2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben bunu 28. haftadan beri hissediyorum
Son bir haftadır biraz azalır gibi oldu
Buna doğuma hazırlık kasılmaları diyorlar sanırım
Ben çok zorlanır oldum.
Eşim uç aydır evdeydi, yeni basladi, çok rahattim tabi o varken.
Hem kasılma hem de bebis su anda mesela çok oynuyor vee baya aşağılar da, aşırı baskı yapıyor

Ben çok zorlanır oldum.
Eşim uç aydır evdeydi, yeni basladi, çok rahattim tabi o varken.
Hem kasılma hem de bebis su anda mesela çok oynuyor vee baya aşağılar da, aşırı baskı yapıyor
Eşinin şimdi işe başlaması senin açından kötü olmuş
Ama yapacak birşey yok
Havalar çok sıcak son aylarda zorluyor haliyle
Bebeğin oynaması iyi bu miniğin sağlıklı olduğuna işarettir
Bebek doğum pozisyonuna giriyor belkide
Az kaldı velhasıl

Zaten o kadar asagida ki kolaycacik dogar herhalde diyorum.
Oğlum da hiç bu kadar aşağı da hissetmiyordum
Evet sağlıklı şükür, hiç yerim de daraldi demiyor, son gaz devam tepismeye.

Zaten o kadar asagida ki kolaycacik dogar herhalde diyorum.
Oğlum da hiç bu kadar aşağı da hissetmiyordum
Evet sağlıklı şükür, hiç yerim de daraldi demiyor, son gaz devam tepismeye.
Kızımız aceleci :)
Umarım bir avazda doğurursun :)
Kontrolünde doktora anlatmadın mı
Nst de sancı falan gözüktü mü

Evet canım benimde aynı. 32. Haftamdayım ve perşembe gittim doktoruma nstden bahsetmedi. Bir sıkıntı yok ama topun ağzına geldin riske atmayalım Bayram öncesi 28 inde son kez göreyim sonra doğumda görüşürüz inşallah dedi. Zaten ben özel muayhanesine gidiyorum orda nst yok. Bir sorun görürse hastaneye yolluyor nstye. Bende girmiycem galiba hiç. Gerek duyarsa istiyorlar galiba. Benim kasılmalarım sancılarım olmuyor çok şükür. Belkide ondan istemiyordur bilmiyorum

Kızımız aceleci :)
Umarım bir avazda doğurursun :)
Kontrolünde doktora anlatmadın mı
Nst de sancı falan gözüktü mü
Canım evet çok aceleci :)
Daha hiç nst ye girmedim, 2 hafta sonra, 35. Hafta da gireceğim.
Dr a çok aşağı da diyorum, normal diyor, nesi normal çocuk karnimda degil resmen kasiklarim da yaşıyor
En az 36 yi beklesin de..

Kızlar sizde bağa aşağı da hissediyor musunuz bebisleri.
Ben baya vajinamda hissediyorum
Tepistikçe o kadar ağrı sancı yapıyor ki, çıktı çıkacak gibi oluyor.
Sizde nasıl durumlar..
Valla benim yeni döndü bebiş doğum kanalına girmiş. 1-2 gündür aşırı aşağıda hissediyorum. Yürürken alttan çıkıverecekmiş gibi geliyor. Baskı yapıyor ama doktor gayet iyi yeri dedi. Sadece doğum kanalına girdiği için ilişkiye girmeyin artık dedi. Onun dışında nişan, su gelirse yada çok şiddetli kasılmalar ağrın olursa bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen ara beni dedi. Benim ilk gebeliğimde kızım çok yukardaydı. Kordon dolanmış boynuna aşağıya inmedi. Bu yüzden normal doğum olmadı. Bunda bu kadar aşağıda olunca ister istemez korkuyorum inşallah gününü doldurur sağlıklı bi şekilde doğar

