2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bende kasık ağrısı başladı. Bebişte çok hareketli canımı acıtıyor artık. Dün gece de ara ara sanki regl gibi ağrı girdi. Ama doktorum düzenli olunca gel dediği için ben bir şey yapmadım. Şuan da da regl gibi ağrı devam ediyor. Bir de kuyruk sokumu ağrısı eklendi. Sanki bu iki üç gündür ağrılarım arttı. Hiç yoktu bir anda bir sürü ağrım oldu. Erken mi gelecek nedir. 35+2’deyim. Var mı sizde de böyle şikayetler? İlk gebelik olunca ne zaman doktoru aramalıyım bilemedim

Ayy çok güldüm yorumuna Allah iyiliğini versin canım
:) Lazer'e gittim fakat genital bölgeye gitmedim..
Daha doğrusu bebek sahibi olmadığım için sakıncalı gördü eşim, ben doktora sormuştum ve hiç bir sakıncası yok bir sürü hamile hastam var dosyaları bekliyor demişti.

Ben zaten etkisi olduğunu düşünmesem de; eşim öyle deyince neyse dedim yaptırmıyim sonra bir sıkıntı olur falan ona bağlarım çok takıntılıyımdır da

Fakat her denize, havuza vs. gittiğimizde hep kafasına kakardım :) şimdi bir de bu çıktı ahhh ahh bak seni dinledim uğraş dur şimdi diyorum

bel ağrısı olursa doğum ağrısı olabilir diyorlar
genelde doğum ağrısı belde başlıyormuş

çatı ağrısı diye düşündüğüm ağrı var hiç geçmeyen aşırı rahatsız etmeyen. yeri de ilginç bacağın bağlandığı yer ile genital bölgenin enine kesiti gibi. tarif etmesi güç . dr a da anlatılacak gibi değil. ayakta iken yürürken daha çok.

Selam kızlar nasılsınız ben sıcaktan bayılıyorum valla Ev işi 2 çocuk hazırlıklar oluyorum resmen çatı ağrım da ayrı zorluyor hiç bu kadar zorlandığım hamileliğim olmamıştı sanırım onlarda şubat ayı olduğu için gayet rahatım.

Hastanede olan arkadaşlara geçmiş olsun ins zamanında gelir kuzular. Çok şükür daha sıkıntılı günler atlatıldı.

Temizlik zor valla ben de aynayla yapıyorum makinayla artık ne kadar olursa gebeliklerden önce epilasyon yaptırmak pek mantıklı değil tekrar çıkıyor en iyisi bütün hamilelikler bittikten sonra yaptırmak mantıklı.

Nst 20 dk sürüyor hiç sıkılmaya zaman kalmıyor kalp atış larını dinlemek insana iyi geliyor.

Çatı muayenesi de doktora göre değişiyor 37 38 w yapan da var sancı gelince bakan da.

bel ağrısı olursa doğum ağrısı olabilir diyorlar
genelde doğum ağrısı belde başlıyormuş

Tam bel değilde sadece kasık suan için. Arada bacağıma da vuruyor içim rahat etsin diye yazdım doktoruma bakalım ne diyecek.

Bende de benzeri ama yeri farklı Bazı ağrışar anlatılamıyor gerçekten de.

Merhaba ben Eylül annesiyim dün gece itibariyle kasıklarımda ağrım var sanki bebek çıkacakmış gibi bugün bebeğimin hareketini hissetmedim. Bel ve kasık ağrım devam ediyor yarın sabah doktora gideceğim fakat böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba aranızda

Kalçamdan bacaklarıma anlık böyle elektrik çarpması gibi ağrı mi desem bilemedim böyle bir kasılma gidip geliyor kızlar.
Sizde de oluyor mu böyle.
Düzenli olan bişey değil ama olduğunda baya sarsıyor.
Oğlumda hiç olmazdı..

Ben 32 den beri giriyorum cunku aşağıda cok baskı hissediyorum ondan dolayı her seferinde nst bakıyor doktorum Ben de de oluyor hafıf agrılar ama nadir cok düzenli olursa arayın derim acemiyiz biraz ben o kadar cok video izledim kı hepsı de düzenlı agrı ile doğuma gitmiş

Canım benim perine bölgesinde ağrı var ya mesela şimdi öksürdüm ufaktan hemen hissettim daha hassaslaştı ağrım hele gece pelvik ağrılarım sağa sola dönmemi bile engelliyor son iki gündür daha yoğun. Ama öyle gün içinde sancı şeklinde bir ağrım yok. Bir sonraki randevun ne zaman? Uzak bir tarihse biraz daha kendini dinleyip dr a danışabilirsin ilk bebegimiz neticede tecrübe sıfır :)

İnşAllah hakkınızda hayırlısı olur. Bu arada çok güzel ve önemli bir detaya dikkat etmişsiniz :) ben de aynı soruyu sordum acıbadem’e ama yok alamayız demişlerdi

Evet hafif hafifte bel agrım var benimde 2 gündür.

Canım bir sonraki randevu haftaya Cuma. O yüzden emin olamadım napsam diye. Yazdım doktoruma normal dedi olacakmış artık böyle. Su gelmesi, nişan ve düzenli sancı olursa gelmemi istedi. Sanırım artık bu üçü belirleyici olacak bizler için. Hayırlısı olsun hepimiz için

lila6 bende 32 de girdim ilk nst ye ağrı baskı çok oluyodu bende bilmiyorum belkide ondan nst ye soktu... bende enf çıktı antibiyotik kullanıyorum.. sonrasındada idrar kültürü yaptırdı salı günü hem onun sonucu hemde muayenem var ağrılarımda gecmış değil

Kızlar selam 32. haftada çalışamaz raporu alacağım fakat kendi doktorum özel klinik olduğu için hastaneden almam gerektiğini söyledi. Sizler nereden nasıl aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba Bende aynı durumu yaşadım. Raporu ya devlet hastanesinden ya da SGK anlaşmalı özel hastane veya klinikten almanız lazımmış. Ben SGK anlaşmalı tenha bir poliklinikten aldım

benim artık rutin zamanı diye girmemi istiyor doktor onu biliyorum da işte hastane de uzunca vakit geçirmek zor geliyor birçok sebepten. bunlardan en basiti hastanede tuvaleti kullanmak istemiyorum mesela. bu haftalarda sık idrara çıkasım geliyor.

Ben de kontrolden geldim bu sefer yuzunu gostermedi. Kilosu gecen seferki gibi bir hafta geri. Tekrar sordum sorun olur mu diye. minyon bir bebek olabilir dedi, sen de minyonsun dedi. Protein agirlikli ye dedi ama zaten sekerden dolayi hep oyle yiyorum. Arkasindan nst ye girdim. Yaklasik yarim saat sürdü. 10 gun sonra tekrar randevu var.

Ben sabah koşturup aldim. Bim'de izdiham vardi, kapanın elinde kaldı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…