Kızlar günaydın felaket bir bacak kasılmasıyla uyandım, of o nasıl kötü bir hismiş hep duyuyordum ama yaşamamıştım. Magnezyumu düzenli almıyordum hergün almalıyım sanırım, ilk hamilelikte kullanmamıştım bile ama bunda eksiklik oluştu demekki
Kızlar günaydın felaket bir bacak kasılmasıyla uyandım, of o nasıl kötü bir hismiş hep duyuyordum ama yaşamamıştım. Magnezyumu düzenli almıyordum hergün almalıyım sanırım, ilk hamilelikte kullanmamıştım bile ama bunda eksiklik oluştu demekki
Gece bir yastık bacakların arasına bir yastik göbeğin altına iki yastık başımın atına koyup öyle uyuyorum
Sabah uyandığımda adam yoktu
Garibim salonda yatmış
Nasıl bişeyse yatakta 4 kişilik uyuyorum diyemeyeceğim genede uyuyamıyorum
Gece bir yastık bacakların arasına bir yastik göbeğin altına iki yastık başımın atına koyup öyle uyuyorum
Sabah uyandığımda adam yoktu
Garibim salonda yatmış
Nasıl bişeyse yatakta 4 kişilik uyuyorum diyemeyeceğim genede uyuyamıyorum
Aynen bende öyleyim ama bizim evde salona giden ben oluyorum bizimkinin dünyadan haberi olmuyor ben bi salona gidiyorum orda rahat edemiyorum geri yatağa geliyorum bu gece hiç uyumadım zaten ilk hamileliğimin son ayları bahara denk gelmişti bunda çok zorlandım
Aynen bende öyleyim ama bizim evde salona giden ben oluyorum bizimkinin dünyadan haberi olmuyor ben bi salona gidiyorum orda rahat edemiyorum geri yatağa geliyorum bu gece hiç uyumadım zaten ilk hamileliğimin son ayları bahara denk gelmişti bunda çok zorlandım
Az kaldı kuzum biraz daha sabır
Gün içinde uyuyorsam gece hepten uyuyomıyorum
Belki kısmen çözüm olacaktır
Yatmadan önce ılık bir duşta iyi gelebilir
Ödem kramp uykusuzluk sıcaklar hepsi var bendede
Temmuz annelerini okuyorum arada
Biri iyikide ağustos eylül annesi değilim diye yazmış
Güler misin ağlar mısın
Günaydın, biz kontrolden geldik teyzeleri 48 cm ve 2585 gram olmuşuz. Doktor büyümenin yavaşladığını söyledi. 35+6 yız normalde ama 35+0 çıktık. şimdilik herşey yolunda. NST sancım çıkmış. tansiyonum iyi 11 e 6. bundan sonra sancılarım artacakmış ve haftada 1 dr ile görüşecekmişiz. Bizden haberler bunlar umarım herkesin süreci güzelliklerle geçer.
Günaydın. Hastanede olan arkadaşlar geçmiş olsun. Ben de perşembe günü çıktım hastaneden çok şükür kasılmaları durdurdular. Bugün kontrolüm var. Iki güne bir gideceğim artık. Bizde 30. Haftada başladı doktor nstlere.
Benim de önden gidiyor biraz bebek 32+5 de 2300 dü ama erken doğum riski olduğu için doktor bunu iyi olarak değerlendirdi.
Günaydın, biz kontrolden geldik teyzeleri 48 cm ve 2585 gram olmuşuz. Doktor büyümenin yavaşladığını söyledi. 35+6 yız normalde ama 35+0 çıktık. şimdilik herşey yolunda. NST sancım çıkmış. tansiyonum iyi 11 e 6. bundan sonra sancılarım artacakmış ve haftada 1 dr ile görüşecekmişiz. Bizden haberler bunlar umarım herkesin süreci güzelliklerle geçer.
Luna'miz sag yanda en basindan beri. Sol yana yatiyorum daha iyi duyuyoruz kalbini. Hala ntsdeyim. Cunku sut ictim bir bardak ve cok hareket etti. Hareket edince nstde dengesizlik oluyor. Emin olmak icin stabil olcum istiyolar en az yarim saat. Simdi kiz durdu da sukur stabil ilerliyor. Bir dahaki sefere kahvalti yapmadan bir sey icmeden taktiricam