2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizde bugun oğlumla görüştük cok sukur sağlıklı suyumuz iyi ama nst bakmadı haftata bakalım catı muayenesini de yaparız dedı içimden bir ses 38 haftada doğurcam diyor cunku 2 hafta önden gidiyor

Gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha düşürmesin tatlı telaşlarınız olur inşallah

Mrhaba agustos anneleri insallah hepimiz bebegimizi kucagimiza almak nasip olur
Ikiz annlerine bi sorum olcakti 28 haftalik cift yumurta ikizine hamileyim 26 haftaliktan beri ayaklarim ellerim şişti gittikce şişiyor tabi buda beni korkutuyo sizdede şişkinlik oldumu?
Bide en son 26 haftalikken gittim doktora doktorum rahim boyunu olcmedi şeker testi ayrintili ultrasyonda yapmadi
Bebeklerim cok baski yapiyor korkuyorum yurumekte bile zorlaniyorum sizce ne yapmam gerekiyo tekrar doktora gitmelimiyim ?

O kadar sevindim ki anlatamam. Hep dudunuyordum hep haber var mi diye takip eiyordum ama sorup darlamak istemiyordum. Aldigim en guzel haber. Masallah kuzuya. Nazar değmesin. Hep boyle guzel haberler alalim insallah

Seker icin muhakkak gidin, lutfen riske atmayin. Tansiyonunuzu da saglik ocaginda bir eczanede olcturebilirsiniz. Benim de ayaklarim hep şişiyor . Yine de doktorla gitmek de fayda var. Ikizlerde farkli kontroller lazim geliyor olabilir. Hepsi bir yana detayli ve seker testi gerekli testlerden.

Haha burda hala butonlu. Sasirmadim. Resmen 90lilarin Türkiyesini yasiyorum

Lütfen tansiyon takibinizi ciddi yapın.
Evde her gün sabah akşam ölçun.
Kendinizi sadece drlara bırakmayın. Inşallah sorun olmaz.

tansiyonla alakalı bir sıkıntı var gibi. ölçerek takip yapmalı. tuzsuz yiyin bol su için ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. tansiyon yüksekse erken doğum ve preeklamsi yönünden izlenmesi şart

Öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Doktor beni 31 den sonra haftalık çağırmaya başladı. El ve ayakların şişmesi odemden veya tansiyondan olabilir. Tansiyonunuz düzenli kontrol ettirmelisunuz. Bir doktorum limonlu su iç demişti. İçiyorum çok iyi geliyor. Sizin için sorun olmayacaksa yürüyüş yapın ama kendinizi yormadan. Benim şeker üç gebeligimde de oldu şimdi diyet yapıyorum yüzde yüz uymasamda yapıyorum.

Bir de tuz olayı çok önemli mümkün olduğunca azaltın.

Gozunuz aydın,sağlıcakla büyütün bebeginizi inşallah

Muhakkak tansiyon ölçümü yaptırın,inşallah tansiyondan değildir şişkinlikler ama sebep tansiyonsa da erkenden fark etmiş olursunuz

Gözünüz aydınnn Sağlıkla mutlulukla büyümesi nasip olsun inşallah bir daha böyle sıkıntı yaşamayın hayırlısıyla.

Çok sevindimohh başlasın tatlı telaşlar

ayy bende NST'ye girmeyeceğim galiba diye endişe ediyorum.
ve muhtemelen doktorum sokmayacak.
Sanırım bu perşembe gittiğimde daha belli olur.

Girmek mi girmemek mi daha iyi bilemedim.
Allah kolaylık versin canım
Ben de tam seninle aynı durumdayım. Yani daha girmedim, doktorum da hiç bahsetmedi. 33. Haftadayım. Acaba bileyleri eksik mi yapıyorum diye endişe ediyorum. Diger taraftanda girip ne yapacan, doktor uygun görse söylerdi diyorum

Çok güldüm okuyunca :) Allah da seni güldürsün hep :)

Kızlar sizde bağa aşağı da hissediyor musunuz bebisleri.
Ben baya vajinamda hissediyorum
Tepistikçe o kadar ağrı sancı yapıyor ki, çıktı çıkacak gibi oluyor.
Sizde nasıl durumlar..
Ben bunu 28. haftadan beri hissediyorum
Son bir haftadır biraz azalır gibi oldu
Buna doğuma hazırlık kasılmaları diyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…