Luna'miz sag yanda en basindan beri. Sol yana yatiyorum daha iyi duyuyoruz kalbini. Hala ntsdeyim. Cunku sut ictim bir bardak ve cok hareket etti. Hareket edince nstde dengesizlik oluyor. Emin olmak icin stabil olcum istiyolar en az yarim saat. Simdi kiz durdu da sukur stabil ilerliyor. Bir dahaki sefere kahvalti yapmadan bir sey icmeden taktiricam
Günaydın, biz kontrolden geldik teyzeleri 48 cm ve 2585 gram olmuşuz. Doktor büyümenin yavaşladığını söyledi. 35+6 yız normalde ama 35+0 çıktık. şimdilik herşey yolunda. NST sancım çıkmış. tansiyonum iyi 11 e 6. bundan sonra sancılarım artacakmış ve haftada 1 dr ile görüşecekmişiz. Bizden haberler bunlar umarım herkesin süreci güzelliklerle geçer.
Gece bir yastık bacakların arasına bir yastik göbeğin altına iki yastık başımın atına koyup öyle uyuyorum
Sabah uyandığımda adam yoktu
Garibim salonda yatmış
Nasıl bişeyse yatakta 4 kişilik uyuyorum diyemeyeceğim genede uyuyamıyorum
Ay sanki beni anlatmışsın ama bir eksiklik var. Ben başımın altına üç yastık belime de bir yastık koyardım. Son bir bir buçuk ay yarı oturur sekilde uyurdum .
Luna'miz sag yanda en basindan beri. Sol yana yatiyorum daha iyi duyuyoruz kalbini. Hala ntsdeyim. Cunku sut ictim bir bardak ve cok hareket etti. Hareket edince nstde dengesizlik oluyor. Emin olmak icin stabil olcum istiyolar en az yarim saat. Simdi kiz durdu da sukur stabil ilerliyor. Bir dahaki sefere kahvalti yapmadan bir sey icmeden taktiricam
tecrübeliler şimdi ben yenidoğan tulum hiç almamıştım eksik kalmasın diye aldım kargosu şimdi gelmiş 50 cm diyor bizim kız da bugün 48 cm çıktı ben bunları değiştireyim mi yoksa kalsın mı artık uzamaz mı ???
Ben bu nst olayını anlayamıyorum, belki daha hiç girmediğim içindir. Bana bir buton verilecek ve ben bebek hareket edince basacagım, ama benim bebek öyle her dakika hareket etmiyorki :) ya nst boyunca hiç hareket etmezse, edene kadar bekleyecek miyiz :)
Ben bu nst olayını anlayamıyorum, belki daha hiç girmediğim içindir. Bana bir buton verilecek ve ben bebek hareket edince basacagım, ama benim bebek öyle her dakika hareket etmiyorki :) ya nst boyunca hiç hareket etmezse, edene kadar bekleyecek miyiz :)
6 sene önceki hamileligimde öyle buton veriyorlardı bebek hareketli olsun diye ben gitmeden tatlı yiyordum ama geçen hafta girdiğim nst de buton vermediler bebek hareket ettikçe algılıyor galiba makine artık teknoloji gelişmiş sanırım hareket ettikçe zaten bebeğin kalp atışı yükseliyor bip bip diye ötüyor makine
bizde ne buton vardı ne hareket ettiğine bakan. sadece 20 dk öyle bağlı duruyosun kalp atışı sesi duyuyosun bip falan yok. hemşire başımda da durmadı süre bitince geldi çıkardı.
bizde ne buton vardı ne hareket ettiğine bakan. sadece 20 dk öyle bağlı duruyosun kalp atışı sesi duyuyosun bip falan yok. hemşire başımda da durmadı süre bitince geldi çıkardı.
6 sene önceki hamileligimde öyle buton veriyorlardı bebek hareketli olsun diye ben gitmeden tatlı yiyordum ama geçen hafta girdiğim nst de buton vermediler bebek hareket ettikçe algılıyor galiba makine artık teknoloji gelişmiş sanırım hareket ettikçe zaten bebeğin kalp atışı yükseliyor bip bip diye ötüyor makine
34+0 muayenemiz güzel geçti 2500 gr 49 cm
Artık haftada bir gideceğim sonraki haftada çatı muayenesi suyun biraz azalmış ama normal dedi plesenta yaşlandığı için beklediğimiz bir durum, risk teşkil etmiyor dedi dr
Müjde arkadaşlar..
Benim minik kuzum taburcu oldu...
Haber vermek istedim.
Dua eden destek veren herkese teşekkürü borç bilir yeni dualar beklerim. :)
Çünkü artık yeni telaşlarım var.
Inşallah sizlerin hamilelikleri iyi geçiyordur. Kendinize iyi bakın. .