2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tekrar geçmiş olsun inşallah bunu da sağlıkla sorunsuz bir şekilde atlatacaksın. Ne acelececi çıktı miniş ille de gelicem diyo sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda geçmesini diliyorum
çok sağol canım
çok geçmiş olsun canım inşallah acele etmez de minik sağsalim zamanında alırsın kucağına
amin canım inşallah ya
canım çok geçmiş olsun bende olmadı hiç,bakalım tekrar çıkacak mı pazartesi sorun yoktur umarım
Teşekkürler canım

Nst ye 26.haftamdan beri giriyorum kızlar,bazen bebek hareketinden kaynaklı olmuyor çünkü bütün çekilmesi lazım biraz kaydımı sil baştan oluyor,kalp sesleri umut oluyordu bana ama öyle beklemek çok zor,benim oğlum nst hiç sevmiyordu kıpır kıpır

Odadaki kiz hic abartmiyorum sabah saat 10'dan bu saate kadar konustu. Cenesi agirir insanin o kadar konusmaya. Dili damagi kurur. Bi ara netflixten Turk dizisi izliyordu Sasirdim italyanlar Turk dizileri mi takip ediyormus

Ayak bileğim sismiş ama sadece biri. Zorlamadım biyere de çarpmadım. Gebelikten olsa ikisi de siserdi ama degil mi?

hayır parlaklık denildikten 1 gün sonra gittim bu hamileliğimde söylendi çocuk kardiyoloğu da fetal eko çekti o içimi rahatlattı yoksa bende çok kötüydüm psikolojim bozulmuştu zor bi durum
Perinatolog fetal eko yaptı bana da ama kardoiyolog olayını anlamadım ondan sordum. Bende de hiç sorun çıkmadı çok şükür ama adam ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Barsaginda da parlaklık varmis down için daha yüksek risk oluyor diye başladı yarım saat kafamı ütüledi. Geçen de yazmıştım buraya sanırım "bazı aileler de nolursa olsun bakarız aldırmayın diyorlar" diye kucumsedi resmen. İstemiyorum dedikçe aldirabilirsin şu testi yaptırabilirsin vs diye o kadar darladi ki. Art niyetli olduğuna nerdeyse eminim. Bana bir anket verdi. Kaygı ile ilgili. Muayeneden önce muayeneden sonra aynı anketi doldurmami istedi. Muayeneden önce ne kadar rahattım hep öyle işaretledim. Muayenede sonuçlar iyi çıkmasına ve rahatlamış olmam gerekmesine rağmen düşünün ki beni o kadar darladi ki ekoda sıkıntı çıkmadığını söylerken bile nasıl yaptı bilmiyorum ağlayacak hale getirdi beni. Kesin sorun çıkardı da şimdilik çıkmadı hadi bakalım der gibi, bilmiyorum anlatabildim mi. Ve anketi tekrar doldururken gerçekten de çok kaygiliydim. Amacı neydi bilmiyorum ama bu davranışının o anketlerle alakası olduğuna eminim. Psikopat gibi bakıyordu zaten. Devlet hastanesi perinatoloji bölümünde. Sonuç olarak hayatım boyu unutmayacağım giciklikta biri olarak beynimi kemirip duruyor. Ayrıca yarım saatlik muayenede şarkı mirildanip durdu ultrason cihazını öyle bastırdı ki sırtımdan çıkacaktı. Hala kendimi yiyorum nasıl itiraz etmem ne diye bastırıp duruyorsun diye cikismam diye kendime sinir oluyorum. Çok kötü bir deneyim olarak kalasin surda. Sağlık bakanlığına cimer e filan yazacağım tekrar yazıp şikayet edecek kadar bile uğraşmaya sinirlerim el vermedi. Buraya yazarken bile gerildim şimdi bak.

Yarım saat sürmüyor en fazla en beş dakika sürer. Önünüzde başka hasta yoksa çabuk biter.

Kalbinizi ferah tutun. Bazıları insanlıktan nasip almıyor ne yazık ki. Ne olursa olsun aldırmıcam diyrn birine yalnızca saygı gösterirsin. Benim küçük kızım riskli gebelikti hatta sonlandırılması gereken bir gebelikti doktorlara göre. Gittiğim kontrollerden birinde "sen bunu aldırmıyo musun şimdi" diye yandan alaycı gülen bir doktora denk gelmiştim. Cahile harcama sözünü derler. Diploma sadece statü vermiş çünkü. Ben de imzamı attım aldırmıyorum diye ve bir daha o hastaneye gitmedim. Sonraki gittiğim yerdeki doktorlar gayet kararıma saygı duyarak ve kontrollerini sıkı sıkı yaparak beni doğuma kadar getirdiler. Kızım 5.5 yaşında şimdi ve dedikleri hastalıklar olmadan doğdu Elhamdülillah.
Kalpte parlaklık burada da bir çok arkadaşa söylendi. Bahsedilmiş zaten doğuma kadar bunun geçeceği de söyleniyor. Hatta doğan bebeklerde bazen kalpte üfürüm var derler ve yaşına gitmeden kendiliğinden düzelir. Seni korkutan, psikolojini bozan doktorlardan uzak durmanı öneririm. Bazısı çok seviyor felaket senaryolarını.

ya bazıları insanın moralini çok bozuyor bana da böbreklerinde büyüme var kalbinde parlaklık var dendi genetik testi yaptırmam istendi çok pahalı geldi bana o dönem durumumuz yoktu yaptıramadım sonra başka doktora gittim kalp ve böbrekle ilgili birşey denmedi kan akımında bozukluk var dendi bu defa üniversiteye sevk ettiler 1 gün yattım orda şükür temiz çıktı herşey ama yine de ne olur ne olmaz Allah'a bıraktım hasta da olsa canımdan bi parça başımın tacı hiçbir zaman aldırmayı düşünmedim bende ama bazı doktorların ısrarı oluyor o konuda inşallah sağsalim sağlıklı doğarlar Allah yardımcımız olsun

yani anlamıyorum alaycı bakışlar konuşmalar gülüşmeler çok saçma ya Allah ıslah etsin böyle insanları hasta çocuk da olsa insan değil mi Allah nasip etmiş bir kere onun verdiği canı nasıl alabilir bi insan çok üzülüyorum böyle durumlara tamam doğurursun elinden geleni yaparsın düzelmez birşey diyemem Allah alır o canı ama ben bile bile göze alamam o günahı ya

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…