Bende aynısını söyledim doktora kasıklarımda bebek dedim. Hayır başı doğum kanalına girdiği için baskı yapıyor sana öyle geliyor dedi. Poposu ve bacaklarını gösterdi bak ne kadar yukarda dedi. Yaa daha 7 haftam var bu baskıyla nasıl dayanıcam bilmiyorum. Yürümeye korkuyorum alttan fırlayacak gibi geliyor psikolojim bozuldu oturup kalkarken yürürken elimle vajinamı tutup itiyorum çocuk düşmesin diye. Sanki gelecek olsa benim elim engel olacak annem diyor keşke o kadar kolay olsa hemen çıkıverse

Canım oğlum da hiç böyle aşağı da falan değildi..
Bende hem korkuyorum, hem de baya zorlanıyorum.
Bana da normal dedi Dr..
Dönmüştü geçen hafta, doğum kanalında değilse de doğum kanalından çıkmıştır, orası başka yer olamaz çünkü :)

Dr bize ilişkiye girmeyin demedi ama zaten öyle bir durum da kalmadi kalmadı bende

Hatta doğumdan önce denize gidelim diyordum eşime de, bugün dedim neyin kafasindayim, şezlong da ne yatacak ne oturacak oturacak halim mi kaldı sanki :)

Tabi canım ben ilkinde normal doğum yaptım, öyle kolay değil virt diye cikivermezler ama bize aynen öyle his ve baskı geliyor işte.
Hatta benim popoma kalçalarıma kadar gidiyor aynı baskı

Sabahları kalktığım da bile kasik ağrısıyla uyaniyorum.
Gece yatarken bile baskıya devam yani :)

Günaydın :) 28i çok geç degilmi, 4 hafta ediyor. 32den sonra 2 haftada 1 gidecegim ben. Birde aynı şekilde 28dwn sonra dogumda görüşürüz demek 1ay daha sonrası demek degil mi ?

Ayy ne güzel haber çok şükür gözünüz aydın Sağlıkla büyütün inşallah minik kuzuyu

Günaydınn ellerim kapanmıyor. Resmen bir şeyi tutamıyorum bile. Sanırım şişlikten. Yumruk yapamıyorum yani. Sağ ayak bileğim de hala şiş

Evet bende yani doktor sanki yeterince ilgilenmiyormuş gibi geliyor :)
Sonra sacmalama oyle bir durum olabilir mi adam nasi riske atsin diyorum bir de tanidik doktor

Günaydınn ellerim kapanmıyor. Resmen bir şeyi tutamıyorum bile. Sanırım şişlikten. Yumruk yapamıyorum yani. Sağ ayak bileğim de hala şiş
Günaydin canim Benim de ilk defa Cuma gunu oldu, cok sukur bugun ayaklarim iyi uyandim uyurken olabildigince ayaklarini yukarida tut
Elimde de sadece sol elimde orta parmagimda var bir yere mi carptim, ödemden mi bilmiyorum. sag elimde oyle bir durum yok

Günaydın kızlar. Dün dayanamadım cips yedim. Yemez olaydım mide yanmasından sabaha kadar öldüm. Üstüne bir de tuzdan dolayı ödem oluştu. Vücudumuz resmen iyi yiyecek filtresi haline geldi. Sağlıklı olmayan her şeye tepki gösteriyor. Bu arada doğum yapacağım hastane ile görüştüm. Süsleme doğum fotoğrafçısı vb şeyler için izin verdiler sanırım normalleşmişler artık. Doktorumdan da onay alıp ayarlayacağım en azından fotoğrafçıyı. Merak edenler olursa hastanem acıbadem.

Günaydın herkese Geçmiş olsun aling . el uyuşması normal bende de oluyordu bi ara özellikle sabah uykudan uyanınca ama çok uzun kalmıyor geçiyordu.
esmeralda5 K kelebek1979 NST ye herşey yolundaysa 35. haftada giriliyor gibi anladım ben. Doğuma yakın mutlaka girersiniz bence.

Benim 2 haftadır falan var ama geçmiyor gün icinde de. Sürahiyi tutamıyorum mesela. Elim kavramıyor. Kapanmadığı için. Ama ayağım 3 gündür şiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…