? Uzak bir tarihse biraz daha kendini dinleyip dr a danışabilirsin ilk bebegimiz neticede tecrübe sıfır :)Kızlar bende kasık ağrısı başladı. Bebişte çok hareketli canımı acıtıyor artık. Dün gece de ara ara sanki regl gibi ağrı girdi. Ama doktorum düzenli olunca gel dediği için ben bir şey yapmadım. Şuan da da regl gibi ağrı devam ediyor. Bir de kuyruk sokumu ağrısı eklendi. Sanki bu iki üç gündür ağrılarım arttı. Hiç yoktu bir anda bir sürü ağrım oldu. Erken mi gelecek nedir.35+2’deyim. Var mı sizde de böyle şikayetler? İlk gebelik olunca ne zaman doktoru aramalıyım bilemedim
İnşAllah hakkınızda hayırlısı olur. Bu arada çok güzel ve önemli bir detaya dikkat etmişsiniz :) ben de aynı soruyu sordum acıbadem’e ama yok alamayız demişlerdiBugün yazdığım hastanelerden birine gittim ama içime sinmedi çünkü hem şeffaf davranmadılar hem de yatan hasta katına çıkardılar bizi. Tamam ben hamileyim diye güvendiler belki ama oda göstermek için kimse kata sokulmamalı yatan hasta güvenliği için. Aklımda yokken bide hisar hastanesine gittim Bugün orası güzeldi. Birazdan bir hastahaneye daha gideceğim. İnşallah en iyi seçimi yapabiliriz
Evet hafif hafifte bel agrım var benimde 2 gündür.Ya o birkaç gündür bende de var. Acaba enfeksiyon mu var diye düşündüm son tahlil temiz çıkmıştı. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var geçmezse o zaman tekrar tahlil yaparlar galiba.
Bir de belimde korkunç bir ağrı buna eşlik ediyor. Erkek bebekte olur diyor büyükler ama bilemedim
Canım bir sonraki randevu haftaya Cuma. O yüzden emin olamadım napsam diye. Yazdım doktoruma normal dedi olacakmış artık böyle. Su gelmesi, nişan ve düzenli sancı olursa gelmemi istedi. Sanırım artık bu üçü belirleyici olacak bizler için. Hayırlısı olsun hepimiz içinCanım benim perine bölgesinde ağrı var ya mesela şimdi öksürdüm ufaktan hemen hissettim daha hassaslaştı ağrım hele gece pelvik ağrılarım sağa sola dönmemi bile engelliyor son iki gündür daha yoğun. Ama öyle gün içinde sancı şeklinde bir ağrım yok. Bir sonraki randevun ne zaman? Uzak bir tarihse biraz daha kendini dinleyip dr a danışabilirsin ilk bebegimiz neticede tecrübe sıfır :)
MerhabaKızlar selam 32. haftada çalışamaz raporu alacağım fakat kendi doktorum özel klinik olduğu için hastaneden almam gerektiğini söyledi. Sizler nereden nasıl aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
benim artık rutin zamanı diye girmemi istiyor doktor onu biliyorum da işte hastane de uzunca vakit geçirmek zor geliyor birçok sebepten. bunlardan en basiti hastanede tuvaleti kullanmak istemiyorum mesela. bu haftalarda sık idrara çıkasım geliyor.lila6 bende 32 de girdim ilk nst ye ağrı baskı çok oluyodu bende bilmiyorum belkide ondan nst ye soktu... bende enf çıktı antibiyotik kullanıyorum.. sonrasındada idrar kültürü yaptırdı salı günü hem onun sonucu hemde muayenem var ağrılarımda gecmış değil
hayır parlaklık denildikten 1 gün sonra gittim bu hamileliğimde söylendi çocuk kardiyoloğu da fetal eko çekti o içimi rahatlattı yoksa bende çok kötüydüm psikolojim bozulmuştu zor bi durumS2
Doğumdan sonra mı gittiniz
Ben sabah koşturup aldim. Bim'de izdiham vardi, kapanın elinde kaldı resmen.Kızlar ana kucağı aldınız mı.
Oğlum hiç durağan bir bebek değildi, 3 aylıkken dönmeye başladı, oğlum da sayılı kullandık, şimdi yine alsam mı diyorum ama kullanmama ihtimali yine var, bilemiyorum
Sizler ne yaptınız.
Cibinlikli yer yatağı ve oyun halısı var ama acaba buna ihtiyaç duyar miyim, kestiremiyorum..
iyi alabilmişsiniz benim gözüm yemedi başka şeyler için dün bir tek a101 e eşimi yolladım bebek bakım çantası için. o bile stresse ve şoka girdi.Ben sabah koşturup aldim. Bim'de izdiham vardi, kapanın elinde kaldı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?