2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allah kolaylık versin canım

Sancı çıkmasını normal mi degerlendirdi canım doktorun

Sizin nts kisa suruyomus ya. Tam bi saat oldu cikaralim demiyolar
ayy bende NST'ye girmeyeceğim galiba diye endişe ediyorum.
ve muhtemelen doktorum sokmayacak.
Sanırım bu perşembe gittiğimde daha belli olur.

Girmek mi girmemek mi daha iyi bilemedim.
Allah kolaylık versin canım

Ay sanki beni anlatmışsın ama bir eksiklik var. Ben başımın altına üç yastık belime de bir yastık koyardım. Son bir bir buçuk ay yarı oturur sekilde uyurdum .

Evet hareket edince kalp atışı tekrar yakalamaya çalışıyorlar yavruların da böyle zamanlarda hareket edesi geliyo

tecrübeliler şimdi ben yenidoğan tulum hiç almamıştım eksik kalmasın diye aldım kargosu şimdi gelmiş 50 cm diyor bizim kız da bugün 48 cm çıktı ben bunları değiştireyim mi yoksa kalsın mı artık uzamaz mı ???

Evet hareket edince kalp atışı tekrar yakalamaya çalışıyorlar yavruların da böyle zamanlarda hareket edesi geliyo
Ben bu nst olayını anlayamıyorum, belki daha hiç girmediğim içindir. Bana bir buton verilecek ve ben bebek hareket edince basacagım, ama benim bebek öyle her dakika hareket etmiyorki :) ya nst boyunca hiç hareket etmezse, edene kadar bekleyecek miyiz :)

Ben dün girdim, buton vermediler. Karnima 2 tane bir sey bagladilar. Ama hissetti mi nedir cok hareketlendi :)

6 sene önceki hamileligimde öyle buton veriyorlardı bebek hareketli olsun diye ben gitmeden tatlı yiyordum ama geçen hafta girdiğim nst de buton vermediler bebek hareket ettikçe algılıyor galiba makine artık teknoloji gelişmiş sanırım hareket ettikçe zaten bebeğin kalp atışı yükseliyor bip bip diye ötüyor makine

bizde ne buton vardı ne hareket ettiğine bakan. sadece 20 dk öyle bağlı duruyosun kalp atışı sesi duyuyosun bip falan yok. hemşire başımda da durmadı süre bitince geldi çıkardı.

bizde ne buton vardı ne hareket ettiğine bakan. sadece 20 dk öyle bağlı duruyosun kalp atışı sesi duyuyosun bip falan yok. hemşire başımda da durmadı süre bitince geldi çıkardı.
İlk ne zaman girdiniz ? Kaçıncı haftadayken? Buton vermediklerine şaşırdım :)

Diger arkadaşlarda yazmışlar, buton eski teknolojide kalmış o zaman :) teşekkürler :)

Müjde arkadaşlar..
Benim minik kuzum taburcu oldu...
Haber vermek istedim.
Dua eden destek veren herkese teşekkürü borç bilir yeni dualar beklerim. :)
Çünkü artık yeni telaşlarım var.
Inşallah sizlerin hamilelikleri iyi geçiyordur. Kendinize iyi bakın.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…